עבור לתוכן

מה עדיף לקנות E6600 או E6300

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואני לא יודע אם משתלם להוסיף עוד 800 שקל לE6600 ,השאלה אם יש הבדל משמעותי בביצועים ,אני לא מועניין לבצע OVERCLOCKING

?

• תגובות 38
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי בשימושים שלך (פרט בדיוק מהם)

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואני לא יודע אם משתלם להוסיף עוד 800 שקל לE6600 ,השאלה אם יש הבדל משמעותי בביצועים ,אני לא מועניין לבצע OVERCLOCKING

?

השימושים שלי זה משחקים בעיקר,סרטים,סדרות, תוכנות לתכנות כמו DOT NET,שיריץ את ויסטה חלק:)

רוצה שהמחשב יעבוד חלק

אני כנראה קונה את ה GEFORCE 8800 320 MB

פורסם

אני חושב שה-6300 אמור להספיק לך.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט שוקל בגלל כמות הCACHE היותר גדולה

השאלה היא משמעותית?

פורסם

אם הוא לא הולך לעשות OC , רוצה לשחק ורוצה שהמחשב יחזיק מעמד קצת יותר לפני החלפה אז עדיף ה6600 לדעתי.

ואל תגידו לשדרג מעבד בעתיד כי מעטים מאוד עושים את זה.

אם יש באפשרותך לקחת את ה6600 מה טוב. אם לא אז השאלה מיותרת :silly:

כמות הCACHE לא ממש משנה שם, אבל המעבד מהיר יותר (2.4 מול 1.86) .. אם היית עושה OC אז ה6300 היה מושלם. היות ואתה לא....

פורסם

הוא לא ירגיש שום הבדל, וזה ממש לא משתלם.

לך על ה - E6300.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין לעשות OC ,אני יכול להוסיף עוד 800 שקל אם זה מה שיתרום לי מחשב שיחזיק לתקופה יותר ארוכה,השאלה אם זה באמת יחזיק לתקופה יותר ארוכה או שזה סתם בזבוז של 800 שקל (אני רוצה להוסיף שאני קונה כ.מסך 8800 320 מגה)

פורסם

לא ירגיש שום הבדל? איזו תשובה זו??

בעוד שנה הוא ירגיש...

פורסם

בעוד שנה הוא ירגיש גם ירידת ביצועים עם ה-6600

פורסם

פעם הבאה תמליצו לכולם סלרונים אה? כי לא שווה? :s07:

אז למה 8800GTS ? למה לא 7600GT ? יש הבדל אבל גם יש הבדל במחיר!

פורסם

תכלס השימושים שלי הם באמת כמו שצוין למעלה: משחקים, אינטרנט , מסמכים, .NET ותכנות נוסף.

העניין הוא כזה: E6300 בערך 1000 שקל, E6400 בערך 1300 שקל E6600 עולה 1700 ש"ח.

אני מתכנן על מחשב לתקופה של עד 3 שנים זו תקופה קבועה שבה כל פרק זמן שכזה יוצא לי להחליף מחשב בממוצע.

השאלה אם אני כדאי לי להשקיע (E660)? ללכת על הממוצע (E6400) או ללכת לחסוך (E6300) ולמעשה אני לא ארגיש הבדל אמיתי?

בתשובתכם אני אשמח אם תתייחסו האם איך המלצתכם משתנה אם הייתי בוחר לעבוד עם VIRTUAL MACHINES ואיך אם סתם עבודה כמו שציינתי למעלה.

תודה.

פורסם

אוי נו איך אתה משווה בכלל?

לצרכים שלו הוא פשוט לא ירגיש הבדל.

כשה-6300 יתישיין ויקרטע גם ה-6600 יתחיל לעשות זאת.

פורסם

בעוד שנה הוא ירגיש גם ירידת ביצועים עם ה-6600

לא עם הוא יעשה OC ל-6600 עוד שנה =]

כמובן שאם רוצים לעשות OC ל-6600 ול-6300 ה-6600 יותר טוב, בגלל המכפלה שלו.

אם אתה רוצה להחזיק את המחשב יותר זמן = זה נקרא OC

קח את 6600, ואם בעוד שנה-שנתיים [אפילו 3] אתה תראה שה6600 לא מחזיק, אתה תעשה לו OC והוא יחזיק =]

פורסם

אז למה לא לקחת 6400 עם מכפלה 8 שאפילו עם זכרונות מעפנים של 667 ולוח דפוק הוא יצליח להגיע לכמעט 2.7GHZ עם קירור סטוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים