עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים בסביבות 300-200 ש"ח אפשר לח&#1512

Featured Replies

פורסם

כותרת

תודה :xyxthumbs:

• תגובות 40
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

EACAN E-199-II ----- אני יודע שיש אותם בכמה חנויות, בזאפ לא מצאתי. אני יודע שהם אמורים לעלות בסביבות ה250 ש"ח...

או

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501317 ----- זה אמור להיות דגם קצת יותר טוב מה199, אבל לפי דעתי ההבדל לא יהייה גדול במיוחד...

או

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24891------ הם קצת מעל לתקציב, אבל שווים תוספת של 30 ש"ח... הם קצת יותר מפורטים מהeacan...

לי יש את הeacan E-199 מהסידרה הראשונה (בלי ה-II) והם נשמעים סביר ביחס למחיר שלהם, לא פחות טוב מהקריאייטיב לפי דעתי (רק טיפה פחות מפורטים... לא שיש הבדל גדול בטווח המחירים הזה...)

יש גם כמה דגמים 2.0 של לאבטק, קריאייטיב (סידרת SBS... לדוגמא VIVID60...) ולוג'יטק בטווח המחירים האלה, אבל לפי דעתי רצוי שיהייה סאב

פורסם
  • מחבר

מה עם אלה?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37748

אפשר לחרוג עם התקציב, פשוט חשבתי שבתקציב הזה אפשר להשיג רמקולים טובים

שיניתי את התקציב בכותרת

מה יותר טוב אלה שנתתי עכשיו או מה שהבאת של creative?

יהיה הבדל באיכות ?

פורסם

הרמקולים האלה פשוט זוועתיים לפי דעתי... הEACAN הרבה יותר עדיפים. (שוב, לפי דעתי... ולפי דעתם של עוד כמה אנשים שמבינים בסאונד :))

ההבדל בין האאקן והקריאייטיב לא גדול במיוחד ואם אתה לחוץ בתקציב אז אני מציע לך לקחת בלב שקט את האאקן.

אם אפשר למתוח את התקציב בעוד 50~60 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24875

תקנה ב- www.ksp.co.il

עריכה: הATP3 עדיפים בהרבה על הרמקולים שהמלצתי קודם...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני קונה מבאג, וה eacan נראים די גדולים ואני לא מכיר את החברה הזאת

רציתי ללכת על הקריאטיב אבל עכשיו קראתי בבאג את הביקורות והן לא כל כך טובות =\ אמרו שהאיכות לא טובה ושהם לא מחזיקים להרבה זמן...

אני לא יודע מה לעשות =\\

פורסם

שמע, אני באמת מליץ בחום על הATP3.

הם פשוט ברמה אחרת מעבר לאחרים שציינתי... שווים כל שקל מה60 שצריך להוסיף למחיר של הקריאייטיב...

האאקן בערך באותו גודל כמו הקריאייטיב... שני סטאלייטים וסאבוופר...

דבר ראשון, אני מציע לך לא להתייחס כל כך לביקורות בזאפ...

דר שני, אף מערכת בתקציב הזה לא תהייה מושלמת (בלשון המעטה), והקריאייטיב זו מערכת סבירה מאוד יחסית. אני מכיר מישהו שהמערכת הזו החזיקה אצלו לפחות 3 שנים (אני כבר לא בקשר עם הבנאדם אז אין לי מושג מה קרה עם המערכת :)). ואיכות הצליל גבוהה יחסית למערכות בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני רואה שהכפתור הדלקה של הקריאטיב הוא בסאב והוא כנראה הולך להיות למטה או למעלה ככה שיהיה לי קשה להגיע אליו וזה יעצבן =\

אולי אני פשוט ילך על ה creative sbs 370 וזהו

פורסם

אתה לא חייב לכבות כל הזמן את הרמקולים... פשוט תנמיך את הווליום ל-0... זה אמור להיות מספיק... (הם לא אוכלים הרבה חשמל במצב כזה... אם בכלל)

ורק כשאתה יודע שאתה לא תשתמש בהם הרבה זמן תכבה אותם לגמרי...

לגבי הSBS- זו סידרה נחותה מהאינספאייר... ואני לא יודע אם כפתור הכיבוי שלהם נמצא במקום נגיש יותר...

פורסם
  • מחבר

סבבה אני כבר ילך לשמוע בחנות את האיכות שלהם.. אני כנראה יקח את הקריאטיב ... אבל מה רע בlogitech שהבאתי מקודם ?

תודה רבה :xyxthumbs:

וסתם שאלה למה תמיד שמים את הסאב למטה? :s05: זה סתם בגלל המקום או שזה יותר טוב או משו? זה משנה אם אני ישים למעלה או למטה?

פורסם

את הסאב שמים למטה כדי שהרעידות שלו ירעידו פחות ויתנו צליל טוב יותר, ובכלל בשביל קונפיגורציה טובה יותר של הסאונד... מיקום הרמקולים יכול להשפיע די הרבה על הסאונד הכללי שתשמע...

אם תשים את הסאב על שולחן, לדוגמא, תרגיש את השולחן רועד ובמיקרים מסויימים הוא אפילו יזמזם... אם תשים את הסאב על הריצפה, על שטיח דק (לא איזה שטיח מנומר עבה מפרווה ;D), הצליל יהייה עמוק יותר, נקי יותר, ובלי זימזומים :)

הלוג'יטק נשמעים מעומעמים מאוד... כאילו מישהו כיסה את המערכת באיזה מגבת עבה... הקריאייטיב והאאקן (וכמובן האלטק לנסיג) נשמעים פתוחים הרבה יותר, עם סאונד מפורט יותר, במיוחד בצלילים הגבוהים והבינוניים (שעושים את כל ההבדל בין מערכת למערכת).

יש אנשים שמשום מה אוהבים את הסאונד של הלוג'יטק... לא יזיק אם תשמע גם אותם (אם אפשר) אפילו רק בשביל ההשוואה...

פורסם
  • מחבר

ואם אני ישים את הסאב על מדף למעלה הוא עדין יזמזם ?

פורסם

כן.

הוא צריך להיות על משהו קשיח וכבד כדי להלוע את הרעידות... ובכלל, זה ישמע מוזר עם הסאב למעלה o_O

אין לך מקום איפשהו ליד השולחן של המחשב לשים קופסה של 30X30 (בערך...)?

פורסם
  • מחבר

יש לי מתחת לשולחן אבל בטח אני יבעט בו =\

פורסם

אל תדאג לזה... הסאב מספיק קשיח כדי לעמוד בדחיפה קלה... (אלא אם אתה מתכוון לבעוט בו עם תנופה או משהו כזה ::)... ואז יש סיכוי סביר שתשבר לך הרגל ;D)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח סבבה תודה אחי אני חושב שאני ילך על הקריאטיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים