עבור לתוכן

Your favorite HOlY SHIT! moments

Featured Replies

פורסם

^^^ זה היה באמת אחד הHOLY SHIT הנוראיים שהיו לי....

• תגובות 54
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

far cry כאשר באים אליך הייצורים הקטנים האלה שקופצים עליך אז זה כמעט הביא לי התקף לב,

הכי מפחיד זה מקומות חשוכים וייצורים מפחידים שקופצים עליך! :errrr: :errrr: :errrr:

פורסם
  • מחבר

המפף... ב-FEAR, כשהולכים באיזשהו מקום ורואים מעקה בצד שמאל. פתאום רואים גופה נופלת מלעלה... מציצים... ורואים הרבה גופות למטה. בעצם יש לי וידאו של זה (יcorpsepool.aviי).

יש עוד אחד שאתה הולך בתוך הפיר של המעלית פתאום שאתה מתקרב לחור של המעלית לידך אותה רואה שהמעלית נופלת בטיסה למטה!!!

זה הוריד לי את הלב עד הציפורניים של הרגליים :kopfpatsch:

פורסם

far cry כאשר באים אליך הייצורים הקטנים האלה שקופצים עליך אז זה כמעט הביא לי התקף לב,

הכי מפחיד זה מקומות חשוכים וייצורים מפחידים שקופצים עליך! :errrr: :errrr: :errrr:

זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שנפגשתי עם חייזר פנים אל פנים ב-FarCry.

זה היה בשלב הזה עם העצים שצריך להיכנס לאיזה בניין.

אני סתם מסתובב באזור ומגיע למערה משונה כזאת.

אני כולי רגוע פתאום יש לי תחושה שיש משהו מאחורי.

אני מסתובב אחורה, ונפלתי מהכיסא (חייזר קפץ עליי משום מקום).

פורסם

כן ב FC כשיוצאים מהבניין ואז אתה מבין עד כמה המנוע הגרפי מדהים (יחסית לתקופה שלו כמובן :) ). ואז כשאתה גם רואה שהמנוע הפיזיקלי נחמד אתה בכלל נגנב :)

ןגם ב COD2 כשמפוצצים את הבניין בקמפיין הרוסי. ואז רצים רצים, והמוזיקה עולה עולה, ואז נפסקת, ואז אתה מסתכל אחורה, ואתה רואה את הבניין קורס ברעש של פיצוצים. זה אחד הקטעים שעשו לי HOLY SHIT. אשכרה הרגשתי שעשיתי משהו :)

ב MAX PAYNE בפעם הראשונה שהשתמשתי בהילוך איטי. זה היה המשחק הראשון שראיתי את האפקט הזה..

פורסם

שוגי, זוכר את הימים הטובים של COD2? אלה היו זמנים... Hill 400 או איך שקראו לזה היה שלב אדיר!

גם פעם אחת שרצתי לתוך בניין שחשבתי שאין בו אף אחד, ופתאום היה מישהו מולי... העפתי את העכבר האלחוטי באוויר, ושוגי התחבא מתחת לשולחן...

פורסם

שוגי, זוכר את הימים הטובים של COD2? אלה היו זמנים... Hill 400 או איך שקראו לזה היה שלב אדיר!

גם פעם אחת שרצתי לתוך בניין שחשבתי שאין בו אף אחד, ופתאום היה מישהו מולי... העפתי את העכבר האלחוטי באוויר, ושוגי התחבא מתחת לשולחן...

אתה כזה שקרן!

אני בקושי קפצתי אתה הבהלת אותי יותר מהחייל!

אתה העפת את העכבר, מקלדת, אוזניות עוד רגע גם את המסך!

אל תשקר. :nono:

פורסם
  • מחבר

זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שנפגשתי עם חייזר פנים אל פנים ב-FarCry.

זה היה בשלב הזה עם העצים שצריך להיכנס לאיזה בניין.

אני סתם מסתובב באזור ומגיע למערה משונה כזאת.

אני כולי רגוע פתאום יש לי תחושה שיש משהו מאחורי.

אני מסתובב אחורה, ונפלתי מהכיסא (חייזר קפץ עליי משום מקום).

:lol: :lol: :lol: :lol:

אתה כזה שקרן!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איזה LOL!!!!

אבל אין כמו OMAHA BEACH ב MOH:AA

זה באמת HOLY CRAP!!!!!

פורסם

אתה כזה שקרן!

טוב, נו, יש מצב שזה היה משהו כזה...

עדיין, זה היה מפחיד! :errrr:

ובקשר למה שהיה לך בFC... חחחח!! אני זוכר שלא הפסקת לדבר על זה...

פורסם

DOOM 3

אתה הולך במסדרון בסבבה ופתאום איזה חייזר-קרנף מפיל את הקיר מבחוץ ומסתער עליך

פורסם
  • מחבר

הזכרת לי קטע מפחיד ב דום 3

אתה הולך בתוך מסדרון קטן חשוך עם אורות אדומים קטנים בצדדים

ופתאום אתה שומע כאילו מישהו נושם לך בכבדות מאחורה

לא יכלתי לישון יומיים אחרי הקטע הזה!!

ממש מפחיד!

פורסם

בנקודה מסויימת ה-Spawn של Doom3 התחיל לשעמם. אתה פשוט יודע שאם יש מסדרון ריק משהו הולך לצוץ מאחוריך.

פורסם

ב-Battlefield 2, כשאני רואה את הפצצות מהמטוס נוחתות עלי ואני יודע שאני הולך למות ולא משנה מה, זה Holy Shit שקט ומעצבן.

פורסם

אפשר להגיד שכל המשחק Clive Barker's Undying הוא Holy shit אחד גדול! מההתחלה שאתה פתאום לא יכול לזוז ואחת מרוחות הרפאים קופצת לך מול הפרצוף או כל פעם שהhowlers באים לכיוון שלך בליוי השרמ&&ה שמלווה אותם..... היא והצרחות שלה.... רק מלשמוע את זה קיבלתי כמה התקפי לב סימולטנים.

ואיך אפשר לשכוח את Resident evil II כשאתם בתחנת משטרה נכנסים בשלווה לחדר החקירות מתכוננים לצאת כשפתאום המראה החד כיוונית נשברת ברעש מטורף ויצור ענק ולא סימפטי בעליל קופץ דרכה בררררר זו הפעם האחרונה ששיחקתי במשחק הזה. ועברו מאז כמה שנים טובות!

פורסם

אמממ שאני תמיד משחק בDAVE.... :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים