פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אני צריך המלצה לrepeater למחשב נייד שיש לי איתו בעיית קליטה בקומה השנייהאני רוצה משהו טוב שלא יהיו בעיות קליטה הכסף זה לא הבעיהואם הבעיה היא בקומה השנייה אני צריך לחבר אותו לחשמל בקומה השנייה? או שזה לא קשורובנסוף לכך אני צריך לשנות משהו בהגדרות?תודה מראש
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים כדאי לנסות לפני לקנות אנטנה להגדלת הטווח. ריפיטר יכול להיות כמעט כל נתב אלחוטי במצב WDS . המלצתי ידועה והיא Linksys WRT54GL .
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר כדאי לנסות לפני לקנות אנטנה להגדלת הטווח. ריפיטר יכול להיות כמעט כל נתב אלחוטי במצב WDS . המלצתי ידועה והיא Linksys WRT54GL .שאנלא יקנה סתם אנטנה וזה לא יהיה לי טובכמה עולה הריפיטר הזה Linksys WRT54GL ?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים זה נתב אלחוטי שיודע להיות גם ריפיטר. הוא עולה בסביבות ה 400 ש"ח +- - תבדוק בזאפ.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר תן לי רק קישור בבקשהכי אני מסבתך עם כל הציוד של הרשתותאני רוצה להיות בטוח
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מה מסובך בלהכנס לזאפ ולרשום בחיפוש WRT54GL ?הנה לינקhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=472971כתוב שזה נתב, אבל כמו שאמרו לך, יש לו אפשרות להיות ריפיטר, רק צריך להגדיר אותו ככזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.