פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים התקנתי את המשחק ועכשיו אני מנסה לשחק ברשתאז בהתחלה הוא אומר שצריך להירשם באתר של ubisoft נרשמתיכשאני מתחבר למשחק אחרי שאני רושם את השם וסיסמא שלי הוא לא מראה לי שום שרת ואני לא יודע למה?וגם נתקעתי במשחק עצמו בשלב boat אני על ספינה גדולה שם עליה פצצה ואז בא מסוק ויש מישהו שיורה עלייהאיש פשוט לא מת ואני פוגע בו מישהו יודע איך עוברים את השלב הזהתודה מראש!
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים כן אבל תירה ממש הרבה לפחות 9 כדורי בזוקה תפגע בו ואז הוא יברח.טיפ תיברך לצד של הסיפון תתחבה שם ותירה תתיחבה ותירה ככה הוא לא יפגע בך
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים כנס לאתר של UBISOFT ותחפש שם את העידכון מהV1.0 ל1.45בקשר לשלב תיקח את המשק החדש שיש באי הקודם שים את הפצצה צא מהסירה לאיזה אי הכי קרוב תשנה בנשק למצב טילים ותנסה לפגוע בתוך הסירה
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מחבר אין פאטצ' של 1.45 יש של 1.4 הורדתי אותו ראיתי שזה עידכן משהו במולטיפלייר אבל עדיין שום דבר לא עולה וגם אני לא יכול ללחוץ על refresh וגם פגעתי איזה 3-4 פעמים המסוק ופשוט הוא לא הולך מה השלב הבא אחרי זה?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים כנראה יש לך בעיה של פורטים לא פתוחים או משהו תגיד לי עם זה התמונה שעולה לך שאתה מפעיל אותו ובקשר לשלב אתה צריך להכניס את הטילים מהרובה החדש שאתה מוצא באי ליפני זה לתוך המסוק לפחות 5-6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.