פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים שלום לכם וערב טוב.חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א.הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים.גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט.איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק)תודה רבהאייל
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים תנסה תמיד לעשות חיפוש בפורוםהנה למשל לינק לפוסט מהימים האחרונים, עם הרבה מידע וקישורים בנושא הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238316.0בהצלחהחפש בפורומים גם לגבי RDP , VNC , remote desktop וכו'גם על תוכנות השליטה מרחוק האלה, דובר לא מעט בחודש האחרון.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים Kidney_stonE לא נראה לי שהבנת אותו, הוא רוצה לקשר בין 2 רשתות, VNC ו terminal services לא יעזרו לו...אם אתה לא בעד להעביר חוטים מתל אביב לירושלים או לשלם הרבה כסף לפתרון WAN ,אתה חייב להשתמש באינטרנט. אתה צריך להגדיר משהו שנקרא site to site VPN, החדשות הטובות הם ש server 2003 תומך בזה בעזרת RRAS. החדשות הרעות הם שדבר כזה דורש תכנון ולפעמים גם שדרוג חומרה או הכנסת שרת נוסף, סמוך עלי אתה לא רוצה שהעסקהזה ירוץ על ה DC שלך...אגב, אני לא יכול באמת לעזור לך ככה, כל מה שאני יודע זה שיש לך 2 רשתות עם server 2003 שרץ על אחד המחשבים...
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים האמת הלינק הראשון שנתתי לו התייחס לחיבור VPN בין מחשבים מרוחקיםלמרות שאני מניח, כמו שאתה אומר, שיש לו צורך במשהו יותר מתוחכם מזהפותח הת'רד, אם אתה צריך פירוט טכני נוסף, שאל כאןקח בחשבון שיש גם פתרונות בשוק בתשלום לנושאים שכאלה, למשל רשת IP-VPN של בזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.