עבור לתוכן

E6600 מול E6300 מומהר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני מתכוון לקנות מחשב וחשוב לי שהMulti-tasking ב-wix xp ירוץ חלק - כלומר אי מיול + ביטורנט + ווינאמפ + דפדפן + WORD מה שמוביל לתגובות חלושות מאוד במחשב הנוכחי שלי - AMD ישן... כמוכן ביחס לזמן טעינה של משחקים.

האם עדיף להשקיע יותר כסף על E6600 או שאפשרי לקחת E6300 עם gigabyte-965-s3 ולבצע אוברקלוק שישיג אותם תוצאות (הזיכרון יהיה 2 ג'יגה 667)?

אם עדיף E6300 עם אוברקלוק - האם צריך לקנות קירור מיוחד חוץ מהפריזר 7 (אני שואל מבחינת שיקולי תקציב)?

תודה מראש,

ליאור.

פורסם

עדיף E6300 מומהר יחסוך לך 700 שקל ויתן ביצועים אותו דבר תלוי לאן אתה מתכוון להגיע באוברקלוק

אתה יכול גם לעבור את הE6600.

פורסם
  • מחבר

אם אבצע זה יהיה רק בשביל להגיע לרמה מהירה וחלקה של Multi-tasking כמו שתיארתי - לא לשבור שיאים וכדומה ;)

מה אתה אומר ?

עם E6300 מומהר ו2 ג'יגה זיכרון הכל ירוץ חלק ? הכוונה היא כמעט ולא לראות יותר את השעון חול המעצבן של הXP - לא בפתיחת אתרים בגלישה ולא בפתיחת מסמך - יש דבר כזה בכלל ?

פורסם

באינטרנט לא תראה שיפור כיוון שזה תלוי במהירות הגלישה..

אבל בכל השאר אין בעיה...ירוץ חלק

פורסם
  • מחבר

וצריך לקנות בשביל זה קירור נוסף חוץ מהפריזר 7 ?

פורסם

תלוי מה חשוב לך אני חושב שהטוניק טאוור הוא קירור מעולה ויותר טוב מהפריזר 7 אבל זה תלוי אם כבר יש לך את הפריזר 7 והוא מתאים לסוקט של הE6300 אתה יכול להשתמש בו

פורסם
  • מחבר

עוד לא קניתי את המחשב. לזה צריך להתאפק עוד חודש....

אז עדיף טוניק טאוור על פריזר 7 אם עושים אוברקלוק לE6300 ?

פורסם

עדיף את הטוניק הוא אחד מהטובים על אוויר תצליח להגיע בקלות ל E6600

פורסם

הביאו פעם מבחן שהשווה בין 6300 ל 6600 באותה מהירות כלומר ה 6300 היה מומהר ל-2394 מגה הרץ

ההבדל היה 3.5 אחוז שנובע מההבדל בזיכרון קאש

פורסם

פריזר 7 יספיק למקרה שלך בקלות. חבל להשקיע בטוניק.

קח בחשבון שהבעיות שציינת קשורות בעיקר לחסך בזכרון ולא בכוח עיבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים