פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים בהתחלה כשהפעלתי שירים בווינדוס מדיה פלייר (זה מחשב חדש לפני שבוע קניתי) אז השיר מתנגן פתאום קורה שהוא כאילו נתקע לשניה ואז ממשיך...הורדתי itunes חשבתי הבעיה במדיה פלייר...אבל גם שם הבעיה אותה בעיה...אחר כך שמתי לב גם שבמשחקים לעיתים זה נתקע לשניה ואז ממשיך.....ואז הבנתי שהבעיה היא במחשב...השאלה אם זה במחשב עצמו או במערכת כאילו בווינדוס איזה באג או משהו שלא טוב.עשיתי סריקות, ניקיתי מרגלים, הורדתי tuneup 7 וסידרתי תבעיות....אבל זה ממשיךאני נואש!! תודה מראש לעוזרים!!
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים תבדוק שמשהו לא רץ ברגע בזמן שאתה עושה את הפעולות האלה והמערכת נתקעת.ותעיין גם פהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0דבר נוסף, כנס ל Start לחץ על Run שם תרשום msconfig ותקיש אנטר, אחר כך תגיע ללשונית שניקראת Startup ותבטל משם דברים שלא נחוצים להעלאה של הווינדווס (לא לבטל אנטי וירוס וכ'ו)
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים אתה אומר תקיעות בסאונד אתה מתכוון שרק השיר נתקע או שהמחשב כולו נתקע לשניהגם לי היית את הבעיה הזאת פעםהשירים היו נתקעים לי לאיזה חצי שניה (כאילו הם שרוטים) כל כמה שניותאין לי מושג איך זה הסתדרובקשר לתקיעות במשחקים גם קרה לי פעם בFEAR אבל עדכון דריבר לכרטיס מסך פתר את זה תנסה את זה אלי זה יעזור לךתנסה לעדכן את כל הדרייברים (צ'יפסט,סאונד,ווידאו וכו'....)
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר בלינק שנתת לי לא ראיתי משהו שקשור לבעיה שלי, הורדתי תוכניות לא רצויות והשארתי רק כאלה שאני מכיר וצריך בstartupעידכנתי דרייברים של כ. מסך וכ. קול......אבל לא עזר.....עוד רעיונות?
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מחבר הוא מורכב על הלוח...יש לי לוח FOXCONN 6100M2MA-RS2Hובקשר לשני...מזתומרת איך ההרדיסק מוגדר?תדוה על העזרה שלכם! אני פשוט מיואש
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים תריץ תוכנה כמו EVEREST ותבדוק את הפרטים על ההארד דיסק, אם הוא משתמש ב DMA וכו'.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר DMA או AMD? כי יש לי מעבד AMD.......או שלא התכוונת לזה ורק למעבד?חח סליחה על הבורות
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים DMA לא קשור ל AMD ולא לאינטלhttp://en.wikipedia.org/wiki/Direct_memory_accessממה שאני הבנתי זה טכנולוגיה שמאפשרת גישה ישר לזכרון המערכת ללא תלות המעבדככה שלא צריך להכביד על המעבד אלא יש לגשת לזכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.