פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים צריך את עזרתכם, מה עדיף (בהנחה שהכסף לא מדבר...)?לוח אם של: ASUS : p5b-deluxeאולוח אם של: eVGA: nForce 680i SLI Conroeבתודה מראש,
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים תלוי מה השימושים שלךלמשל האם אתה רוצה אפשרות לשדרוג SLI בעתיד?בכל מקרה אני הייתי הולך על ה 650i לדעתי ה 680 הוא בזבוז כסף
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אני לא מתכוון לבצע OC וגם לא נראה לי שאני אשתמש ב- SLI. כמו-כן eVGA נחשבת חברה טובה ללוחות אם?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים זה לא משנההם לא מייצרים את הלוח הזההם קונים אותו מ-nVidia מוכן ושמים עליו את המדבקות שלהם ומה שבא להם לשים בבאנדל
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים זה לא משנההם לא מייצרים את הלוח הזההם קונים אותו מ-nVidia מוכן ושמים עליו את המדבקות שלהם ומה שבא להם לשים בבאנדללפי מה שאני שמעתי כל לוחות הרפרנס של 680i בכלל מיוצרים ע"י Foxconn.בכל מקרה, גם 650i עושה OC לא רע בכלל, ואם אין צורך בשדרוג SLI אז באמת עדיף הלוח של אסוס.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים העניין הוא לא מי מייצראלא שכולם מיוצרים בדיוק אותו הדבר באותו מפעל ומגיעים לחברות הנ"ל דרך nVidiaמה שאומר שכולם זהים פרט לקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.