פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר למה בזבוז? כ.מסך שעולה סתם 600 שקל יותרספק יקר ולא משתלםוגם את הלוח אתה לא צריך אם אתה לא מתכוון לעשות OC או מערך SLIומה רע במארז שהצעתי לעומת שלך היקר יותר?לגבי הספק אני מסכים - למרות שהבנתי שעם סדרה 8 ה- 400 יכול לעשות בעיות.לגבי הלוח - אני לא רוצה לסגור את האופציות למרות שכרגע נראה שאני לא אנצל אותן.לגבי הכרטיס חוץ מחנות או שתיים - הוא עדיין לא נפוץ בישראל אז מה להמתין חודש חודשיים? חוץ מזה שבנועה מחשבים ההפרש על הכרטיס הולך על רכיבי חומרה אחרים הם כל-כך אמינים שזה שווה את היקרנות שלהם?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים לפי דעתי כדאי להוסיף מאה מאתיים שקל ולקבל אחריות אמיתית ולא אחריות סטייל KSP שינסו לעשות הכל רק לא לתת לך לנצל את האחריות ולקבל מוצר חדשושום דבר לא רע במארז שהצעת רק שהוא פחות מאוורר ואני לא בטוח שהוא TOOLESS
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר לפי דעתי כדאי להוסיף מאה מאתיים שקל ולקבל אחריות אמיתית ולא אחריות סטייל KSP שינסו לעשות הכל רק לא לתת לך לנצל את האחריות ולקבל מוצר חדשושום דבר לא רע במארז שהצעת רק שהוא פחות מאוורר ואני לא בטוח שהוא TOOLESSמה זה TOOLESS?אני מבין מדבריך שעל נעה מחשבים אפשר לסמוך, האם גם על IQPC - אפשר לסמוך?ולסיום - אני מודה לך על העזרה ועל הסבלנות, עזרת לי מאוד.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 00:43:57לפי דעתי כדאי להוסיף מאה מאתיים שקל ולקבל אחריות אמיתית ולא אחריות סטייל KSP שינסו לעשות הכל רק לא לתת לך לנצל את האחריות ולקבל מוצר חדשושום דבר לא רע במארז שהצעת רק שהוא פחות מאוורר ואני לא בטוח שהוא TOOLESSדבר נוסף - זה שהם בחיפה ואני במרכז הארץ זה לא בעייתי?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אם אתה במרכז אז אפשר למצוא לך חנות באיזור שלך אני זוכר שיש כמה ברמת גן או ת"א אני לא זוכר... תשאל אנשים פה בפורום מהאזור או משהו בטוח הם יודעיםTOOL LESS זה אומר שאתה לא צריך להתעסק עם מברגים וזה כשאתה מתקין משהו במארז אבל זה לא רציניעל IQPC אני לא הייתי ממליץ.. לפני כמה ימים התקשרתי עשו ממני מטומטם וישר חשבו שאני עובד עליהם בגלל שאני בן 14 וחצי.. סתם אהבלים וגם שמים מדבקות על המעבד
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים המפרט של Monopoly מעולה .. לך עליו.. אבל אם תקציב כמו שלך .. אני הייתי מעלה רק את המעבד ל6600..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.