עבור לתוכן

חילוק כונן קשיח חדש למחיצות

Featured Replies

פורסם

היי

מחר אני יקבל את הכונן הקשיח החדש שלי(seagate 7200.10 320gb)וזה בנוסף ל-120 שיש לי.

ויש לי כמה שאלות....

ל-120 שלי יש 2 מחיצות c ו d,ועכשיו שאני יקבל את הברקודה 320 אני אצטרך לעשות מחיצות כמובן.

אז השאלות הן:

האם עדיף לעשות מחיצה שמיועדת רק למשחקים שככה יהיו ביצועים יותר טובים?

האם זה בסדר לחלק כונן קשיח ל-4 מחיצות ....זה טוב....זה רע? מבחינת ביצועים?(ועוד בנוסף למחיצות בכונן של ה-120)

הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו הוא 120gb sata1 wd האם זה רעיון טוב להעביר את כונן c לברקודה מטעם שהכונן הרבה יותר טוב וככה יהיה ביצועים יותר טובים למערכת עצמה.....אם אני לא טועה קוראים לזה resize (קראתי FAQ)

ועוד שאלה שבטח תגרום לכמה לצחוק.....אבל חופשי :D

האם זה קשה לבצע את כל אלה...צריך ידע מסוים או משהו כזה?

ואני מבין שהתוכנה המומלצת היא partitionmagic האם יש מדריך יותר עדכני מזה שב-FAQ (משנת 2003)

סליחה על "הסיפור" שכתבתי

ותודה לכל העוזרים מראש!!!

פורסם

לחלק דיסק חדש, זה לא בעיה, בזמן הפירמוט שלו אפשר לפצל.

אם לדיסק יש מידע, עם partitionmagic אפשר בקלות לשנות את זה.

למה נראה לך שהדיסק של 320 גיגה טוב, משמעותית מה 120 ?

לגבי הפיצול, הכל שאלה של איזה וכמה מידע יש לך על הדיסקים..

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובה!

רגע לא הבנתי משהו.מרגע שמחברים את הדיסק קשיח הוא לא מזוהה מרגע החיבור ,וצריך לעשות לו פירמוט(אפילו שהוא ריק ממידע)?

לגבי ההשוואה לדיסקים...לא ככה? WD 120GB SATA1 מול SEAGATE 7200.10 SATA2 NCQ אין הבדל משמעותי?

פורסם

א. הוא מזוהה בתור הארד דיסק במחשב, אבל כאחד בלי מבנה עדיין.

ב. צריך לראות את הדגמים בדיוק, אבל אני בספק רב שיהיה שינוי משמעותי.

פורסם

ב. צריך לראות את הדגמים בדיוק, אבל אני בספק רב שיהיה שינוי משמעותי.

אני חושב שיש שינוי בין SATA1 לSATA2

2.

רגע לא הבנתי משהו.מרגע שמחברים את הדיסק קשיח הוא לא מזוהה מרגע החיבור ,וצריך לעשות לו פירמוט(אפילו שהוא ריק ממידע

כתשובה : כן אתה חייב לבצע פורמט כדי לקבוע איזה מערכת קבצים אתה מעוניין ליצור

כאשר יש שתיי אפשרויות הראשונה fat 32 עד גודל של 32 גיגה למחיצה (חיסרון : לא תוכל לתת הרשאות על קבצים ותקיות)

או השניה NTFS הממולצת -לפחות בעייני -מאפשרת ליצור מחיצות יותר גדולת (נפח)וגם מאובטחת

מקווה שעזרתי

פורסם

על הדף יש שינוי, בפועל אין.

לגבי fat32 אפשר יותר מ 32, פשוט לא דרך הכלי של מיקרוסופט.

פורסם

דווקא מחיצה מוגבלת עד 8TiB וקובץ עד 4GiB

פורסם

זה מה שאני זוכר מהנתונים שהוציאו כשהFAT32 החליפה את הFAT, מה לעשות מזדקנים. ד"א מעבר להגבלה הידועה של 4 גיגה לקובץ

אותה פוגש כל בן אדם שמנסה "לגבות" את הDVD שלו על ההרדיסק יש גם הגבלה לכמות קבצים בספריה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים