פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר לא דיברתי על הכרטיס, אני יודע שהוא תומך שיידר מודל 3אני שאלתי בקשר למשחקכי המשחק מהתמונות שצילמת מזכיר לי mmorpgs קוריאנים חינמיים שהדמויות מכווצות כזה והריצפה מרוחה, בeverquest 2 למשל הטקסטורות מאוד מפורטות ויש שימוש רב בשיידר מודל 2, היום אולי 3, לא יודע כרגע פעם שיחקתי בחינמי ליבשת של המתחיליםאה, אני אמרתי כבר - צילמתי את זה באיכויות נמוכות - תסתכל בעצמך על גודל הקובץ [אם הוא לא עולה מעל 100 KB]פה ניתן לראות את איכות המשחק בתווי הפנים:http://img440.imageshack.us/img440/6118/34441732xu6.jpgהתמונות מהאתר הרשמי ככה בדיוק אני רואה על המסך שלי, פשוט אני אומר לך : הSS באיכות ירודה בשביל משקל נמוך.אוקיי אני זז לישון =]
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אני משתמש בLOTRO DOWNLOAD MANAGER וכתוב לי עוד 3 שעות מסיים... ואז הפעלתי את זה והלכתי לבצפר והוא עדיין עוד שלוש שעות מסיים...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אני משתמש בLOTRO DOWNLOAD MANAGER וכתוב לי עוד 3 שעות מסיים... ואז הפעלתי את זה והלכתי לבצפר והוא עדיין עוד שלוש שעות מסיים... בטוח שהפורטים פתוחים? שאישרת לקובץ הזה הורדה? --- אני ידוע שאפשר להעלות קובץ גדול, הבעיה שלי זה שאני לא יודע איך לגרום לאיכות תמונה להיות גדולה >_> אין אפשרות כזאתי שם
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים טוב הסתכלתי ושמתי לב שהוא מוריד את אותו קובץ שוב ושוב ושוב... התחלתי להוריד מהביטורנט
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר טוב הסתכלתי ושמתי לב שהוא מוריד את אותו קובץ שוב ושוב ושוב... התחלתי להוריד מהביטורנט כשתסיים תחפש אותי בעולם "Brandwyne" - הוא הכי יציב מבחינת לאגים והכל [אין בכלל] שם: Falhor [תעשה פשוט / /tell Falhor WASSUP MAN ] או משהו
פורסם 2007 במרץ 418 שנים סוף סוף יש לי cd key ;D חוץ מי DarkMoh יש עוד מישהו שמשחק??אם יש מישהו אם cd key (לא Stress Test)שלא אהב או סתם אין זמן לשחק אני מאוד אשמך לקבל את פרטי החשבון בשביל לשתף כמה חברים שמתי לשחק[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אתה יכול להעלות את התמונות לאיזה אתר חיצוני כמו imageshack או משהו ולא לפה לפורום? יש איזה באג או משהו שלפעמים לא נותן לי לראות את התמונה בהגדלה, הוא טוען שהקובץ לא נמצא
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר התמונות האלה צולמו בהגדרות הכי גבוהות? כי השיידר של המים עלובדווקא המים נראים הכי יפים במשחק [כשמפעילים השתקפויות מלאות וכדומה]נראלי שהוא צילם את זה על LOW או MEDIUM.עריכה:יש LowMediumHighVery HighUltra Highהוא צילם על Medium מקסימום
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אפשר תמונה על ultra high?לא ממני.. הפסקתי לשחק P:[אין לי זמן, לא שהמשחק גרוע]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.