עבור לתוכן

קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עו

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד.

הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0

איך פותרים את הבעיה?

לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי.

כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל.

ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה.

זה המסך:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

פורסם

אם DVI עובד לפני XP אז הבעיה היא עדיין בדרייברים

Power saving אומר שמסך לא מקבל שידור ממחשב. תנסה אולי לחבר אותו למחשב אחר.

איך המסך, אגב (באנלוגי) ?

פורסם
  • מחבר

אם DVI עובד לפני XP אז הבעיה היא עדיין בדרייברים

Power saving אומר שמסך לא מקבל שידור ממחשב. תנסה אולי לחבר אותו למחשב אחר.

איך המסך, אגב (באנלוגי) ?

תודה,

אני לא יודע כי אני התקנתי את הדרייבר של המסך וזה עדיין לא עובד. מה לעשות? אין לי אופציה נוחה לחיובר מחשב אחר. אני כנראה אפנה לחנות מחשבים באחריות כי יש עוד תקלות במחשב.

אני לא מבין במסכים מבחינה טכנית. למסך יש כמה חסרונות אחרים עבורי אבל בעיקרון הוא טוב. הבסיס שלא כבד כפי שנאמר בפורומים האלו.

חלק מהחסרונות:

החסרון הראשון הוא שכל פעם שהמסך נדלק אז הוא כותב במסגרת במצד שמאל למעלה באיזה סוג חיבור הוא מחובר. זה לא נוח שכל פעם זה קופץ.

הכפתורים של המסך לא מודגשים. זאת אומרת שחוץ מכפתור אחד של INPUT לא מודפס מהו הכפתור אלא יש הטבעה שחורה שלא ממש ניתן לראות ממרחק סביר ולכן זה חיסרון ממשי כי אני לא זוכר איזה כפתור מה חוץ מכמה אשר כן. זה לא נוח.

המסך אגב מיוצר בסין

בבסיס של המסך יש גומיות נגד החלקה וכולי. הגומיות לא יושבות במקום המיועד להן אלא בולטות קצת החוצה מהשקע שלהן.

פורסם

קבע רזולוציה של 1024*1280 וקצב רענון של 60, תפעיל מחדש ונסה את ה-DVI שוב.

פורסם

קבע רזולוציה של 1024*1280 וקצב רענון של 60, תפעיל מחדש ונסה את ה-DVI שוב.

הוא לא מעלה לך הודעה OUT OF RANGE ?

פורסם
  • מחבר

קבע רזולוציה של 1024*1280 וקצב רענון של 60, תפעיל מחדש ונסה את ה-DVI שוב.

זה על קצב רענון 60 אבל הרזולוציה שאמרת לי נשמעת כזאת אשר ממש תקטין לי את התצוגה. אני מעדיף ללכת לחנות כי גם ככה אני צריך שיבדקו את המחשב.

תודה

פורסם

זאת הרזולציה של מסכי LCD 3:4 הטבעית

אולי הוא יכול רק להציג את הרזולציה הזאת

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שיכול להיות שלא ניתן לראות רזולוציה ממוצעת עם המסך הזה בחיבור dvi אלא רק בחיבור רגיל?

פורסם

לא שזה לא יכול להיות, ככה זה. המסך שלך כנראה לא מוסגל, או לא תוכנן, לעשות Scaling (מתיחה) לתמונה ברזולוציות מסויימות. בכל מקרה, מסך LCD מתוכנן לעבודה עם הרזולוציה הטבעית שלו.

יש לך סטיקי כ-ז-ה ארוך עם הסברים על כמה ולמה בפורום מסכי LCD.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים