עבור לתוכן

HD מזוהה אבל לא מצליח לפרמט

Featured Replies

פורסם

אז ככה הבעיה הזאת ממש מוזרה, ישבתי על המחשב (נייד-DELL inspiron 8600) סתם במהלך שימוש רגיל-גלישה .

פתאו המחשב הציג לי מסך כחול של תקלת חומרה וזהו, עשיתי ריסטרט והוא רשם שהקובץ HAL.DLL לא נמצא או לא תקין, ניסיתי להעתיק את הקובץ מחדש לכונן אבל ללא הצלחה, הוא רושם שאין לו גישה או שהוא לא מוצא את הכונן, הקטע המוזר זה שבביוס הHD מזוהה כ-40 G וזה מה שצריך להיות אבל אחרי זה הוא אומר שהוא לא מוצא את הPRIMARY HD כשאני מעלה את המחשב דרך הדיסק של XP הוא מזהה את הכונן, אני יכול למחוק את המחיצות וליצור וכ"ו אבל ברגע אני מנסה לפרמט מחיצה הוא פשוט נתקן באחוז או שניים וגם בפרמוט מהיר ב-20 אחוז, ממש מוזר, עכשיו אני חושב שהארד דיסק תקין אבל אולי ישנה איזו תקלה ב-MBR או משהו כזה, אני לא ממש מבין אני מקווה שאני לא סתם זורק פה את המושג הזה, פשוט קראתי כל מיני דברים על מצבים כאלו שיכלו להיות שהסקטור הראשון בדיסק לא תקין או משהו ואז הוא פשוט לא יכול להמשיך הלאה, אז אם זה ככה אז אפשרי לתקן את זה עם איזו תוכנה או משהו. בקונסולת השיחזור של XP ניסיתי את הפקודה FIXMBR אבל זה לא שינה כלום...

אני ממש חייב פה עזרה בבקשה מי שיודע!

תודה מראש אנשים!

דרך אגב זה קרה ךעוד מישהו שמצאתי אחד הפורומים עם אותו המחשב....

אנשים בבקשה תעזרו לי עם זה אני לא רוצה לקנות HD חדש סתם אם אפשר לפתור את זה

פורסם

אם הוא נתקע בפירמוט אז רוב הסיכויים שהדיסק הקשיח הלך.

כמה זמן אתה מחכה אחרי שהוא נתקע?

פורסם
  • מחבר

בפרמוט מהיר הוא קופץ ל20 תוך פחות מדקה,אז איזה 3-7 דקות ואז הוא אומר שאי אפשר לפרמט את המחיצה שהדיסק כנראה פגום. אין איזו תוכנה שאפשר אולי את הסקטור הראשון או משהו כזה?. עוד פרט נוסף,כשמגיע המסך הכחול אם אני מנסה לפרמט דרך קונסולת השיחזור אז רשום באחת השורות THE PROBLAM SEEMS TO BE CAUSED BY THE FOLLOWING FILFE:PARTMGR.SYS אולי זה אומר משהו

פורסם

נסה לעשות פורמט רגיל וחכה, גם אם ייקח לו שעה, תחכה, לי זה קרה פעם ולא היו לי שום בעיות עם סקטורים פגומים.

פורסם
  • מחבר

לא אחי,אני מחכה ואחרי איזה 7 דק' זה נותן הודעה שכנראה הדיסק פגום,עכשיו משהו חדש, עשיתי לו מחיצות בגוסט וזה עבד מצויין אח"כ התחלתי להתקין את ה-XP והכל רץ,בסוף לפני שהוא עושה ריסטרט הוא עוצר לעשות את הקינפוג של ההתקנה (בטח כבר היסתבכת עם ההסברים שלי) ואז הוא רושם שהוא לא הצליח ונותן רק לעשות ריסטרט,אז אני חושב שזהו.זה סופו.גם הוא עושה הרבה רעש...

פורסם

עם הבעייה הייתה בטבלת הקבצים אויל היה עדיף לבצע low level format

יש כמה סוגי פורמט !!

low level format הכוונה לפורמט של יצרן ! >> אתה צריך לגלוש לאתר היצרן ולהוריד מהאינטרנט!!!

פורסם
  • מחבר

אנשים חיפשתי בנרות איזו תוכנה שעולה בבוט ואני יכול לעשות את הLOW

LEVEL FORMAT

עכשיו הארד דיסק הוא של טושיבה שה אין כלים כאלו.

בקיצור אם יש לך אחד מתאים שאתה יכול לתת\לשלוח לי אני יצרוב וינסה

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים