פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אתחלתי אותו באתחול בסיסי בmsconfig כדי לראות אם הבעיה בגלל תוכנות שעולות בסטארטאפ אבל הוא עדיין איטי.המחשב קור 2 דואו 1.66 עם ג'יגה זיכרון ו100 ג'יגה דיסק קשיח ככה שהוא אמור להיות מהיר והוא יותר איטי מהAMD 3000 שיש לי בבית..עזרה בבקשה!!
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני מציע בכלל לפרמט ולהתקין מחדש הכל, כי עם כל הכבוד לחברות של המחשבים הניידים הם תוקעים שמה מלא תוכנות שאת רובם לא צריך וגורמות לביצועים עלובים יותר מאשר מה שהנייד מסוגל להוציא.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר רציתי לפרמט אבל החברה לא נותנת דיסק התקנה של XP..אם אני אפרמט אני אפסיד את העותק החוקי של XP שיש לי לראשונה בחיים(:השאלה אם זה יעזור בכלל..המחשב ממש חדש..זה מתסכל אותי..אין פתרון אחר חוץ מלפרמט???
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אתה לא צריך דיסק יש כפתור שאתה לוחץ עליו בבוט והוא מאפשר לך התקנה של הWINDOWS (כולל כל התוכנות שמגיעות עם המחשב)
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים רציתי לפרמט אבל החברה לא נותנת דיסק התקנה של XP..אם אני אפרמט אני אפסיד את העותק החוקי של XP שיש לי לראשונה בחיים(:השאלה אם זה יעזור בכלל..המחשב ממש חדש..זה מתסכל אותי..אין פתרון אחר חוץ מלפרמט???הרגת אותי עם זה... אבל אני מסכים שצריך לפרמט ולהעיף את כל הזבל שהגיע עם המחשב...
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים לא נראה לי שכל התוכנות האלו אמורות לגרום לכאלו צרות (מה גם שבקלות אפשר לבדוק את זה ע"י מעקב אחרי אחוזי ניצול המעבד ע"י תוכנות מסוימות). לא היה עדיף להשקיע באיזה מעבד קצת יותר מהיר ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר וואלה יש כפתור כזה בבוט שמתקין לי את הXP?איך אני עושה את זה?אפשר בבקשה קצת פרטים?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אני לא ממש מכיר את המחשבים של לנובותבדוק בבוט אם יש לך כיתוב על איזה כפתור ללחוץאולי זה הכפתור של הCARE :s05:במחשבים אחרים כמו HP זה בד"כ אחד הF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.