עבור לתוכן

קניתי לינובו N100 לפני שבוע והוא איטי בטירוף..

Featured Replies

פורסם

אתחלתי אותו באתחול בסיסי בmsconfig כדי לראות אם הבעיה בגלל תוכנות שעולות בסטארטאפ אבל הוא עדיין איטי.

המחשב קור 2 דואו 1.66 עם ג'יגה זיכרון ו100 ג'יגה דיסק קשיח ככה שהוא אמור להיות מהיר והוא יותר איטי מהAMD 3000 שיש לי בבית..

עזרה בבקשה!!

פורסם

אני מציע בכלל לפרמט ולהתקין מחדש הכל, כי עם כל הכבוד לחברות של המחשבים הניידים הם תוקעים שמה מלא תוכנות שאת רובם לא צריך וגורמות לביצועים עלובים יותר מאשר מה שהנייד מסוגל להוציא.

פורסם
  • מחבר

רציתי לפרמט אבל החברה לא נותנת דיסק התקנה של XP..אם אני אפרמט אני אפסיד את העותק החוקי של XP שיש לי לראשונה בחיים(:

השאלה אם זה יעזור בכלל..המחשב ממש חדש..זה מתסכל אותי..אין פתרון אחר חוץ מלפרמט???

פורסם

אתה לא צריך דיסק :)

יש כפתור שאתה לוחץ עליו בבוט והוא מאפשר לך התקנה של הWINDOWS

(כולל כל התוכנות שמגיעות עם המחשב)

פורסם

רציתי לפרמט אבל החברה לא נותנת דיסק התקנה של XP..אם אני אפרמט אני אפסיד את העותק החוקי של XP שיש לי לראשונה בחיים(:

השאלה אם זה יעזור בכלל..המחשב ממש חדש..זה מתסכל אותי..אין פתרון אחר חוץ מלפרמט???

הרגת אותי עם זה... אבל אני מסכים שצריך לפרמט ולהעיף את כל הזבל שהגיע עם המחשב...

פורסם

לא נראה לי שכל התוכנות האלו אמורות לגרום לכאלו צרות (מה גם שבקלות אפשר לבדוק את זה ע"י מעקב אחרי אחוזי ניצול המעבד ע"י תוכנות מסוימות). לא היה עדיף להשקיע באיזה מעבד קצת יותר מהיר ?

פורסם

זה C2D...

לא מספיק מהיר בשבילך?

פורסם
  • מחבר

וואלה יש כפתור כזה בבוט שמתקין לי את הXP?איך אני עושה את זה?אפשר בבקשה קצת פרטים?

פורסם

אני לא ממש מכיר את המחשבים של לנובו

תבדוק בבוט אם יש לך כיתוב על איזה כפתור ללחוץ

אולי זה הכפתור של הCARE :s05:

במחשבים אחרים כמו HP זה בד"כ אחד הF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים