עבור לתוכן

מפרט סופי, מחר הזמנה 5.7K

Featured Replies

פורסם

שטויות, קודם כל זו האיכות שנחשבת ולא הכמות.

חוץ מזה, ידוע שהחברות לא רוצות לקחת סיכונים בדברים כאלה ו"מנפחות" קצת את הנתונים שיהיה להם מעיין טווח ביטחון מתביעות ותלונות של אנשים.

ליברטי 400 יספיק.

פורסם

שטויות, קודם כל זו האיכות שנחשבת ולא הכמות.

חוץ מזה, ידוע שהחברות לא רוצות לקחת סיכונים בדברים כאלה ו"מנפחות" קצת את הנתונים שיהיה להם מעיין טווח ביטחון מתביעות ותלונות של אנשים.

ליברטי 400 יספיק.

אתה נסית את הליברטי עם 8800+מעבד ליבה כפולה+אוברקלוק מתוכנן ואולי גם לכרטיס?

פורסם

אתה יכול לקחת את השאלה הזו לפורום ספקים ומארזים ולחכות לתשובה.

הGTS לא זולל וואטים בצורה מטורפת ויש לא אדם אחד ולא שניים שמריצים קונרו+GTS על ליברטי 400.

אובר קלוק, כמו שזה נראה לא בתכנון, וגם אם כן כל עוד זה לא מטורף אז הספק יחזיק.

פורסם

אני לא מבין את ההיגיון לקחת סיכון העיקר לקחת ספק-כוח ליברטי 400W, למה לא להוסיף 4 ש"ח ולקחת HEC 580W שיש לו גם 2 מסילות 12V ?

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2099&Pname=HEC

פורסם

זה בהחלט אפשרות.. אבל גם האנרמקס יחזיק את המפרט כמו כלום.. הוא ספק מאוד איכותי.. והמון אנשים בפורום קנו מפרט כזה עם הספק הנ"ל .. ולבנתיים אל שמעתי ממשהו שיש לו איזה בעיה או משהו.. בכל אופן באמת הייתי שם איזה לוח של ג'יגבייט מה שהציעו , להשאיר את האופציה של האו סי פתוחה , אבל גם הלוח הזה הוא טוב מאוד.. אני הייתי משקיע עוד טיפה , וקונה 2X250 הארדיסקים בשביל הרייד וזה גם משתלם מאוד..

הארדיסק של 320 עולה איזה 550 הארדיסק של 250 עולה איזה 350 , כלומר אתה יכול לארגן ב 700 שקל 500 ג'יגה ברייד.. לאמות 150 פחות בלי רייד ופחות ג'יגה.. אבל זה לא קריטי גם ככה המפרט פגז..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים