עבור לתוכן

החלטתי החלטה ואני צריך עצות ממכם! בנוגע לvista!

Featured Replies

פורסם

החלטתי שאני צריך להפסיק להשתמש בדברים לא חוקיים והורדות לא חוקייות!

להפסיק עם הוינדוס xp הצרוב שמותקן לי על המחשב, כי זה ממש גניבה!

אז אני רוצה לקנות וינדוס, והחלטתי ללכת על הויסטה..עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הhome basic לhome premium.

שאלות:

1)לא הבנתי כמה הם עולים!! יש מקומות של הבדל כפול במחיר...האם ההבדל הזה, זה שדרוג או לקנות את החבילה?

בקיצור השאלה שלי..כמה הם עולים לקנייה(הדיסקים של התוכנה)?

2)אני יותר מעוניין בhome premium..עכשיו יש לי כרטיס גרפי טוב עם 256Mb ומעבד 2.4 שמתאים...אבל מה שחסר לי זה זיכרון פנימי..יש לי 512mb!

השאלה שלי..האם אתם חושבים שאני יוכל להסתדר עם זה? נגיד ואני לא יסתדר אני יוכל לכבות בגרסה הזאת את כל האפקטים המיוחדים(aero)?

(ואל תגידו לי זה זול לשדרג את הזיכרון..כי יש לי rdram ולא הddr הפשוט...אז זה קצת בעיה בשבילי!)

תודה לכל העונים ומצטער על ההפצצה!!

פורסם

כדאי לך ללכת על הפרימיום

ועם 512 מגה זיכרון אתה תוכל להפעיל את הויסטה עם האפקטים אבל אתה לא תוכל משחקים כבדים

עם אתה רוצה אז עוד איזה 3 שבועות בערך מייקרוסופט כבר יתנו גירסאות ניסיון למספר ימים מוגבל וזה חינם ואז אתה תוכל לראות בדיוק איך עובד לך הכל על המחשב

פורסם
  • מחבר

תודה...ואפשר תשובה לשאלה הראשונה?

יש אפשרות לבטל בוינדוס את האפקטים אם צריך?

פורסם

כן, בדיוק כמו שהיית מבטל אותם ב-XP, יש אפשרות גם בVISTA לבטל אותם.

יש גם פיצ'רים שהוויסטה לא ייתן לך להשתמש בהם אם המערכת שלך

לא תעמוד בהם.

לפי דעתי האישית, אולי רכישה כדאית יותר תהיה דווקא XP PRO.

פורסם
  • מחבר

זה קצת מיושן...אתה לא חושב?

כמה עולה xp pro?

פורסם

אין היום שום סיבה לקנות XP

בטח לא PRO למשתמש ביתי

הוצאה של 700 שקל (בערך) לתקופה כ"כ קצרה זה לא משתלם

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה אחרת...מה ההבדל אם אתה קונה את הוינדוס ויסטה בגרסה מלאה..או שאתה קונה את השדרוג? במה מתבטא השינוי?

איך מתבצע השינוי?אתה מתקין על הוינדוס הקודם ואז הוא נמחק?

והאם אני יוכל להתקין את השדרוג על וינדוס לא חוקי?

תודהההה

פורסם

xp pro ב79 ש"ח דרך הסתדרות המורים.

פורסם

התקנתי את הויסטה למשך שלושה ימים ואני יכול להגיד שזה בזבוז של זמן וכסף. אם היה לי מחשב חזק אז זה יכול היה להיות בסדר אבל המחשב שלי לא חזק בכלל זה פשוט עינוי וגם אין שום סיבה להתקין... אז זה קצת יותר יפה נו אז... ברגע שחזרתי לXP זה פשוט היה מדהים המערכת הפעלה פשוט נורא קלילה יחסית לויסטה,עולה מהר, מגיבה מהר, נכבית מהר... ואין שום בעיה בתמיכה של תוכנות ומשחקים לכן אני לא רואה שום סיבה כרגע לשדרג למערכת הפעלה הזו אם זה מישהו עם מחשב חדש והוא מתקין עותק פיראטי אז סבבה אבל עם מחשב חלש פשוט חבל

פורסם
  • מחבר

xp pro ב79 ש"ח דרך הסתדרות המורים.

אתה בטוח? למי אני צריך להתקשר?

פורסם

אתה צריך למצוא איזה קרוב ששייך להסתדרות המורים ואז להיכנס לWWW.ITU.ORG.IL

פורסם

כדאי לך ללכת על הפרימיום

ועם 512 מגה זיכרון אתה תוכל להפעיל את הויסטה עם האפקטים אבל אתה לא תוכל משחקים כבדים

עם אתה רוצה אז עוד איזה 3 שבועות בערך מייקרוסופט כבר יתנו גירסאות ניסיון למספר ימים מוגבל וזה חינם ואז אתה תוכל לראות בדיוק איך עובד לך הכל על המחשב

אתה בטוח לגבי זה ? נראה לי שקראתי איפשהו שכשאתה מריץ משחק, אז בניגוד ל XP, ב VISTA הוא יודע ישר לבטל את כל האפקטים המיוחדים, והביצועים בכלל לא נפגעים....

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה אחרת...מה ההבדל אם אתה קונה את הוינדוס ויסטה בגרסה מלאה..או שאתה קונה את השדרוג? במה מתבטא השינוי?

איך מתבצע השינוי?אתה מתקין על הוינדוס הקודם ואז הוא נמחק?

והאם אני יוכל להתקין את השדרוג על וינדוס לא חוקי?

תודהההה[br]פורסם בתאריך: 18.02.2007 בשעה 08:31:21

?
פורסם

כמובן שאתה לא יכול להתקין שידרוג על עותק לא חוקי. יש צורה לא חוקית לעשות את זה - אבל אז מה המטרה ?

וצריך קודם להתקין את העותק הישן (חוקי כמובן) ורק אז לבצע שידרוג.

המטרה של השידרוג היא להקל על הכיס של אנשים שגם ככה שילמו סכומים גדולים למיקרוסופט על מערכות הפעלה קודמות.

בכל מיקרה - 512 מגה על VISTA זה מאוד מאוד לא מומלץ - עבודה ממש לא חלקה. אבל עם גיגה - הכל טס (אלא אם כן למשחק או תוכנה יש דרישה ליותר).

פורסם

תלך על ה פרימיום לדעתי

לגבי המחיר אפשר למצא בזאפ ב610שח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים