פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים יש בפילטר הזה אופציה שניקראת Jitter Correction תחת הלשונית System תוודא שהיא מסומנת ב-V
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים שינית משהו שזה קרה פיתאום? תנסה להסיר את הפילטר לנגן את הסרט ואז תבדוק אם הבעיה חוזרת, אם לא אז תתקין את הפילטר מחד ותמחוק ערכים קודמים שהגדרת.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר בסרטונים קטנים זה בכלל היה בלתי נסבלאז תחת system הורדתי שהוא יתמוך ב-PCM וזה הסתדרבלי הג'יטר קורקשיין בכלל אין על מה לדבר ואני לא משתמש ב-SPDIF ככה שההגדרות של זה גם לא רלוונטיות
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים זה מוזר... זה אמור לעבוד גם אם תפעיל כל תמיכה מסוג אחר, תוריד את הגרסא האחרונה מהאתר שלהם תיראה אם זה יפתור את הבעיה מבלי לבטל את הPCMhttp://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=66022&package_id=63808זאת הגרסא שאני משתמש בה, אני עובד גם עם SPDIF וגם באנלוגי ואני משחק עם התוכנה הזאת ואין לי שום בעיות איתה, רק תוודא שאתה מסיר את הגרסא הקודמת.רגע, הפילטר הזה מותקן אצלך כחלק מ-Package של קודקים?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר יש לי ת'גרסה הכי חדשהעם PCM בסרטים שהם לא AVI זה בלתי נסבל וגם ככה אין בו צורך לDVD ריפסהפילטר לא מותקן כחלק מחבילהAC3 FILTER ו-DIVX הם היחידים שהתקנתי
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נסה להשתמש דרך תוכנה אחרת, כמו מדיה פלייר או mv2player ותיראה אם הבעיה חוזרת גם שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.