עבור לתוכן

Gears Of War מגיע למחשב :P

Featured Replies

פורסם

שניצל זה אוכל, במבה זה חטיף.

אין כזאת מילה "צועה" כנראה התכוונת ל"צואה".

במבה לא הולכת עם חומוס בכלל, כנראה שגם שניצל לא.

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אופס, נכון , אומרים צואה...

תאמין לי שניהם הולכים תותח עם חומוס !

וניראה לי שכדאי שנפסיק לדבר על שתי הדברים הכי חשובים בעולם...ונחזור לנושא !

פורסם

רציתי לכתוב את התגובה הזו פה ובטעות כתבתי אותה בדיון של LOST PLANET

אז אני פשוט אעשה קופי פייסט:

לקונסולות הדור הבא,נכון לעכשיו, יש יתרון גדול על המחשב.

אומנם אני לא חובב קונסולות,אני PC פאנבוי,אבל זו האמת..

מרבית המשאבים של התעשייה מושקעים במשחקים לקונסולות...על כל 10 משחקים מפוצצים שיוצאים לXBOX360 או לPS3 יוצא משחק אחד טוב למחשב.

אז כן,אפשר לאמר את המשפט המלוקק "זה לא הכמות,זו האיכות". אבל עם תקציבי ההפקה שניתנים למשחקי הקונסולות, המשחקים הבודדים שיוצאים למחשב פחות או יותר שווים ברמתם למשחקי הקונסולות.

בתחום הגראפי- הקונסולות לוקחות. אז כן, מחשבים יכולים להגיע היום לרף גראפיקה הרבה יותר גבוה מX360 או PS3, אבל מחשב כזה יעלה מחיר אסטרונומי.

נכון לעכשיו אני עם מחשב שהולך וגוסס לו לאט לאט...אין לי כסף או זמן להשקיע במחשב חדש [מה לעשות,צבא...]. אנשים אומרים שמחשבים טובים במחירים נורמאלים יהיו בעתיד...נניח בטווח של שנתיים מעכשיו. אחלה, זה אומר שיהיה לי חסך של שנתיים משחקים...לעזאזל, כדי לשחק בGOW, CRYSIS או כל דבר HD אחר,אני פשוט אצטרך לחכות כמו מסכן. ולא,זה ממש לא אותו האפקט של האימפקט בין לשחק במשחק חדש חדש שיצא אתמול לחנויות לבין לשחק שנתיים אחרי במשחק שכבר לכולם נמאס ממנו ורק ההארדקור פריקס עדיין משחקים בו במולטי...אם לא הבנתם על מה אני מדבר- אני מדבר על הייפ...כן,זה אולי נשמע מפגר, אבל אלמנט ההיפ הוא אחד הדברים החזקים בתעשייה שגורמים לך להנות ממשחק אפילו עוד יותר. וזה לא משנה עד כמה איכותי המשחק או לא, ההייפ הוא ערך מוסף לחווית ההנאה, שפשוט לא קיים במשחק אם אתה משחק בו בדיליי של שנתיים קדימה. הדוגמא הכי קלאסית לכך היא HALO2...כלכך התלהבתי ממנו שהוא יצא,ועכשיו הוא סוף סוף הגיע למחשב...מישהו בכלל יורק על הזבל'ה הזה עכשיו? זה נראה כמו חרא וזה הכי OLD FASHIONED שיש.

I REST MY CASE

רק בגלל כל הסיבות הנ"ל אני שוקל לקנות XBOX360.

קודם כל הרבה משחקים שיוצאים ל360 וPS3 יוצאים גם למחשב כמו אובוויליון\DIRT\סגה ראלי\

ווירטואל טניס\BioShock \Fallout 3\אנריל ועוד הרבה

רק תבדוק בגימספוט תמשחקים אם הציון הגבוה ביותר ל360 ותיראה שהרבה מהם יצאו או יצאו למחשב בסופו של דבר

אז נכון COD3 לא יצא לדוגמה אבל COD4 בפיתוח גם למחשב ויש הרבה דוגמאות כאלו

אם GOW אז בכלל כי זה המשחק הטוב ביותר ב360 כרגע לפחות עד הלו 3

ו1ו2 יצאו אומנם מאוחר אבל יצאו בכל זאת למחשב

בעניין המחיר אם תכליל תתשלום לLIVE זהב בארץ האפרש הרבה יותר נמוך וגם למחשב יש לך אחריות בארץ ומשחקים מקורים של

מחשב יותר זמינים פה והרבה יותר זולים

בעניין היפ :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

כן וזה יהיה עוד משחק שישקול משהו כמו 7- 8.5 ג'יגה.. לעזאזל היום 250GB זה כבר לא מספיק

פורסם

מה זה משנה כמה הוא ישקול

ואתה לא חיב להתקין הרבה משחקים כל פעם

עריכה -אם אני לא טועה "במשחקים לחלונות" אתה יכול לעשות התקנה קטנה

ולהריץ את הרוב מהדיסק כמו ב360

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים