עבור לתוכן

Verbatim X16 או TEAC X8, מה עדיף ל-LG GSA-H30N?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מתכנן לקנות צורב DVD חדש, כי הNEC שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא את ה-DVD הצרובים שהוא צרב, ולא צורב יותר DVD חדשים.

אני קונה את ה-LG GSA-H30N ואני רוצה לקנות מדיה חדשה כי נשארו לי רק כמה דיסקים בודדים...

אני קונה מלמיר, אז אני מעדיף גם שהמדיה תיהיה משם.

http://www.lamir.co.il/?Subcategory=250

אני מעוניין בחבילה של ה-25 או 50 דיסקים DVD-R. ואני מניח שעדיף יהיה הוורבטים, אבל מה לגבי הTEAC שיש שם?

יש לי כרגע דיסקים של TEAC, ועד הבעיה הנוכחית עם הצורב הזה עוד לא היו לי עם הדיסקים האלה בעיות (חוץ מזה הצורב גם נתב לצרוב אותם ב-X12)

אם יש לכם הצעות אחרות טובות\משתלמות יותר לגבי המדיות, המלצות התקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

רק וורבטים, ותוודא שתוצרת טיוואן

פורסם
  • מחבר

להגיד את האמת אני בספק שאפשר לבדוק את זה. בעיקר היום, מאחר ואני רוצה לעשות את ההזמנה.

אני דיי לחוץ לכונן DVD חדש כרגע.

פורסם

אפשר לקנות את הדיסקים בצורה פיזית בחנות.למשל באופיס דיפו.שם קל לראות.אם אתה רוצה להזמין בכל זאת כל וורבטים שתקבל (גם הודו) יהיה עדיף מTEAC ששמים מדיה קוד מזויף של TY ובגלל זה נצרבים על 12.

פורסם

בנועה גם מוכרים וורבטים בזול כמו במבצעים של אופיס דיפו אבל אני לא יודע איזה תוצרת יש להם, הכי טוב להתקשר ולשאול.

פורסם
  • מחבר

להגיד לכם את האמת, אני מבין את העניין של לקנות מדיות איכותיות יותר. אבל אני משתמש בדיסקים CDR של סילברליין שאמורים להיות על הפנים כבר שנים, והם עדיין עובדים סבבה.

פורסם

גם אני משתמש ב CDR סילברליין נו אז? CD ו DVD זה משהו אחר לגמרי, זה שהדיסקים נראים אותו הדבר חיצונית זה לא אומר שהם באמת אותו הדבר.

DVD = קנה זול, שלם אחרי זה ביוקר.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אף פעם פשוט לא ירדתי לעומק העניין לגבי זה.

אני מניח שדיסק DVD גרוע פשוט לא יחזיק הרבה זמן, יאבד מידע ובסוף יהפוך ללא קריא?

פורסם

יש סיכוי כן.

פורסם

התדרדרות ובעיות קריאה בכל מקרה יווצרו עם השנים, השאלה אחרי כמה זמן ועד כמה קשה יהיה לקרוא אותו.

יש לי מדיות בנות 8 שנים בערך (650 מגה) שעדיין נקראות בסדר, ויש מדיות בנות 3-4 שנים שתוקעות את המחשב כשאני רק חושב לשים אותם בכונן.

בכל מקרה, לי יש ניסיון מממממממממש גרוע עם המדיות DVD של חברת TEAC, אם אתה מעוניין יש לי פה חבילה של איזה 20 דיסקים שלהם (היה 25, הלכו 5) שלא נכנסו לצורב מעולם, אני מוכן לתרום אותם למען המדע, אבל מראש אני אומר שלא שווה לסמוך עליהם, גם אם היום ומחר הדיסק יקרא טוב, ממש לא בטוח שמחרתיים הקבצים עוד יהיו שם :D

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני מניח שחוץ מהמדיות עצמן איכות הצורב ותאימות חשובים לא פחות.

אני מניח שאני אקח את המדיות של וורבטים, פשוט רציתי לוודא.

פורסם

גם אני משתמש ב CDR סילברליין נו אז? CD ו DVD זה משהו אחר לגמרי, זה שהדיסקים נראים אותו הדבר חיצונית זה לא אומר שהם באמת אותו הדבר.

DVD = קנה זול, שלם אחרי זה ביוקר.

למה ב - CD אפשר לשתמש במדיות זולות/פשוטות/גרועות בלי בעיה ואילו ב - DVD לא ? האם כונני/צורבי DVD רגישים יותר לאיכות המדיות ? ולמה ?

פורסם

לא, פשוט סילברליין CDRים לא עד כדי כך גרועים כמו סילברליין במדיות DVD.

פורסם

אז מלבד וורבטים אין שום חברת מדיות DVD מומלצת (בארץ) ?

כי מדיות זה דבר שאני מעדיף לא לנסוע רחוק (יחסית) כדי לקנות אותו ולכן ככל שיהיה מבחר חברות גדול יותר כך יהיה יותר קל להשיג אותן קרוב לבית.

פורסם

מבחינת יחס מחיר רק וורבטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים