עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב חדש תקציב 5000 ש"ח ללא מסך (גיימר רציני)

Featured Replies

פורסם

אתה בטוח שיספיק לי 1.86GHz מעבד? אולי עדיף 1024 זיכרון ראם ו 2.8 מעבד? כל השאר נראה לי בסדר חוץ מהכרטיס מסך שחשבתי יותר על geforce 7800gt

ול Elior_Z :

אל תדאג

אני לא קונה בחודשים הקרובים... אני אולי בסוף מרץ יתחיל ללכת לחנויות ולראות בדוגרי מה נותנים לי

בינתיים אני רוצה רק לקבל מושג

זה לא 1.86 לבד זה מעבד כפול ליבה, אין מעבד יותר חזק ממנו בטווח מחירים שלך.

• תגובות 48
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא 1.86 לבד זה מעבד כפול ליבה, אין מעבד יותר חזק ממנו בטווח מחירים שלך.

יש הבדל בין ה 6300 ל 6400?..

פורסם

6300 הוא 1860MHZ ובא עם מכפלה של 7

6400 הוא 2130MHZ ובא עם מכפלה של 8

פורסם
  • מחבר

אז אפשר להגיד ש 6300 זה כמו 3.4 אם מחברים את 2 הליבות?

פורסם

ממש לא. 2 ליבות לא נותנים אותם ביצועים כמו שני מעבדים ככה שהיחשוב שלך לא נכון.

ובכל מקרה אתה לא יכול להשוות את זה למשל למעבד פנטיום 4 במהירות 3.4GHZ. כמות ה-MHZ לא היא זו בלבד שקובעת

פורסם
  • מחבר

בעע... שיבשת לי את כל החשיבה

אז מה הייתרון בליבה כפולה על ליבה אחת? פשוט יותר כוח? אני לא מבין... אם יש מעבד פנטיום 4 עם 4 GHZ למשל

זה אומר שהוא יותר חזק ממעבד dual core 1.8 ghz? איך זה הולך?

וכמה GHZ יש בכל ליבה של ה 6300?

פורסם

הלוואי וידעתי לפרט לך בדיוק.

אבל כעיקרון השיפור הוא אף פעם לא כפול. ז"א שתי ליבות לא יתנו לך שיפור כפול מליבה אחת אבל השיפור יכול להיות 50-70% וזה המון.

פנטיום 4 בכלל לא בר השוואה ואפילו ה-6300 חזק ממנו בהרבה.

יש את כל העניין של ארכיטקטורה וכל מיני דברים שבאמת אני לא יודע איך להסביר לך שהם (בין היתר) קובעים את "חוזק" המעבד ולא רק כמות ה-MHZ

לפי המות ה-MHZ אפשר (בדר"כ) להשוות בין מעבדים מאותה משפחה. ז"א בין ה-6300/6400/6600 וכו'..

בכל מקרה יש מבחני ביצועים שעושים המומחים ושם ניתן לראות ביצועים ביחס למעבדים אחרים

פורסם
  • מחבר

טוב בערך הבנתי מה שרציתי

עכשיו שאלה אחרונה... אני ארגיש הבדל בין הדגמים של ה DUAL CORE? כי מעבד זה אחד הדברים שאני רוצה להשקיע בו.. אבל אני לא רוצה לבזבז סתם אם אין הבדל משמעותי

פורסם

למשחקים ועבודות משרדיות פחות או יותר 6300 יהיה מעל ומעבר

פורסם

איך אתה יודע שאתה גיימר רציני? מישהו הגדיר אותך ככזה?

או שאתה קמת יום אחד ואמרת לעצמך "אמממ היום אני כבר גיימר רציני.."??

אתה יודע, זו הגדרה כבדה להיות גיימר רציני, לא כל אחד יכול לזרוק לאוויר דברים כאלה.

לדעתי אתה סתם Noob, איך תוכיח עכשיו שאני טועה? תביא לי סקרין שוט מקאונטר סטרייק שניצחת את חבר שלך 15-0? או שאולי תביא תמונה מפיפא שאתה מנצח עם ברצלונה את חימנסטיק בNormal?

פורסם

אתה יודע, זו הגדרה כבדה להיות גיימר רציני, לא כל אחד יכול לזרוק לאוויר דברים כאלה.

לדעתי אתה סתם Noob, איך תוכיח עכשיו שאני טועה? תביא לי סקרין שוט מקאונטר סטרייק שניצחת את חבר שלך 15-0? או שאולי תביא תמונה מפיפא שאתה מנצח עם ברצלונה את חימנסטיק בNormal?

:xyxthumbs:

חחח

תרביץ תרביץ!

מה זה משנה מה ומי הוא חושב שהוא.. הוא אוהב לשחק.. תמליצו לו על הכי טוב.

עם החריגה של ה300 ומשהו ש"ח קח את ה8800GTS, במפרט שהוצע לך.

פורסם

אני? להרביץ? אני לא אלים.. רק כימיקלים..

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא ממש גיימר רציני בגלל שהמחשב שלי לא מאפשר לי

אבל אני צריך מחשב בשביל משחקים כי אם יהיה לי מחשב עם חומרה טובה אני יוכל לשחק במשחקים עם דרישות גבוהות ...

ועכשיו לשאר הדברים:

1) בוא תגיד לי noob פנים מול פנים..

2) אני בכלל לא משחק קאונטר סטרייק

3) אני משחק בפיפא ברמת world class וחוץ מזה אני משחק ברשת נגד אנשים ולא נגד הקבוצה שציינת :nono:

4) אולי כדי שתלך לישון כי להיות תוקפני ולהוציא עצבים בפורום זה לא מה שיעזור אתה יודע

5) אם אין לך במה לעזור אל תגיב... חסר חיים אידיוט

פורסם

ב1200 שקל אתה יכול לקחת מסך 19" ככה שיהיה הבדל גדול לפי דעתי... אבל אם תוסיף עוד 200-300 ש"ח תוכל לקבל מסך איכותי עם פאנל MVA [שיש בד"כ רק במסכים של 2000 שקל ומעלה], אני מדבר על ה sony x95f כמובן =]

ועמית אל תהרוג אותו... אני מאמין שב"גיימר רציני" הוא התכוון לזה שהוא משחק רוב הזמן וזה השימוש העיקרי של המחשב

פורסם

ועדיין, לא הוכחת שום דבר, רק תקפת בחזרה.

אם אני ארצה, אני אקרא לך noob בפנים. מה תעשה? תנסה להרביץ לי? זה יהיה פתטי.

ובקשר לסיום, איך אתה יודע אם אני חסר חיים או אידיוט או שמא היחיד שתפס אותך במילה?

אם אתה רוצה להצהיר דברים כדאי שיהיו לך הוכחות.

אם אתה רוצה לאיים לפחות תראה שיש אתגר.. חבל סתם לזרוק מילים ואז אחרי זה לסיים בבית חולים עם כמה חוליות שבורות.

ולפני שאתה מכבה את המחשב והולך לבכות מתחת לכרית, אציין שהכל נאמר בחוסר רצינות ואולי גם בבדיחות הדעת, ואין לי כוונות זדוניות.

שבת שלום.

נ.ב: הרגת אותי עם הקטע של "אני משחק בפיפא ברמת world class וחוץ מזה אני משחק ברשת נגד אנשים". זה כאילו שבאת להוכיח לי משהו.

בכל מקרה, היה נחמד ומעניין להכיר אותך, שמור על עצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים