עבור לתוכן

המפרט למחשב כמעט סגור - רק שאלה קטנה בנושא המסך -

Featured Replies

פורסם

למה?

כי להורים שלו אין חמישים מליון, שהוא יכול להזמין את הלוחות האחרים מחו"ל, ואין לו גם הרבה כסף ללוח חדש(בניגוד לשמהו אחר פה... ::)   )

אל תעצבן אותי, ה-7DXR עולה 830 ש"ח, וה-7VTX-H עולה 600 ש"ח והוא יותר טוב ויותר חדש.

רק הצעתי שיפור, לא אמרתי לו להזמין מחו"ל או משהו כזה.

בגלל זה שאלתי למה, לא ניסיתי ליקר לו את המערכת.

Ibrow-Now, סחטיין על הפירוט.

פורסם

10x again

בקשר אליך יוב יוב, ההערות שלך נכונות..... כולן. אחת אחת. אבל זה לא משנה את העובדות של מה שרשמתי.

"ברור לך שהמסך הזה יקר בהרבה מאוד מכל מסך טוב ופשוט אחר (CTX PR960F, Samsung 959NF)..!"

ברור שזה ברור לי. אבל הוא ביקש את הכי טוב. וכמו שאמרתי Samsung 959NF באמת מסך מעולה ששווה כל אגורה מהמחיר שלו. בקשר לשפורפרת והעיניין של הטעם, אולי. זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא ביקש את הכי טוב, אז נתתי לו את EIZO.

פורסם

אתה גם יכול לתת לו את האלטרנטיבה באמצע, הסמסונג 900NF וה-IIYAMA VISION MASTER PRO 451.

פורסם

קודם כל אין כבר 900NF. יש 959NF. ומבין השניים, אישית הייתי בוחר ב959NF על 451 PRO של IIYAMA כי בIIYAMA שמעתי על בעיות כיוונון של המסך גם במסכים 452 PRO וגם במסך 451 PRO וגם קצת טשטוש. היה על זה וויכוח עוד לפני שHWzone היה בכלל. על סמסונג לא דווחו שום בעיות.

פורסם

אתה בטוח? אני יודע ומכיר את ה-IIYAMA VM PRO 451 כמסך הטוב בעולם! הזמנתי אותו במחשב החדש!!! להחליף מסך? אף פעם לא שמעתי בעיות על המסך הזה, הוא קיבל את כל הפרסים שמסך יכול לקבל בעולם!

פורסם

נכון. הוא באמת מסך מצוין. הבעיות שדיברתי עליהן היו בעיות במספר מסכים שכנראה היו פגומים.

בכל מקרה אם קנית מחנות שעובדת עם היבואן הרשמי, תמיד תוכל להחליף את המסך באחד חדש.

פורסם

זיגזג... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים