עבור לתוכן

מחשב חדש - למשחקים תקציב עד 8000 ללא מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה בזבוז? כ.מסך שעולה סתם 600 שקל יותר

ספק יקר ולא משתלם

וגם את הלוח אתה לא צריך אם אתה לא מתכוון לעשות OC או מערך SLI

ומה רע במארז שהצעתי לעומת שלך היקר יותר?

לגבי הספק אני מסכים - למרות שהבנתי שעם סדרה 8 ה- 400 יכול לעשות בעיות.

לגבי הלוח - אני לא רוצה לסגור את האופציות למרות שכרגע נראה שאני לא אנצל אותן.

לגבי הכרטיס חוץ מחנות או שתיים - הוא עדיין לא נפוץ בישראל אז מה להמתין חודש חודשיים? חוץ מזה שבנועה מחשבים ההפרש על הכרטיס הולך על רכיבי חומרה אחרים הם כל-כך אמינים שזה שווה את היקרנות שלהם?

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי כדאי להוסיף מאה מאתיים שקל ולקבל אחריות אמיתית ולא אחריות סטייל KSP שינסו לעשות הכל רק לא לתת לך לנצל את האחריות ולקבל מוצר חדש

ושום דבר לא רע במארז שהצעת רק שהוא פחות מאוורר ואני לא בטוח שהוא TOOLESS

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי כדאי להוסיף מאה מאתיים שקל ולקבל אחריות אמיתית ולא אחריות סטייל KSP שינסו לעשות הכל רק לא לתת לך לנצל את האחריות ולקבל מוצר חדש

מה זה TOOLESS?

אני מבין מדבריך שעל נעה מחשבים אפשר לסמוך, האם גם על IQPC - אפשר לסמוך?

ולסיום - אני מודה לך על העזרה ועל הסבלנות, עזרת לי מאוד.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 00:43:57

דבר נוסף - זה שהם בחיפה ואני במרכז הארץ זה לא בעייתי?

פורסם

אם אתה במרכז אז אפשר למצוא לך חנות באיזור שלך אני זוכר שיש כמה ברמת גן או ת"א אני לא זוכר... תשאל אנשים פה בפורום מהאזור או משהו בטוח הם יודעים

TOOL LESS זה אומר שאתה לא צריך להתעסק עם מברגים וזה כשאתה מתקין משהו במארז אבל זה לא רציני

על IQPC אני לא הייתי ממליץ.. לפני כמה ימים התקשרתי עשו ממני מטומטם וישר חשבו שאני עובד עליהם בגלל שאני בן 14 וחצי.. סתם אהבלים וגם שמים מדבקות על המעבד

פורסם

המפרט של Monopoly מעולה .. לך עליו..

אבל אם תקציב כמו שלך .. אני הייתי מעלה רק את המעבד ל6600..

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים