פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מהן הלוחות אם הכי נפוצים בישראל ? ( לא הכי טובים,אלא הכי נפוצים ! )אני מתכוון לחברות של לוחות אם...asus , msi , GIGABYTE יש עוד ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים INTEL (איך שכחת אותה ?).שאר החברות כבר פחות נמכרות (ABIT,DFI, FOXCONN,ALBATRON ו - ASROCK).את זה אפשר ללמוד ע"י הסתכלות בזאפ, לפי כמות הלוחות שמציעה כל חברה ובכמה חנויות הם נמכרים.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים זה לא מדד נכון מה שהצעת דניס. פשוט כי גם אם רק חברה אחת מציעה לוחות של ABIT, וגם זה רק דגם אחד, אבל את אותו דגם היא שולחת בכמות של 1,000 בשבוע אז... הבנת את הרעיון.השאלה לא מוגדרת גם טוב. כולל לוחות לשוק העסקי או רק לצרכנים ביתיים שקונים בעצמם מחנות (כי למשל מוסדות שקונים מערכות מותג של IBM, DELL או HP, יש שם המון לוחות FOXCONN למשל)?מלבד אינטל, מותגים שהולכים חזק בארץ של ASUS ו-GIGABYTE, אבל בשביל מספרים אמיתיים אין מנוס מללכת ל-IDC או גרטנר ולקנות סקר.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים זה לא מדד נכון מה שהצעת דניס. פשוט כי גם אם רק חברה אחת מציעה לוחות של ABIT, וגם זה רק דגם אחד, אבל את אותו דגם היא שולחת בכמות של 1,000 בשבוע אז... הבנת את הרעיון.השאלה לא מוגדרת גם טוב. כולל לוחות לשוק העסקי או רק לצרכנים ביתיים שקונים בעצמם מחנות (כי למשל מוסדות שקונים מערכות מותג של IBM, DELL או HP, יש שם המון לוחות FOXCONN למשל)?מלבד אינטל, מותגים שהולכים חזק בארץ של ASUS ו-GIGABYTE, אבל בשביל מספרים אמיתיים אין מנוס מללכת ל-IDC או גרטנר ולקנות סקר.אני מודע לזה שמה הצאתי הוא לא הכי טוב אבל בגלל מה שמודגש זאת יכולה להיות אפשרות.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מן הסתם הלוחות הכי נמקרים הם הלוחות קבר שמגיעים עם מחשבים שנמכרים מורכבים כבר בכמויות ענקיותזה ממש לא מדד לאיכות או לשביעות רצון כמו כל דבר הרוב הנמכר הוא די ג'נרי או בסיסיהחלק היותר קטן שמבין בחומרה נמצא כאן והא בדרך כלל קונה דברים יותר איכותיים ובפלח הזה כנראה נמצא בעיקר לוחות של אסוס וגיגהבייט
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר אני מתכוון רק לשוק הביתי... לא מתכוון לאיכות המוצר... שיהיה מצידי מוצר גרוע...לא מתכוון לקנות...לפני מה שהבנתי,הנפוצים ביותר הם : ,msi ,Gigabyte, Intel, ASUS ו-ECS בטוחים שהחברה הזאת גם פופלארית כאן בארץ ? יש עוד ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים אתה מחשיב ניידים?כי בטח הלוחות אם של הניידים של DELL HP וLENOVO לוקחים בקלות.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר תודה על כל התגובות. (אני מתכוון לשוק הפרטי של מחשבים שולחניים בלבד.)לסיכום :Msi ,Gigabyte, Intel, ASUS ,ECS אלו 5 החברות של הלוחות אם הכי נמכרים בארץ ישראל.יש עוד חברה ששכחנו ? שנמכרת כל כך הרבה בארץ ? אם אין אפשר לנעול את הדיון.תודה לעוזרים.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר ממש לא ! איך אפשר להוציא את הרשימה של msi.אייבורי מוכרת אותם הרבה.אייבורי מוכרת הכי הרבה מחשבים בארץ יותר מכל חנות מחשבים אחרת. ( ומקום 3 בכלל אחרי אופיס דיפו ובאג).כך שmsi מאוד נפוצה במחשבים הביתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.