עבור לתוכן

איזה כרטיס עדיף לקניה מה8800 [תמונות]

Featured Replies

פורסם

את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו

תודההה :jump:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תקנה 8800GTS 640MB חיה של כרטיס מסך בטירוף

פורסם
  • מחבר

זה כבר יקר זה2700 שח או יותר

פורסם

לדעתי עדיף שתיקח את LEADTEK

וBFG היא חברה טובה מאוד

עכשיו ראיתי שיש לך X1950P אתה בטוח שאתה רוצה להחליף אותו ל88GTS?

עם כרטיס כזה שווה יותר לחכות כשעניין הDX10 יהיה קצת יותר "מבושל"

פורסם
  • מחבר

אז למה לקחת את LEADTEK? עם BFG היא חברה טובה וגם הכרטיס שלהם ממוהר

פורסם

תקנה 8800GTS 640MB חיה של כרטיס מסך בטירוף

סתום ת'פה כבר יבוט!!!!

בכל מקרה כמו שאמרו כבר מקודם עדיף לך לסחוב קצת עם הx1950pro שלך עד שהכרטיסי DX10 יבשילו קצת.. (אם אני סוחב עם FX5200 כל אחד יכול :P)

אבל אם כבר החלטת ואתה רוצה לקנות, לי לא היה איכפת להוסיף 100 ש"ח על הBFG גם אם זה רק בשביל הסקסיות שלו.

פורסם

אני עם JunkieXL, צודק לגמריי, ככה גם כאשר תקנה את הגרסה הזאת (המומהרת/סקסית - איך שתעדיף לקרוא לזה...) לא תרגיש שקטונת אפילו מול

ה-GTS 640M, שכן, יש לשניהם במקור את אותה תשתית נתונים (חוץ מהזכרון...) וכל עוד אתה משתמש במסך רגיל (17-22" - על תיקח אותי על המילה לגבי ה-22...) ה320M הוא אאפילו בעל ייתרון בשל ה-OC שאיתו הוא בא...

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו יכול למכור את הכרטיס שלי ב800 שח למישהו שכבר רוצה.ואני יכול להוסיף ולקנות את 8800.כי אחרי כמה חודשים אני בטח שלא ימכור את הכרטיס שלי ב800 שח.

פורסם

אני לא בטוח שהשיקול שלך נכון. אתה מתכוון להוסיף בערך 1100-1200 ש"ח בשביל הכרטיס.

אני די משוכנע שעוד כמה חודשים הכרטיס יעלה פחות מ-1200 ש"ח או לחלופין יהיו כרטיסים טובים יותר.

לפי הפורום כאן, הכרטיס שלך תומך לא רע במשחקים של היום. אני גם מאמין ששילמת עליו יותר מ-800 ש"ח. כדאי יהיה לנצל את הכרטיס שלך עד שהוא יגביל אותך ורק אז לשדרג.

דעה אישית.

אבל אם תחליט לשדרג. תתחדש.

פורסם

חכה שיצא עוד יותר כרטיסים שכבר כל הכרטיסים מבית ATI ו-NVidia יהיו על המדפים בישראל, אתה קונה את הכרטיס מסך יותר מדיי מוקדם, יש לך אחלה כרטיס מסך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים