עבור לתוכן

יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות

Featured Replies

פורסם

יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות

פורסם

תוקדד ב-Divx

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה??

מה זה תוכנה?

פורסם

כנס לגוגל ותרשום DIVX ENCODING GUIDE

אני בטוח שתמצא שם את התשובה

פורסם

בגדול תצטרך כמה דברים XVID CODEC\DIVX CODEC ,,VIRTUAL DUB ,והפילטר 1.1SMART RESIZE אתה מתקין הכל ואת הSMART RESIZE 1.1 אתה שם בתיקיה של VIRTUAL DUB בPLUGINS אחר כך אתה פותח בVIRTUAL DUB את הסרט ולוחץ על תפריט AUDIO ולוחץ על FULL PROSSESING MODE ואז בתפריט FILE אתה לוחץ על SAVE WAV אחרי שהוא סיים את זה אתה הולך לתפריט AUDIO ולוחץ על WAV AUDIO ובוחר את הקובץ קול שהתוכנה עשתה ואחר כך בתפריט AUDIO אתה לוחץ על COMPRESSION ובוחר שם את MPEG LAYER 3 או משהו כמו MP3 ובוחר שם את איכות הקול מומלץ 128KBPS ו44KHZ אחר כך אתה בא לתפריט VIDEO ובוחר FILTERS והולך לADD ובוחר מהרשימה את SMART RESIZE 1.1 ואחר כך אתה נכנס אליו ומסמן את הריבוע ENABLE שנמצא מתחת לSIZE CALCULATOR ועושה OK אחר כך אתה בא לתפריט VIDEO ל COMPRESSIONS ובוחר את הקודק XVID ולוחץ על CONFIGURE ושם על LOAD DEFAULTS כך שיהיה לך שם ספרה 4 מעל אחר כך אתה בא לתפריט FILE ועושה SAVE AVI..... אתה יכול להשתמש בקודק של DIVX מומלץ הכי חדש נכון להיום זה הDIVX 6.51 שבו אתה יכול לעשות דחיסה יותר חזקה אך גם יותר איטית

פורסם

כל הכבוד על ההדרכה המפורטת אך לא עדיף קודם כל לברר באיזה פורמט ואיכות הקובץ המקורי ?

פורסם
  • מחבר

יש לי תתוכנה WinAVI.Video.Converter.v7.7 היא תעזור לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים