עבור לתוכן

Lord Of The Rings Online: Shadow Of Angmar

Featured Replies

• תגובות 61
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נחמד

רק מוזר שהמפתחים לפני זה אמרו שהם ינסו לעשות משחק שיותר כיף מwow ובסוף הם העתיקו את כל העיצוב רק עם צבעים שונים

דיוקן גדול בעיגול עם חיים ומאנה\כוח להתקפה וחברי צוות בקטן יותר למטה, קווסט טראקינג מצד ימין, מינימאפ מימין למעלה

פה הם לקחו את הaction bar ושמו באמצע וכל התפריטים והשטויות מהצדדים

מעניין

רק שהפעם הם הכניסו יותר אלמנטים של 8.1 ואולי גם DX9? אני לא יודע כי לא בדקתי בעצמי

אם אתה צילמת אתה יכול ללכת ללשונית סאונד ולהגיד איזה הגדרות אפשר לבחור שם? סתם מעניין אותי

פורסם

פייטר כמעט כל משחק MMORPG הוא ככה..

גם לפני וגם אחרי WOW שלדעתי יש עליו הרבה יותר מידי הייפ

פורסם

אתה מדבר על העיצוב? כי אם כן אז זה לא נכון כי למשל swg קיבל את זה רק אחרי שהם התחילו גם להעתיק מwow ובגלל זה אני ומלא שחקנים זועמים עד היום

הmmorpgs של הקוריאנים הם גרועים ומגעילים לאללה, לא דומים לזה אפילו, בעלי פונטים מוזרים וטקסטורות ריצפה שנראות כמו אדמה שקונים בשוק ערבי

פורסם

הmmorpgs של הקוריאנים הם גרועים ומגעילים לאללה, לא דומים לזה אפילו, בעלי פונטים מוזרים וטקסטורות ריצפה שנראות כמו אדמה שקונים בשוק ערבי

:kopfpatsch:

אם אתה מדבר על LINEAGE2 אתה כנראה לא רואה טוב גרפיקה פשוט שולטת וכל מה שיש ל WOW זה הכל מי LINEAGE שיצאה שנה לפניו

פורסם

גם lineage 2

שכחתי לכלול אותו כי תמיד אני מתבלבל ושוכח שהוא קוראני

גם הוא מכוער אפילו שיש לו אפקטים מתקדמים, יש לו אווירה חומה מגעילה אפלה כזאת

wow אולי בנוי על הבסיס המשופר של warcraft 3 ובגלל זה הוא מאוד דומה לו רק שיש שם שימוש בפיקסל וורטקס שיידר, אבל לפחות הוא צבעוני

וגם lotro נראה צבעוני, אפילו swg היה צבעוני קיבינימט

אבל ליינאייג' וכל המשחקים הקוריאנים האחרים פשוט אפלים ומכוערים ואין משהו שמושך את העין

פורסם

אני חושב שבכלל לא שיחקתה בו התגובה שלך על המשחק בא רק מי screenshots

:s07:

פורסם

אני כן שיחקתי בו, והאזורים מאוד מכוערים ונמאס כבר משליטה בעכבר בתלת מימד גם זה מוריד למשחק הזה נקודה אצלי

אתה פשוט פנאט של ליינאייג'

ודיי כבר עם הסמיילים של הדפיקת ראש בקיר וכל זה אתה לא יוצא מגניב מזה

פורסם

אתם משווים משחקים רק לפי SWG LINEAGE ו WOW ואתם צריכים להבין שאלה לא המשחקים היחידים וממש לא הכי טובים....

פורסם

אני לא משווה במשחקיות, ציינתי לטובה את lotro ואמרתי שהם לפחות לא כמו המשחקים הקוריאנים שהגרפיקה שלהם דוחה וגורמת לי לאבד חשק במשחק

ואז פתאום הבחור שהתחיל את הוויכוח בא ומתחיל לבלבל לי במוח על lineage 2 ואז מביא לי טענות שאף פעם לא שיחקתי במשחק, ואני דווקא כן שיחקתי

מה זה פה פנאטים?

פורסם

עזוב פאנטים..

אתה דיברת על האינטרפייס ואיך שכולם מעתיקים מWOW ואני אמרתי שזה ממש לא נכון

פורסם

איפה אמרתי שכולם מעתיקים מwow?!

רק אמרתי על lotro, שאין שום רע בזה מצידי שיעתיקו עד מחר, העיקר שיהיה צבעוני ושתיהיה עבודה טובה, הרי המפתחים מראש אמרו והזכירו דווקא את WOW שהם רוצים שהמשחק יהיה יותר טוב ממנו, למה לא אמרו יותר טוב מlineage 2? זה לא מסגיר משהו?

ובקשר לstar wars galaxies כן גם שם ניסו לעשות את זה אבל הם עשו את זה רע וזה הסתיים בשתי שינויים גמורים של המשחק, תשאל כל שחקן star wars galaxies שפרש בגלל זה ותראה שהוא יגיד לך שהם ניסו לעשות כמו wow

בסך הכל הזכרתי שני משחקים אחרים שבאמת עשו ולא האשמתי סתם, ושוב, כל עוד זה יוצא יפה וצבעוני ומושך את העין וקל לשימוש שיעתיקו עד מחר, בגלל זה יש לWOW 8 מיליון שחקנים, בגלל שהממשק שלו קל לשימוש

פורסם

אבל הם לא *פאקינג* העתיקו

פורסם

אני לא פנאט שחקתי חודש ב C3 ומאוד נהנתי יש המון אזורים חלק אפלים וחלק צבעוני אזור של ביצה או מערה לא אמור להיות צבעוני

ומה שהכי כף בו זה החלק של להישתלת על טירה עם ה CLAN מה שחבל זה שלא יצא לי לטוס על דרקון

קיצור אם אתה לא אוהב את הגרפיקה זה לא הופך אותה מגעילה

פורסם

אבל למה זה נראה שכל המשחקים הקוריאנים גונבים אחד מהשני את הטקטסטורות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים