עבור לתוכן

Your favorite HOlY SHIT! moments

Featured Replies

פורסם

כל הרגעים שגרמו לכם לצעוק HOLY SHIT!......

טוב אני יתחיל :smile1:

הראשון (לא בהכרח לפי סדר העדפה) הוא הפעם הראשונה שנכנסתי לחדר עם דואל עוזי בהילוך איטי במקס פיין :jump: :jump:

השני זה יותר כמו משחק שלם מאשר רגע מסוים...

FEAR

כל המשחק הזה מלא ברגעים כאלה

אבל הכי טוב בשבילי זה היה באיזה קטע (די באמצע) שאתה צריך לרדת בסולם ,ואלה ששיחקו בזה יזכרו איך המצלמה זזה שאתה יורד בסולם, ובדיוק שאתה מסתובב כדי לאחוז בידיות של הסולם מופיעה לך הילדה הקטנה הזאת :screwy: (אם האחיזה שלי בסולם היתה תלויה באמת בידים שלי ברגע הזה היתיי מתרסק על הרצפה :lol: :lol:)

ואז שאתה יורד בסולם, מסתובב עוד פעם ו PAXTON FETTEL עומד ממולך :screwy: :screwy: :screwy:

חולני!!!!! :lol:

דפקתי כזה HOLY SHIT שההורים שלי התעוררי וצעקו עלי :lol: :lol: :lol:

חחח... אני זוכר!

אני אהבתי ב-FEAR את הקטע עם המעלית שהיא הפסיקה לפעול ולא ראו כלום, ואז לשניה היה הבזק אור וראו אותה בפינה של המצלמה.

ובסוף המשחק כשהיא עלתה למסוק, אז כשרואים במצלמת אבטחה את PAXTON FETTEL הולך ופתאום עולה הראש שלה, וממש בהתחלה לפני שירית באקדח בכלל שPAXTON FETTEL פתאום מביא לך קרש בראש, ועוד מלא...!

גם פעם אחת ב-HL2, בשלב שאתה נמצא בעיר הנטושה עם הרוסי שעור לך, אז הייתי בתוך בית, ואיך שנכנסתי לחדר קטן קפץ עלי עכביש מפחיד עם צליל מעצבן, וזה היה הדבר שהכי הבהיל אותי בכל משחק אחר ( זה כבר מזל רע )! אני ממש צעתי כמו משוגע!

• תגובות 54
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה הורים רעים יש בסרטון השלישי >:( ...........................אבל זה כל כך מצחיק!

היה קטע בHL1 שהפחיד אותי בשלב BLAST PIT כשיורדים בסולם ויש חושך למטה ומסתבר שיש שם שני זומבים...

פורסם
  • מחבר

HL1??

לא ממש הפחיד אותי

לפי דעתי המשחק הזה היה יותר מדי מצויר בשביל להיות מפחיד

כאילו הצבעים בו היו יותר מדי מצוירים

פורסם

במשחק של המבוכים האלה ואז קופצץ הילדה המפחידה.

קפצתי 5 מטר

פורסם
  • מחבר

איזה משחק?

פורסם

המסטר הראשון בDEVIL MAY CRY העכביש העצום. לא הייתי מוכן למסטרים בגודל כזה :)

וכנ"ל PAINKILLER. גם SERIOUS SAM בכמה שלבים מטורפים במיוחד גרם לי להגיד HOLY SHIT מבדח.

לא לדבר על SILENT HILL. פעם ראשונה עם PYRAMID HEAD....

פורסם

Devil May Cry... לא Holy Shit בעיקרו, אבל עדיין מרתק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים