עבור לתוכן

Gears Of War מגיע למחשב :P

Featured Replies

פורסם

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38078

לפי המקור הנ"ל (אמין או לא אמין) המשחק הכה גדול הזה ייצא למחשב אחרי UT3 מה שאומר בערך בקיץ או קצת אחרי..

מה שנשאר רק לקוות שהסבלנות לא תהרוג אף-אחד

מה? למה מתי UT3 יוצא?

אמרו שהוא יצא בסוף הרבעון הראשון של 2007 - זה אומר סביבות פסח...

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם ביססו את הדברים על סמך זה שהוא אמר "בקרוב" ושהם יכולים לעבוד רק על פרויקט אחד כל פעם

אבל הוא אמר "בסופו של דבר" כלומר 2009-2010...בקיצור, אנשי הפיסי יצטרכו להיות 2-3 שנים מאחורי הקונסולות

פורסם

HO BOY HO BOY HO BOY

אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק בהם (כמובן נXB360) מעניין איך הוא יהיה כאשר יצא למחשב...

פורסם

הם ביססו את הדברים על סמך זה שהוא אמר "בקרוב" ושהם יכולים לעבוד רק על פרויקט אחד כל פעם

אבל הוא אמר "בסופו של דבר" כלומר 2009-2010...בקיצור, אנשי הפיסי יצטרכו להיות 2-3 שנים מאחורי הקונסולות

לי אין בעיה לחכות אם הוא טוב כמו שאומרים הוא יהיה טוב גם עוד שנתים

ואם לא אז המשחק "טוב" רק בגלל הגרפיקה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון קטן...

סרטון משחק ממה שאומרים, גרסה המחשב:

פורסם

קשה לי להאמין שזה יגיע בקרוב

אבל אם כן זה כדי לדחוף את ויסטה

בטח יעשו ויסטה בלבד לעודד גימרים לעבור למערכת

פורסם

בתור בעל XBOX360, בהתחלה שאמרו שGOW יגיע בסופו של דבר למחשב, לא הייתה לי בעיה עם זה.

עכשיו זה מתחיל להיות מוחשי, אני חייב להודות, שאפילו שאני בדרך כלל לא אחד שאכפת לו כל כך מאקסלוקסיבים, יהיה די מדכא אם GOW יגיע למחשב כל כך מהר... ויהיה מאוד מדכא אם זה יהיה ככה גם עם משחקים אחרים אקסקלוסיבים...

אה וכן, יש איזושהי אפשרות למנוע מקרירין להשתתף בדיון הזה?

פורסם

למה כי אני בדרך כלל צודק וזה מעצבן?

ואם תבדוק אחורנית לXBOX הראשון תיראה שרוב המשחקים האיכותים שלו יצאו למחשב בסופו של דבר

אם קניתה ת360 במחשבה שזה לא יקרה הפעל לדעתי עשיתה טעות גדולה

עריכה

אני בעצמי לא מאמין אבל זה כניראה נכון-

Confirmed: Gears of War heading to PC

A video prematurely displayed by GameVideos reveals that Gears of War is definitely heading to the PC. They quickly pulled the video but many downloaded it and have simply uploaded it to the likes of Youtube and other video services. The video shows some visual improvements, additional content, as well as achievements which implies the game is to take advantage of the Games for Windows Live service.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18718

וכמו שאמרתי-

as well as achievements which implies the game is to take advantage of the Games for Windows Live service

עכשיו זה ברור מיקרוסופט רוצה לדחוף את ויסטה וLIVE

פורסם

בואנה אתם טוחנים מים...

אתם לא מבינים שחוויה של מחשב ושל קונסולה זה פשוט לא אותו דבר ?!?!?

פשוט לא, נכון שאפשר לחבר מחשב לטלוויזיה ונכון שאפשר לקנות גיימפאד ונכון שיש כבר הרבה מאוד פורטים מ ה360

אבל אף פעם זה לא יהיה אותו דבר...

לפי דעתי מי שיותר בכיוון של FPS שייקנה מחשב ב 10K מי שבכיוןן של ... של .... לא יודע איך להגיד, מה שבכיוון של משחקי 360 שייקנה 360

פלוס טלוויזיית HD טובה...

זה יוצא בערך אותו מחיר, אז זה יותר תלוי בבן אדם ובמה הוא אוהב לשחק..

פורסם

מה לא אותה חוויה?

פה אתה משחק במשחק ווידאו ופה אתה משחק במשחק ווידאו

כל מה ששונה זה המיקום והבקר משחק

עוד תכונות דומות:

-בזבוז זמן -בזבוז זמן

-ישיבה ממושכת -ישיבה ממושכת

-אמא וחברה שמפריעות לשחק -אמא וחברה שמפריעות לשחק

-הולך לישון מאוחר -הולך לישון מאוחר

SEE? :nixweiss:

פורסם

מחשב חזק היום בלי מסך ואני מדבר על מחשב שיציג גרפיקה יותר טובה מה360 עולה היום בסביבות 6000 ולא 10K

חוץ מיזה לי יצא הרבה פעמים לשחק באמולטורים אז אתה תגיד שזה לא אותה חוויה

אבל אני דווקה נהנתי ממשחקים שלא יצאו למחשב

אמולטור של 360 מאוד רחוק אם יהיה כזה בכלל אז שמשחק כזה יוצא למחשב מבחינתי זה בשורה מאוד טובה

למעשה אם משחקי WII היו יוצאים למחשב היתי מוותר על השליטה ולא היתי חושב לקנות WII

או במילים אחרות בסופו של דבר מה שעושה קונסולה זה המשחקים

אם משחקי 360 מגעים למחשב זה מרחיק אותי מה360 ומקרב אותי למחשב עוד יותר

פורסם

רציתי לכתוב את התגובה הזו פה ובטעות כתבתי אותה בדיון של LOST PLANET

אז אני פשוט אעשה קופי פייסט:

לקונסולות הדור הבא,נכון לעכשיו, יש יתרון גדול על המחשב.

אומנם אני לא חובב קונסולות,אני PC פאנבוי,אבל זו האמת..

מרבית המשאבים של התעשייה מושקעים במשחקים לקונסולות...על כל 10 משחקים מפוצצים שיוצאים לXBOX360 או לPS3 יוצא משחק אחד טוב למחשב.

אז כן,אפשר לאמר את המשפט המלוקק "זה לא הכמות,זו האיכות". אבל עם תקציבי ההפקה שניתנים למשחקי הקונסולות, המשחקים הבודדים שיוצאים למחשב פחות או יותר שווים ברמתם למשחקי הקונסולות.

בתחום הגראפי- הקונסולות לוקחות. אז כן, מחשבים יכולים להגיע היום לרף גראפיקה הרבה יותר גבוה מX360 או PS3, אבל מחשב כזה יעלה מחיר אסטרונומי.

נכון לעכשיו אני עם מחשב שהולך וגוסס לו לאט לאט...אין לי כסף או זמן להשקיע במחשב חדש [מה לעשות,צבא...]. אנשים אומרים שמחשבים טובים במחירים נורמאלים יהיו בעתיד...נניח בטווח של שנתיים מעכשיו. אחלה, זה אומר שיהיה לי חסך של שנתיים משחקים...לעזאזל, כדי לשחק בGOW, CRYSIS או כל דבר HD אחר,אני פשוט אצטרך לחכות כמו מסכן. ולא,זה ממש לא אותו האפקט של האימפקט בין לשחק במשחק חדש חדש שיצא אתמול לחנויות לבין לשחק שנתיים אחרי במשחק שכבר לכולם נמאס ממנו ורק ההארדקור פריקס עדיין משחקים בו במולטי...אם לא הבנתם על מה אני מדבר- אני מדבר על הייפ...כן,זה אולי נשמע מפגר, אבל אלמנט ההיפ הוא אחד הדברים החזקים בתעשייה שגורמים לך להנות ממשחק אפילו עוד יותר. וזה לא משנה עד כמה איכותי המשחק או לא, ההייפ הוא ערך מוסף לחווית ההנאה, שפשוט לא קיים במשחק אם אתה משחק בו בדיליי של שנתיים קדימה. הדוגמא הכי קלאסית לכך היא HALO2...כלכך התלהבתי ממנו שהוא יצא,ועכשיו הוא סוף סוף הגיע למחשב...מישהו בכלל יורק על הזבל'ה הזה עכשיו? זה נראה כמו חרא וזה הכי OLD FASHIONED שיש.

I REST MY CASE

רק בגלל כל הסיבות הנ"ל אני שוקל לקנות XBOX360.

פורסם

ממש ממש אבל ממש לא אותו מחיר.

אין לך מה להשוות בכלל מחירים,אתה יכול לקנות מחשב ב5.5K שיריץ כל משחק בשלוש שנים הקרובות.

ואחרי זה עוד יש לך אפשרויות שדרוג,מה שלא אפשרי בקונסולה.

פורסם

אני מקווה שזה לא יהיה עוד פורט גרוע. :sleep:

מה שבטוח שהדרישות שלו יהיו בשמיים...

פורסם

מה לא אותה חוויה?

פה אתה משחק במשחק ווידאו ופה אתה משחק במשחק ווידאו

כל מה ששונה זה המיקום והבקר משחק

עוד תכונות דומות:

-בזבוז זמן -בזבוז זמן

-ישיבה ממושכת -ישיבה ממושכת

-אמא וחברה שמפריעות לשחק -אמא וחברה שמפריעות לשחק

-הולך לישון מאוחר -הולך לישון מאוחר

SEE? :nixweiss:

מה ההבדל בין לאכול שניצל לבין לאכול במבה ?

שניצל לועסים - במבה לועסים

שניצל זה טעים - במבה זה טעים

שניצל הולך מצויין עם חומוס - במבה הולך מצויין עם חומוס

שניצל יוצא בסוף בצועה - במבה יוצא בסוף בצועה

נוו מה ההבדל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים