עבור לתוכן

מפרט למחשב ב- 1,800- 2,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני זקוק למחשב (ללא מסך), בתקציב של 1800-2000 ש"ח.

המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה (אופיס), הורדות באימיול, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ודוא"ל.

אני צריך שיהיה במחשב מודם- פקס, לחיבור למכשיר הפקס שלי, לטלפון ולעיתים לצורך התחברות לאינטרנט גם שלא דרך פס רחב (למרות שרוב הזמן אני גולש בחבילה בסיסית של 1.5)

חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (כל תיקי הלקוחות שלי עליו),

שלא יהיו בעיות בספק (המחשב הנוכחי החדש שלי כל הזמן מצפצף...),

ושיהיה מהיר מאוד בעבודה על מס' ישומים במקביל.

לדעתי אין לי צורך בדיסק קשיח של יותר מ- 160GB ואולי אף פחות מכך (אין לי יותר מ- 25 סרטים ששמורים על המחשב בכל זמן נתון), אבל אני משאיר לכם, המומחים שבחבורה, את ההחלטה גם בעניין זה.

אני צריך גם כונן/צורב DVD דו- שכבתי,

כונן 1.44

כרטיס רשת לגלישה באינטרנט כמובן,

לפחות 6 יציאות USB-2 (מתוכן רצוי 2 קדמיות),

עכבר פשוט ואמין של מיקרוסופט

וכמובן כל פריט נוסף שלדעתכם הכרחי לשימושים שציינתי.(רמקולים מקלדת ומסך כבר אשיג לבד).

בעניין משחקים- רובם מסתכמים בסוליטייר ובמשחקים שפג תוקפם לפני 3 שנים לערך, כך שלא בטוח שיש צורך בכרטיס מסך, אבל לפחות שתהיה לי האפשרות להוסיף אחד בהמשך).

אשמח לתגובתכם ולהערות שתמצאו לנכון.

דרך אגב, לאחד כמוני שאינו מבין כל כך גדול בתחום, האם יש בעיה לקבל מכם מפרט ולגשת לאייבורי ולבקש שירכיבו אותו?

אני קורא כאן שאין המלצות כל כך חמות על איבורי..

בתודה מראש

דודי

פורסם

איבורי מוכרת חלקים מכל מיני חברות עלומת שם ולא מוכרת... יש גם יוצאים מהכלל אבל בד"כ זה יוצא יקר ממהמתחרים...

סתם לידע כללי.. מה אתה עושה עם המחשב הישן?

כי יש חלקים מסויימים שאתה יכול להעביר למחשב החדש ולחסוך כסף, כונן 1.44..HD צורב וכד'....

פורסם

אם אני יצליח למצוא משהו שתומך ברצון שלך שיהיה חיבור לטלפון או מש שלא רצית אני יבנה לך... אבל אני ממש לא מוצא, דבר כזה,

או שיש לזה שם אחר, או שאין דבר כזה. אגב... אם יש לך כזה במחשב הישן ואתה יכול להגיד לי את השם של הרכיב הזה אני יעזור לך.

פורסם

מודם אחי, מודם.... :bash:

אפה הייתי בשנות התשעים? (בטח אוכל חול בארגז.. :silly:)

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מודה לכם על התגובות.

בעניין המודם- פקס: העניין הוא שהמחשב הולך לשמש אותי גם בבית שאין בו חיבור לאינטרנט ובמקרי חירום כאלה- אני אצטרך לפעמיים לגלוש דרך הקו הרגיל של בזק.

בעניין הפקס: יש לי פקס ליזר מאוד משוכלל, אבל הוא לא תומך בשליחת פקסים ישירות מהמחשב ולכן אני צריך חיבור של קו הטלפון למחשב, כדי שאוכל לשלוח פקסים מהמחשב.

בכל מקרה, אם קיימים פתרונות אחרים לצרכים שלי- אני פתןח, ואשמח מאוד אם תידעו אותי בעניין.

אבל אם אין פיתרון כזה וקשה להשיג כיום מודם פקס- אז אני איאלץ לוותר עליו ובכל מקרה אודה לכם באם תציעו לי מפרט למחשב (מוכן, או בהרכבה).

תודה

דודי ג.

פורסם

מודם פקס יש בשפע.. אחד זול:

http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=152

בזאפ:

http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-Modem&key=%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D

מערכת הפעלה אתה צריך?

מצאתי דיון על סוג מחשב כזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=230049.msg2017073#msg2017073

תעבור ע זה יש שם דיון די ארוך על מחשב עד 2000 ש"ח ודי הרבה מפרטים שנבנו....

פורסם
  • מחבר

תודה על ההפניה. היא אכן מעניינת.

לשאלתך: אני לא צריך כרגע מערכת הפעלה (משתמש ב- XP).

השאלה היא האם המפרט שמוצע בלינק שצירפת, אכן מתאים לצרכים שלי.

כמו כן, האם אין שינוי במחירים מאז הדיון (הבנתי שאולי הוזלו המעבדים)

ולבסוף, איפה אני יכול להשיג את המפרטים שהרכיבו שם בדיון (הם מציינים לדוגמא שהמחיר כולל הרכבה- אבל לא הצלחתי להבין מי יכול להרכיב לי כזה דבר...)

תודה מראש

דוד ג'

פורסם

ברוב ההודעות מי שהכין את הרשימה כתב בראש העמוד מאיפה היא נלקחה....

מאיזה איזור אתה ? איזה חנויות יתאימו לך?

פורסם
  • מחבר

[quote author=subarel link=topic=239601.msg2113851#msg2113851 date=1172013617]

ברוב ההודעות מי שהכין את הרשימה כתב בראש העמוד מאיפה היא נלקחה....

מאיזה איזור אתה ? איזה חנויות יתאימו לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים