עבור לתוכן

בנוגע למסך דק samsung syncmater 731b

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה..

לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר??

האירו את עיניי בבקשה

פורסם

התקנת דרייברים?

ובשביל לשלוט על הבהירות יש להוריד MagicTune מהאתר של סאמסונג ודרך התוכנה תוכל לשלוט על כל מה שאתה צריך

פורסם

תכוון גם לרזולוציה הטבעית בד"כ זה 1024x1280 אתה אמור לראות ככה הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

ELI33 אתה תותח!

רואים עכשיו ממש חד!

אין לי מילים תודה אחי!!

וHORN אחי התקנתי והופיע לי אייקון בשורת משימות שאני מציע עליו רשום LCD GAMMA אבל שאני לוחץ לא קורה כלום..

פורסם

ELI33 אתה תותח!

רואים עכשיו ממש חד!

אין לי מילים תודה אחי!!

וHORN אחי התקנתי והופיע לי אייקון בשורת משימות שאני מציע עליו רשום LCD GAMMA אבל שאני לוחץ לא קורה כלום..

חחחח אתה רוצה להגיד לי שלא ידעת שלמסכים יש רזולוציה טבעית שרואים בה הכי טוב xD

פורסם

ELI33 אתה תותח!

רואים עכשיו ממש חד!

אין לי מילים תודה אחי!!

בבקשה ;)

אני פשוט מכיר את התופעה הזאת שאנשים לא מכירים את הדבר הזה שיש רזולוציה טבעית למסך lcd

הייתי אצל הרבה חברים שלי שקנו מסך ldc חדש ופשוט היו על רזולוציה 600x800 ולא הבינו למה לא רואים טוב...חח

פורסם
  • מחבר

חברה התקנתי מג'יק טיון,ושאני בא להיכנס הוא רושם לי "this computer sytem does not support magictune...."

מה הבעיה עם זה?

פורסם

חברה התקנתי מג'יק טיון,ושאני בא להיכנס הוא רושם לי "this computer sytem does not support magictune...."

מה הבעיה עם זה?

למה אתה צריך magictune? פשוט תשלוט בבהירות ובכל שאר הפרמטרים דרך הכפתורים שעל המסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים