עבור לתוכן

החברות של הלוחות אם הכי נמכרות בישראל ?

Featured Replies

פורסם

מהן הלוחות אם הכי נפוצים בישראל ? ( לא הכי טובים,אלא הכי נפוצים ! )

אני מתכוון לחברות של לוחות אם...

asus , msi , GIGABYTE יש עוד ?

פורסם

INTEL (איך שכחת אותה ?).

שאר החברות כבר פחות נמכרות (ABIT,DFI, FOXCONN,ALBATRON ו - ASROCK).

את זה אפשר ללמוד ע"י הסתכלות בזאפ, לפי כמות הלוחות שמציעה כל חברה ובכמה חנויות הם נמכרים.

פורסם

סביר להניח שתמצא ברשימה את Gigabyte, Intel, ASUS ו-ECS

פורסם

זה לא מדד נכון מה שהצעת דניס.

פשוט כי גם אם רק חברה אחת מציעה לוחות של ABIT, וגם זה רק דגם אחד, אבל את אותו דגם היא שולחת בכמות של 1,000 בשבוע אז... הבנת את הרעיון.

השאלה לא מוגדרת גם טוב. כולל לוחות לשוק העסקי או רק לצרכנים ביתיים שקונים בעצמם מחנות (כי למשל מוסדות שקונים מערכות מותג של IBM, DELL או HP, יש שם המון לוחות FOXCONN למשל)?

מלבד אינטל, מותגים שהולכים חזק בארץ של ASUS ו-GIGABYTE, אבל בשביל מספרים אמיתיים אין מנוס מללכת ל-IDC או גרטנר ולקנות סקר.

פורסם

זה לא מדד נכון מה שהצעת דניס.

פשוט כי גם אם רק חברה אחת מציעה לוחות של ABIT, וגם זה רק דגם אחד, אבל את אותו דגם היא שולחת בכמות של 1,000 בשבוע אז... הבנת את הרעיון.

השאלה לא מוגדרת גם טוב. כולל לוחות לשוק העסקי או רק לצרכנים ביתיים שקונים בעצמם מחנות (כי למשל מוסדות שקונים מערכות מותג של IBM, DELL או HP, יש שם המון לוחות FOXCONN למשל)?

מלבד אינטל, מותגים שהולכים חזק בארץ של ASUS ו-GIGABYTE, אבל בשביל מספרים אמיתיים אין מנוס מללכת ל-IDC או גרטנר ולקנות סקר.

אני מודע לזה שמה הצאתי הוא לא הכי טוב אבל בגלל מה שמודגש זאת יכולה להיות אפשרות.

פורסם

מן הסתם הלוחות הכי נמקרים הם הלוחות קבר שמגיעים עם מחשבים שנמכרים מורכבים כבר בכמויות ענקיות

זה ממש לא מדד לאיכות או לשביעות רצון כמו כל דבר הרוב הנמכר הוא די ג'נרי או בסיסי

החלק היותר קטן שמבין בחומרה נמצא כאן והא בדרך כלל קונה דברים יותר איכותיים ובפלח הזה כנראה נמצא בעיקר לוחות של אסוס וגיגהבייט

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון רק לשוק הביתי... לא מתכוון לאיכות המוצר... שיהיה מצידי מוצר גרוע...לא מתכוון לקנות...

לפני מה שהבנתי,הנפוצים ביותר הם :

,msi ,Gigabyte, Intel, ASUS

ו-ECS בטוחים שהחברה הזאת גם פופלארית כאן בארץ ?

יש עוד ?

פורסם

ECS כ"כ פופולרית בארץ שהחברה בחו"ל תירגמה את כל האתר שלה לעברית

פורסם

אתה מחשיב ניידים?

כי בטח הלוחות אם של הניידים של DELL HP וLENOVO לוקחים בקלות.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות. (אני מתכוון לשוק הפרטי של מחשבים שולחניים בלבד.)

לסיכום :

Msi ,Gigabyte, Intel, ASUS ,ECS

אלו 5 החברות של הלוחות אם הכי נמכרים בארץ ישראל.

יש עוד חברה ששכחנו ? שנמכרת כל כך הרבה בארץ ?

אם אין אפשר לנעול את הדיון.

תודה לעוזרים.

פורסם

אני חושב שאפשר להוציא את MSI מהרשימה הזאת.

פורסם
  • מחבר

ממש לא ! איך אפשר להוציא את הרשימה של msi.

אייבורי מוכרת אותם הרבה.

אייבורי מוכרת הכי הרבה מחשבים בארץ יותר מכל חנות מחשבים אחרת. ( ומקום 3 בכלל אחרי אופיס דיפו ובאג).

כך שmsi מאוד נפוצה במחשבים הביתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים