עבור לתוכן

נגן mp4 של חברת sony מחו"ל..

Featured Replies

פורסם

סבתא שלך זונה טוב????? יא מיזדיין בתחת!

ונחש מה?! בנוסף לזה שנפלת בפח, אתה הולך גם לחטוף באן...

• תגובות 54
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי, זה היה לגמרי לא צפוי :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

פותח הת'ראד תערוך את זה כי אתה תקבל באן ולא תוכל להיכנס לפורומים יותר... בנוגע לאוזניות רשום עליהם SONY? על המכשיר עצמו רשום שהוא של SONY שאנחנו מכירים או שרשום SONY תחת מותג אחר?

פורסם

יכול להיות ש SONY מייצרת את זה ...(זה לא פעם הריאשונה שהם עושים דבר כזה)

פורסם

בשם אלוהים, זה נגן ג'נרי, מה קשה להבין o_o

תיכנסו ל e-buy.co.il

ננגי "clubin" (ג'נריים מן השורה)

ותראו טונות של דברים דומים בטירוף לנגנים של חברות מוכרות

כולל משהו שנראה זהה ל "סוני" שיש לנו פה S:

פורסם

יש כזה מקרה עם חברת KOSS ...שלמעשה היה נגן CD MP3 שבא עם הלוגו הזה ....היה מאפן .....וזה חברה אחרת ברשיון של KOSS ...

(והרבה הרבה מוצרים כאלה)

פורסם
  • מחבר

סליחה על קודם!

על המכשיר רשום סוני שאנחנו מכירים..

בקשר לאוזניות הם לבנות כאלו בלי שום כיתוב רק צדדים רשומים..

עריכה:

גם יש לו ווליום גבוהה של עד 40 והאוזניות שהגיעו איתו די מעפנות מצד שני אני לא חושב שבכלל זה האוזניות שבאו איתו ניראה לי הם ניקנו בניפרד כי הקופסא קטנה ..

פורסם

אנשים, בקשה לי אליכם-

אל "תפרטו" בנוגע לדברים שאתם לא יודעים איך עובדים.

במקרה של KOSS-

הביאו לארץ מוצרים שמודפס עליהם השם "KOSS", שלמעשה אין שום קשר בין החברה המקורית למוצרים האלו.

מדובר בזבל ג'נרי שמיוצר בסין, ותקעו עליו את השם הזה, זה הכל.

זה לא ברשיון של KOSS ולא כלום, כל קשר ביניהם ובין KOSS הוא מקרי בהחלט.

תסתכל לדוגמה על הנגנים בארץ, יש אחד של "QTEC".

נראה לך שהוא אפילו קשור ל QTEC המקורית? לא.

ויש לי עוד הרבה דוגמאות כאלו.

פורסם

GSM, אולי יש [נסמך לראות סימוכים לעובדה] אבל זה לא המקרה כאן, זה חיקוי אסלי................. קנינו שניים כאלו כשדודים שלי היו בתאילנד שזהים כמעט לחלוטין, וגם הם באיכות שהוא מספר עליה כאן, רק שאנחנו לא ציפינו לשום דבר כי הכרנו בעובדה שאלו הם חיכויים והם זולים בדיוק מאותה סיבה.

פותח הת'רד יכול להמשיך לסרב לעובדות כי הוא מאוכזב, אבל זו המציאות.

וד"א אפילו ב400 ש"ח לא קונים נגן "איכותי" בימינו, בטח שלא עם רמקול חיצוני וכו' שיהיה איכותי ועוצמתי. למרות שאם אח שלו באמת שילם 400 ש"ח על זיוף ביודעין [במקרה הטוב ביודעין] או באי-יודעין [במקרה הרע, כי זה שהוא לא שם לב שזה זיוף מעיד על משהו] אז מה אני אגיד לכם........ בזבז [בערך] 200 שקל סתם.

פורסם
  • מחבר

אבל שומעים בנגן מעולה ואפילו יש בו משחקים וזה היה הנגן הכי יקר בחנות יותר מ ipod אם אני לא טועה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 01:25:20

מה הקשר זרק את הכסף לפח??? אז זה לא של sony נו אז....

אני שוממע בנגן טוב הכמות זיכרון היא כמו שכתוב ולא 256 יש שם אפילו משחקים ורואים מצויין

אם הוא ג'נרי זה לא אומר שהוא יהרס עוד חודש...

פורסם

אבל שומעים בנגן מעולה ואפילו יש בו משחקים וזה היה הנגן הכי יקר בחנות יותר מ ipod אם אני לא טועה

שאלה לי אליך.

באיזה נגן איכותי באמת שמעת שאתה יכול להשוות ש "שומעים מעולה"?

וגם- איך אתה יכול להגיד ש "שומעים מעולה" עם אוזניות של שקל וחצי שקיבלת עם הנגן...?

האוזן שלך "קצת" לא מנוסה, הייתי אומר. יש לך עוד הרבה ללמוד, וזו נקודה מעולה להתחיל בה.

ובאותה חנות לא היה אייפוד, היה חיקוי. סמוך עליי. יש שם חיקויים ממש 1:1, זהים מבחוץ בצורה מושלמת, כולל הגב הכסוף והחריטה של "אפל" כביכול.

פורסם

הנה משהו שחשבתי שלעולם לא ייצא לי להשתמש בו:

leavetheinternetpe1.jpg

פורסם
  • מחבר

אני אומר לך ששומעים מעולה מנגנים של חברים שחורים ומעפנים שמיתחברים ישירות אל הUSB עם מסך שמחליף צבעים ווליום עד 31 ..

וגם בהשוואה ל MP4 הפשוטים שמוכרים בארץ ב 200 כמו זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3030687

אז הנגן שלי הוא מעולההה!

פורסם

לא, במקום להיות 0 בסולם מ 1 עד 10, הנגן שלך מגרד את ה 1 מלמטה :kopfpatsch:

מה לעזאזל אתה משווה לי לג'נריים בחצי שקל X_X?

הם ג'נריים בחצי שקל, לך יש ג'נרי בשקל שלם S:

פורסם

האמת הקשה יותר, הג'נרי שהוא הרגע פרסם עדיף על הג'נרי שלו, מלבד הבולשיט הזה של הEXPANSION SLOT, שלדעתי ישרוף לך את כרטיס הזכרון אם תדחוף בו אחד...... בו לפחות יש גם אחריות.. ומטען לאוטו LOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים