עבור לתוכן

בעיות עם half life 2

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מדליק את המשחק ומתחיל לשחק, אחרי כמה דקות של משחק מופיעה לי הודעה של just-in-time debugger ששואל אם להתחיל debugging את הבעיה... אני לוחץ NO ואז המשחק יוצא לי :(

אם אני לוחץ YES אז המשחק גם יוצא ונפתח לי הVISUAL STUDIO :s05:

צריך עזרה....

פורסם

הצעה: תמחק את ה Visual Studio

לא סתם בצחוק.

המחשב שלך תואם את דרישות המשחק?, האם זו פעם ראשונה שזה קורה?, האם הפעלת אותו קודם והוא פעל כהרגלו?, האם ביצעת שינויים במערכת ההפעלה לאחרונה ורק אחרי השינויים זה קרה?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם המחשב תואם את הדרישות, אבל שיחקתי בו כבר והוא פועל על הגדרות בינוניות...

זה הפעם הראשונה שאני רואה את ההודעה הזאת לHL2, זה קרה במשחק אחר אבל מחתי את הדבגר הזה ומאז הוא לא הפריעה לי.

אבל אני לא רואה אותו עכשיו בהוספה והסרה אז אני לא יכול למחוק אותו, אז כנראה שאני באמת ימחק את visual studio (בכל מקרה בסוף אני ימחק אותו, החליטו להחליף לי את שיעורי הC# בדלפי...)

פורסם

תראה בעיקרון היו לא מעט באגים ב HL 2 כמו הבאג שהדמויות לא נכנסו למעלית אבל זה בתוך המשחק.

הצעה:

להסיר ולהתקין עוד פעם.

פורסם

ממש לא קשור ל HL2 !

קורה לי בלי הפסקה...

כנס לVS ותגדיר לו שלא יהיה לו את ה JUST IN TIME DEBGGER זה איפה שהוא בהגדרות שמה...

פורסם
  • מחבר

^ניסיתי... עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה שאומרת שהוא לא הצליח להפעיל את הJUST IN TIME DEBUGGER ועדיין יוצא מהמשחק.

עוד משהו שנראה לי לא כזה חשוב להזכיר זה שאני משתמש בTRAINER, אבל הוא לא עשה לי בעיות עד היום :s05:

פורסם

אה כן אז כן חשוב.

הטריינרים. הם פשוט הורסים. גם אני פעם השתמשתי בטריינר עד שהבנתי שהוא מקריס את המשחק. חבריקו אין טריינרים שלא גורמים למשחק לא להתרסק. אם אתה רוצה יש צ'יטים.

אל תשתמש בטריינרים!,זו הסיבה ואני יודע מניסיון

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בטריינרים הרבה פעמים, וזה הפעם הראשונה שטריינר עושה לי בעיות.... והשתמשתי כבר בטריינר הזה והוא לא עשה בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים