עבור לתוכן

בעיית וירוס

Featured Replies

פורסם

הקספרסקי התחיל להודיע שיש בתיקיית וSYSTEM32 איזשהו קובץ שזה וירוס . ברגע שאני מסמן לקספרסקי למחוק אותו אז המחשב נתקע מידית. עליתי בסייף מוד , וניסיתי למחוק אז הקספרסקי רשם שהוא לא יכול למחוק את הקובץ ואם אני רוצה -

delete at system start up

סימנתי כן וזה לא עזר. כל פעם שנכנסתי לחלונות הקספרסקי הודיע שוב על הוירוס. ופתאום אחרי כמה ימים נפסקה ההודעה. עשיתי סריקות ובאמת זה מסמן שאין וירוס והכל בסדר והקובץ שזה וירוס כבר לא נמצא. אחרי איזה שבועיים קרק בדיוק אותו דבר . הפעם רק עם טורג'ן בשם אחר אבל באותה תיקיה. השאלה היא מה הסיפור פה .? איך הטורג'ן נעלם פתאום והאם יש סיכוי שזה אותו טורג'ן שמשנה את השם או משהו כזה. אגב ניסיתי למחוק את הוירוס עם עוד תוכנות שהמליצו פה בפורום וזה גם לא עזר. ומה הכוונה שהקספרסקי נותן את האפשרות למחוק את הקובץ כשהמערכת עולה?. תודה רבה למי שיכול לעזור.

פורסם

NOD32

פורסם

NOD32

מה התשובה הדבילית הזאת?. אין לך מה לתרום אז שב בשקט...

פורסם

יכול להיות שזה SVCHOST , שהקספרסקי חושב שזה וירוס וזה תהליך נחוץ לווינדווס .

בגלל זה בעיקר אני לא משתמש בו, לפעמים הוא מתריע על שטויות ...

פורסם
  • מחבר

מה זה SVCHOST?

פורסם

מה התשובה הדבילית הזאת?. אין לך מה לתרום אז שב בשקט...

אני מציע לך להכיר את שוק המחשבים והתוכנות כמוני לפני שתשלח הודעות על סף BAN אוקיי?!
פורסם

אני מציע לך להכיר את שוק המחשבים והתוכנות כמוני לפני שתשלח הודעות על סף BAN אוקיי?!

אתה מזכיר לי את כל הטוקבקיסטים בכל מיני אתרים. כשמישהו מבקש עזרה בלפתור בעייה בתוכנת החלונות. יש את אלו שישר קופצים..."תתקין לינוקס חחח"...בן אדם מבקש עצה בבעייה בתוכנה עם פירוט מלא של הבעייה. למה שלא תתייחס בהתאם. הרי אנחנו כאן כדי לעזור. אז איך אתה חושב שתשובה כמו שלך תורמת???.

ובכלל לא יודע איך הגעת למסקנה, שאתה יודע טוב יותר את שוק המחשבים והתוכנות ממני???.

ואני מקווה שתשובתי זו איננה על סף BAM או קיי?!...

פורסם

בסהכ רשמתי (בקיצור משהו) ש- NOD32 היא הפתרון לבעיית הוירוסים של הבחור, אז תירגע בבקשה.

פורסם

סיימתם שניכם?

פותח הת'רד, SVCHOST הוא אחד התהליכים שרץ בזמן שאתה עובד על המערכת.

תפקידו לבדוק ולהעלות שירותים ותהליכים מסויימים בזמן ריצת מערכת ההפעלה - וסביר לחלוטין שתראה כמה תהליכים הנקראים בשם זה רצים במקביל.

לגבי הוירוס במערכת שלך - יכול מאוד להיות שפשוט חדר לך וירוס אחר למחשב. זה קורה.

תבדוק שהאנטי-וירוס שלך מעודכן ותסיר אותו - ואני ממליץ בחום על הקספרסקי לצורך העניין.

מה עניין ההסרה בזמן עליית המערכת? זאת דרך טובה יותר להסיר וירוסים מסויימים לפני שהם "מתלבשים" על איזשהו תהליך לגיטימי.

בהצלחה.

עריכה: פרט לאנטי-וירוס מעודכן (ההמלצות הן כמובן קספרסקי או NOD32 המצויינות), מומלץ גם שתהיה מותקנת אצלך תוכנת ANTI-SPYWARE טובה.

מהחינמיות יש את SPYBOT הידועה, ומהתוכנות המסחריות אני ממליץ על SPY SWEEPER של חברת WEBROOT.

בכל מקרה, מועבר לפורום תוכנה.

פורסם

לפותח הנושא, יש קבצים שמתחזים כביכול לקובץ מערכת חשוב וקוראים לעצמם לדוגמא SCVHOST.EXE ואז ישנם מקרים שקספרסקי מזהה את הקבצים האלה בתור וירוסים, נסה לסרוק את אותו קובץ ב"מצב בטוח" או באנגלית "safe mode" ואז תיראה אם הבעיה נפתרה בצורה הזאת.

ובלי שום קשר לבעיה, עברתי לא מזמן מקספרסקי לNOD32 ומסיבה שהקספרסקי פשוט מעצבן, הNOD32 עושה את העבודה שלו בשקט בלי יותר מידי עצבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים