עבור לתוכן

מחשב נייד לאבא עד 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי

קראתי מספר דיונים בפורום בינהם המלצות על ה DV5269EA ש Lior קנה ויש לי מספר שאלות

בעקרון אבא שלי לא גיימר :) , בעיקר לאינטרנט, Office .. אולי קצת סרטים. מה שכן הייתי רוצה לדעת בביטחה שהמחשב יתמודד עם ויסטה בצורה חלקה + ממשק ה Aero. האם המחשב הנ"ל יתן לי את התמורה הזאת? אולי יש עוד המלצות בטווח מהחירים הנ"ל?

חשבתי אולי לחכות קצת עד שכל הניידים ימכרו עם Vista אבל נכון לעכשיו אני רואה רק התחכמויות מצד הספקים (Vista ללא Aero - סלחו לי שאני לא זוכר את כל 14 השמות שיש למערכת ההפעלה הזאת)

6000 ש"ח זה הגג של הגג.

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב, דיי ננעלתי על ה dv6160ea

יש הסתיגויות כלשהן? אולי המלצה אחרת במחיר הנ"ל ?

פורסם

אני הייתי באותו בעיה כמוך ובסוך לפני חודש הלכתי על מחשב Lenovo בתקציב דומה :

http://officedepot.co.il/(ma34cs55dwp5ve55ndfdln45)/catalogFamily.aspx?ID=593504&CID=100

LENOVO - 3000 N100 0768-BLG

גודל מסך 15.4" WXGA VibrantView TFT 1280x800

דיסק קשיח 100GB SATA

זיכרון פנימי 1024MB DDR2 667MHz

כוננים צורב DVD-RW Dual Layer

כרטיס מסך Nvidia GeForce Go 7300 w/TurboCache 128MB

כרטיס רשת 10/100MB Internal Ethernet Card

מעבד Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz 667MHz FSB 2MB L2 Cache

מערכת הפעלה Windows XP Home Edition

משקל כ-2.8 ק"ג

סוגי חיבור 4xUSB 2.0, S-Video out, RJ11(Modem), RJ45 , IEEE 1394, VGA

סוללה 6 Cell Lithium-Ion

עכבר Touchpad

שונות קורא כרטיסי זכרון מובנה (SD / MMC / xD / MS)

תקשורת אלחוטית WIFI 802.11b/g, Bluetooth

לדעתי זה מחשב מצויין, אבא מרוצה מאוד, והוא מוכן לויסטה...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

ראיתי את המפרט הנ"ל, ההבדלים הם כונן קשיח 100 לעומת 80 ב HP

וכרטיס מסך 7300 לעומת ה 7400 שב HP

אני מעדיף את ההפרש של הכרטיס מסך, ככה ה AERO ירוץ קצת יותר חלק :)

וכמובן ההבדל במחיר, את ה HP אני יכול למצוא בחנויות הזולות ב ZAP בין 5300-5400 ש"ח

כשאת ה Lenovo הכי זול זה 5800 ש"ח. 500 שקל בשביל עוד 20 ג'יגה וכרטיס מסך פחות טוב? למה?

אולי יש עוד הבדלים שלא ראיתי?

פורסם

היי

אני ממליץ לך על ה6160 רכשתי אותו בתחילת השבוע והוא ממש טוב

אני מאוד מרוצה ממנו עובד יפה מהיר חלק מעלה משחקים מעוצב טוב נוח להקליד עליו החיסרון היחיד שלו זו

הסוללה שבטווח של כמעט שעתיים אוזלת מהר ואם אתה תסתובב עימו בדרכים או אביך אז זה בעייתי אבל חוץ מזה אני לא מצאתי עד עכשיו שום חיסרון

רכשתי אותו בבאג מחשבים אממ הייתי בכמה סניפים והוא לא זמיןהיה במלאי צריך להזמין להפתעתי הוא הגיע תוך 24 שעות אז לא יצא לי להמתין כמה ימים

מבחינת מחיר הוא עליה לי 5400 שילמתי בתשלום אחד מזומן אז הם עשו הנחה ככה הם לא עושים והמחיר הרישמי שלהם הוא 5688

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול מאיפה רכשת אותו וכמה עלה?

פורסם

לבעלי ה LENOVO 3000 , שמעתי שהרמקולים של הנייד הם גרועים באופן מיוחד, אפילו במונחים שך איכות שמע של ניידים... לעומת הרמקולים של ה HP שלפי התגובות סביר ומעלה.

מישהו פה יכול לאשר או לסתור?

פורסם

אם לנובו לא שינו את המפרט של הסאונד ממה שIBM הורישו להם, אז כן, הסאונד מעפן. מאוד.

באופן כללי, האיכות של לנובו לא בשמיים בלשון המעטה... הניידים שלהם זה ממש לא הניידים העמידים שIBM ייצרו... (אבל זה לא אומר שהם הרבה יותר גרועים מחברות אחרות... סתם לא מגיע להם הקרדיט של "IBM לשעבר"...)

פורסם

באופן כללי, האיכות של לנובו לא בשמיים בלשון המעטה... הניידים שלהם זה ממש לא הניידים העמידים שIBM ייצרו... (אבל זה לא אומר שהם הרבה יותר גרועים מחברות אחרות... סתם לא מגיע להם הקרדיט של "IBM לשעבר"...)

לא מסכים איתך - איכות הבנייה של סדרת ה-THINKPAD היא גבוהה בהחלט והם מאוד עמידים ובמקרים רבים מנצחים את המתחרים בקטגוריות הנ"ל. הסדרה הביתית (סדרה 3000) אולי לא עמידה ואיכותית כמו הסדרה העסקית אך היא האיכות די טובה ויש להם עמידות סבירה בהחלט, אני חושב ששתי הסדרות של לנובו די מתקרבות לאיכות של IBM.

פורסם

ממה ששמעתי מאנשים שיש להם לנובו ומטכנאית במרכז שרות של IBM\ לנובו, כל הלנובואים הם באיכות נמוכה יותר מהIBM... הטכנאית בכלל אמרה לי שמאז שלנובו קנו את IBM כמות הפניות שדרשו תיקונים וכו' עלתה פי 3 בערך...

היום הלנובואים הם ברמה של שאר הייצרנים (פחות או יותר). ה- thinkpadים למיניהם היו הניידים הכי עמידים בשוק (במיוחד סידרת T).

הייה איזה סיפור שאיזה משפחה החזיקה את הנייד בתנור כדי שלא יגנבו אותו ( :screwy:) ומישהו מהם הפעיל את התנור על 200 מעלות למשך שעה, ושכח להוציא את הנייד... הלפטופ עבד גם אחרי ה"תאונה"...

פורסם
  • מחבר

יש למישהו מושג למה אני לא מצליח למצוא את הדגם dv6160ea בחו"ל? כנראה השם אחר אבל אני לא מצליח למצוא אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים