פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר ממש תודה על העזרה.למי יש כסף בשביל לקנות משחק?אני מחפש שרתים חינמיים שאני יוכל לשחק בהם ומי שלא יודע שלא יגיב סתם תגובות מטומטמות
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים 1. אין שרתים חינמים ל wow, זה משחק בתשלום בלבד.2. יש שרתים פרוצים שאנשים מרצים באופן פרטי, אבל הם לא יציבים ובמשחק כמו WOW שצריך להשקיע כל כך הרבה זמן בדמות לא כדי לשחק על שרת שיסגר בזמן הקרוב או שרוב האנשים שם מרמים.3. יש משחקי mmorpg כמו Guild wars בלי תשלום חודשי.4. אף אחד לא יתן לך קישור לשרת כזה בגלל חוקי הפורום וכנראה שגם ה thread הזה ימחק או יחסם, שלא לדבר על הקפצות.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר אוקי, הנה תגובה לא מטומטמת. שרתים חינמים הם לא חוקיים על פי בליזזרד.וואלה...לא אכפת לי!!!!החברה הזאת משלמת לך כסף שבגללו אתה מתנהג כמו מטומטם? מה אכפת לך מה בליזרד אמרו.שיחקתי עד עכשיו בסרברים פרוצים וזה אחלה רק חבל שהסרבר נפל...אני לא רואה את עצמי משקיע כסף בשביל משחק מחשב לא חשוב כמה טוב הוא יהיה.אני רואה שפה אני לא ימצא את מה שחיפשתי אז מנהלים אפשר לנעול.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים וואלה...לא אכפת לי!!!!החברה הזאת משלמת לך כסף שבגללו אתה מתנהג כמו מטומטם? מה אכפת לך מה בליזרד אמרו.שיחקתי עד עכשיו בסרברים פרוצים וזה אחלה רק חבל שהסרבר נפל...אני לא רואה את עצמי משקיע כסף בשביל משחק מחשב לא חשוב כמה טוב הוא יהיה.אני רואה שפה אני לא ימצא את מה שחיפשתי אז מנהלים אפשר לנעול.הייתי אומר שעליך לצפות פגיעה, הדיבור הזה ממש לא מתאים לאף פורום שמכבד את עצמו, ובמיוחד לא HWZONE.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים וואלה...לא אכפת לי!!!!החברה הזאת משלמת לך כסף שבגללו אתה מתנהג כמו מטומטם? מה אכפת לך מה בליזרד אמרו.שיחקתי עד עכשיו בסרברים פרוצים וזה אחלה רק חבל שהסרבר נפל...אני לא רואה את עצמי משקיע כסף בשביל משחק מחשב לא חשוב כמה טוב הוא יהיה.אני רואה שפה אני לא ימצא את מה שחיפשתי אז מנהלים אפשר לנעול.מלכתחילה לא היית צריך לפתוח ת'רד מטופש כזה, קרא חוקים בדחיפות!גוג ומגוג!
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים כמה שאני שמח שבליזארד שמו תשלום חודשי ולו רק בשביל להרחיק משתמשים כאלה מהמשחק... כמובן שזה לא עובד בצורה מושלמת ותמיד יש כמה כאלה שעדיין מצליחים להסתנן פנימה. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.