עבור לתוכן

מה עדיף לקנות E6600 או E6300

Featured Replies

פורסם

אוי נו איך אתה משווה בכלל?

לצרכים שלו הוא פשוט לא ירגיש הבדל.

כשה-6300 יתישיין ויקרטע גם ה-6600 יתחיל לעשות זאת.

תקמפל קצת ב .NET ותראה.

לפותח הת'רד, אם לתקופה מדויקת של 3 שנים לך על ה6300.

לגבי VM .. תלוי כמה אתה רוצה להפעיל בו זמנית. זיכרון נכנס למשוואה גם.

יש הבדלים בין ה 6600 ל6300, אבל יש גם הבדלים במחיר.

• תגובות 38
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על ה6300

ההבדל העיקרי ביניהם הוא מהירות השעון ולא המטמון

בכל מקרה, למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו' 6300 הוא מעל ומעבר

פורסם

כל מי שממליץ על ה - E6600 לא יודע על מה הוא מדבר.

זה לא ייתן לו שום דבר לעתיד כי שני המעבדים יתישנו באותו אופן, אם כבר מדברים על OC אז עדיף לקחת E4300.

זאת תוספת כסף גדולה שלא תתן תמורה נאותה להשקעה.

פורסם

אז ברמה העקרונית אם רוב הדברים שאני עושה זה תכנות כן הייתם ממליצים?

תשמעו תכלס די ברור לי שתוספת של 700 שקלים לא תעשה הבדל של יותר מאחוזים בודדים בלבד של שיפור.

לכן נראה לי שכדאי באמת (לתקופה מתוכננת של 3 שנים) ללכת על ה E6300 ובעניין ה VIRTUAL MACHINES

אני מניח שאני אעבוד עם מכונה אחת נוספת שתעבוד ברקע ואני אקח 2 גיגה של זיכרון.

בגדול השאלה שלי אם לעניין הCACHE וה VIRTUAL MACHINES יש משמעות גדולה או שגם כאן השינויים לא גדולים

פורסם

כל מי שממליץ על ה - E6600 לא יודע על מה הוא מדבר.

זה לא ייתן לו שום דבר לעתיד כי שני המעבדים יתישנו באותו אופן, אם כבר מדברים על OC אז עדיף לקחת E4300.

זאת תוספת כסף גדולה שלא תתן תמורה נאותה להשקעה.

תודה לך. אבל אני יודע על מה אני מדבר.

פורסם
  • מחבר

אני סטודנט למעדעי המחשב

ואני עובד עם הרבה תוכנות

כגון .NET וכו'

אני הולך לקנות כ.מסך 8800 320 מגה

מישהו בפורום הגיב :

בזמן משחק או מאמץ גרפי המעבד עסוק בלשלוח מידע לכרטיס מסך ואז הכרטיס מסך הופך את המידע הזה למה שאתה רואה על המסך.

במקרה שבו המעבד חלש והכרטיס חזק (יחסית כמובן, כמו פה) אז המעבד ישלח מידע באיטיות לכרטיס ולכן הכרטיס לא ינצל את כל הכוח שלו.

שהוא טוען ש ה6300 לא מספיק

פורסם

הוא טועה,ה - E6300 ועוד איך יספיק.

פורסם

תלוי באיזה משחקים, רזולוציות, פילטרים. אני לא מאמים שיש הבדל משמעותי בין ה6300 ל6600. אם אתה לא מתכון לעשות OC, והממון בכיסך אתה יכול לקחת 6600... איטי יותר הוא לא יהיה.

בשורה תחתונה . בהפרש אפשר להוסיף עוד גיגה זיכרון (בהנחה שלקחת 1 גיגה) וזה ייתן תמורה טובה יותר.

ולסיום, המוטו שלי: Overclock `till you drop! פשוט תענוג לקנות מעבד זול ולקבל ביצועים של מעבד שעולה פי 2 או 3 ממנו!

פורסם

אז למי כן כדאי לקחת את ה66?

פורסם

למי שלא מתכנן OC וזקוק למעבד חזק לצורך קידודי וידיאו ושימוש בתוכנות כבדות למינהם

פורסם

למי שיש לו קירור מים/גז/חנקן נוזלי ומתכנן אוברקלוק קיצוני :cool2:

פורסם

תודה לשניכם!

פורסם

ולמי שיש לו כסף.

אבל לכל המודרייטורים שממהרים לכסח:

כשאדם מן השורה רוצה עיבוד מהיר יותר, הוא קונה מעבד מהיר יותר (בהנחה שהמערכת מאוזנת ולא איזה 6700 עם 512MB זיכרון). הוא לא עושה OC כי אין לו מושג בזה.

אתם כולכם משפרים את הרכב בשביל עוד ביצועים? למה לא? למה לקנות פורש אם אפשר לכייל ולשפר כך שאיפרזה STI תשתין עליו? או אפילו פחות מזה...(היו ימים שהפורד פיאסטה 94 שלי כיסחה הרבה ערסים).

תבינו שלא כולם יודעים ועושים OC . הם בהחלט מפסידים, אבל גם אנחנו מפסידים בדברים אחרים מחוסר ידע!

פורסם

יצאנו (לפחות אני) מההנחה שהוא לא מבצע OC וזה בדיוק העניין.

משתמשים "פשוטים" שלא מבצעים OC ככל הנראה גם לא זקוקים לכוח עיבוד חזק מאחר ורוב השימושים שלהם זה משחקים ושימושים משרדיים

פורסם

מה קשור OC עכשיו?

ביצועי הסטוק של 6300 מצויינים

(וההשוואה של 8800 עם 7600 פשוט לא מתאימה)

ל99% מהמשתמשים מדובר בבזבוז כסף לקחת 6600

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים