פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים שלוםברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנטויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנטמה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת?אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ?ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ?איך זה מתבצע ?תודה מראש לעוזריםבן
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים תקנה סוויצ' או האב (עדיף סוויצ') , אם אתה מחובר ללא חייגן בכבלים, אז יהיה לך אינטרנט בשני המחשביםלא צריך לפתוח פורטים ולא שום כלום, כל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ישירות דרך הסוויצ' ללא מגבלות כלשהן.איך זה מתבצע ? זה מתבצע בצורה מאוד פשוטה : אתה מחבר את הסוויצ' למודם, ולשני המחשבים, וגולש.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים היי, סורי על ההתפרצות לתארד, אבל תמיד עניין אותיבגלישה כזאת, שלא דורשת חייגן (ישירות מהקופסא, לא ע"י מודים),איך אתה "דוחף" יוזר וסיסמא למודם?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים התחברות ללא חייגן בכבלים, לא עובדת על שם משתמש וססמאבמודם של חברת הכבלים צרוב זיהוי (MAC) , ולפיו חברת הכבלים יודעת לשייך אותך למכונה של ספקית, שמקצה לך כתובת IP אינטרנטית.למען האמת אין פה שום שימוש בשם המשתמש והססמא שלך, הם בעצם אולי משמשים אותך לדואר אלקטרוני של הספקית,ושירותים נוספים באתר שלה אבל לא להתחברות. בעצם במסכי המחשב של הספקית שלך, אתה מופיע כ"לא מחובר" כי לא ביצעת לוגין עם שם משתמש וססמא.כשאתה מתקשר לתמיכה, הדרך היחידה שלהם לדעת אם אתה מחובר או לא, זה להנחות אותך לעשות פינג מהמחשב שלך החוצה...
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר תודה רבה על התגובהאז לפי מה שאתה טוען למודם של הכבלים אין פיירוול שאני צריך או לנטרל אותו או לפתוח פורטים כדי שדברים יעבדו לי כמו שצריך ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר מעולה ויש לך המלצה על hub או switch לא יקר מידי ושעושה את העבודה כמו שצריך ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים כל סוויצ' פשוט יעשה את העבודה, ההמלצה לפירמה כאן לא חשובהההחלטה היחידה שלך היא מהירות, יש סויצ'ים של 10/100 ויש כאלה שנותנים להעביר גם 1000זה ישפיע רק על מהירות העברת הנתונים ברשת הביתית, סויצ'ים שמעבירים 10/100/1000 יותר יקרים(אלה שמעבירים 10/100 עולים 80-100 ש"ח בד"כ, איזשהו אדימקס או דיינמוד פשוט, כל דבר יעשה את העבודה)אם אתה הולך לקנות משהו שתומך גם ב 1000, וודא שכרטיסי הרשת שלך תומכים במהירות הזו, אחרת זה סתם בזבוז.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר אוקיי תודהשאלתי כי ראיתי שיש כאלה שמתאימים לתשתית ADSL ויש כאלה שמתאימים לכבליםאז אתה אומר שזה לא משנה איזה תשתית כל switch יעבוד בתשתית כבלים גם?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים סוויצ' זה סוויצ', אתה מחבר אליו כבל רשת, והוא מעביר מידעאין סוויצ'ים מיוחדים ל ADSL או מיוחדים לכבלים, זה בסה"כ מין מתג לפיצול רשת, הדבר היחיד שאתה יכול לחבר אליו, זה כבל רשת. (וחשמל)כל סויצ' פשוט יעבוד לך.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר הרבה הרבה תודהעזרת לי מאודאגב...בהוט הם ישר ניסו להשחיל לי רשת אלחוטית בשווי 1000 שקלגנביםתודה!עריכה :עוד שאלה קטנה ששכחתי לשאולהכבלים של הרשת שאני צריך זה רגילים ולא מוצלבים נכון ?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים נכון, כבלים רגילים.רק הערה קטנה , שכחתי לציין במהלך כל הנושא הזה :במצב המתואר (מודם כבלים > סוויצ' > מחשבים, בחיבור ללא חייגן) לא תוכל לשתף קבצים ותיקיות בין המחשביםכלומר זו לא תהיה רשת ביתית, אבל שני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט.(אפשר האמת, כן לשתף קבצים דרך הסוויצ' בחיבור הזה, אבל זו דרך שדנו בה כאן הרבה, והיא לא בטוחה (מבחינת אבטחה למחשבים שלך) בכלל)אם אתה רוצה גם שיתוף קבצים ומדפסות בין המחשבים שלך, זה לא הפתרוןאם רק אינטרנט לכל מחשב יספק אותך , לך על זה.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אוקיי תודהבעיקרון אני חושב שבמקרה הספציפי הזה שיתוף אינטרנט יספיק ליאבל בשביל אלטרנטיבהאיך אני יכול להגיע למצב של שיתוף אינטרנט + רשת בצורה מאובטחת?רק ע"י החלפת מודם עם חייגן או יצירת חייגן במודם הקיים ?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים לא קשור לחייגן/בלי חייגן כרגע לצורך העניין.ע"י רכישת ראוטר (נתב) תוכל לקבל רשת ביתית מאובטחת עם חיבור לאינטרנט.לחילופין, תוכל כן לשתף מידע בין המחשבים שלך ברשת פנימית עם הסוויצ', בצורה לא קבועה ובטוחה :אז נניח ואתה רוצה להעביר קובץ גדול ממחשב למחשב מדי פעם, אז אתה מנתק את המודם מהסוויצ', מגדיר לשניה כתובות IP של רשת פנימית למחשבים, מגדיר שיתוף, מעביר את הקבצים שאתה רוצה להעביר... מבטל את השיתוף, מחזיר את המודם ואת הגדרות ה IP, וחוזר לגלוש, אפשר לכתוב אפילו סקריפט פצפון שיעשה את כל ההגדרות האלה אוטומטית בשבילך בלחיצה אחת.זה אמנם לא קבוע, ורק להעברות פה ושם, אבל אם אין צורך ביותר מהעברות של פה ושם, אז זו אופציה טובה (במקרה ואתה בוחר לא להוציא את כספך על נתב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.