עבור לתוכן

Your favorite HOlY SHIT! moments

Featured Replies

פורסם

כל הרגעים שגרמו לכם לצעוק HOLY SHIT!......

טוב אני יתחיל :smile1:

הראשון (לא בהכרח לפי סדר העדפה) הוא הפעם הראשונה שנכנסתי לחדר עם דואל עוזי בהילוך איטי במקס פיין :jump: :jump:

השני זה יותר כמו משחק שלם מאשר רגע מסוים...

FEAR

כל המשחק הזה מלא ברגעים כאלה

אבל הכי טוב בשבילי זה היה באיזה קטע (די באמצע) שאתה צריך לרדת בסולם ,ואלה ששיחקו בזה יזכרו איך המצלמה זזה שאתה יורד בסולם, ובדיוק שאתה מסתובב כדי לאחוז בידיות של הסולם מופיעה לך הילדה הקטנה הזאת :screwy: (אם האחיזה שלי בסולם היתה תלויה באמת בידים שלי ברגע הזה היתיי מתרסק על הרצפה :lol: :lol:)

ואז שאתה יורד בסולם, מסתובב עוד פעם ו PAXTON FETTEL עומד ממולך :screwy: :screwy: :screwy:

חולני!!!!! :lol:

דפקתי כזה HOLY SHIT שההורים שלי התעוררי וצעקו עלי :lol: :lol: :lol:

• תגובות 54
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כל כך הבנתי את הקטע הזה של ה-Holy Shit?

פורסם

יש הרבה קטעים אבל הכי מוזר שבינהם היה הסוף של HL2 !!! כזה מוזר !

היה גם את הסוף של הילו (למחשב) שהיה דיי חביב, יש קטע שלא הפסקתי לצחוק, בהתחלה של CALL OF DUTY 2 יש תשלב שאתה צריך לפוצץ בניין

ואיזה מישהו אומר לך : Vasili bring me some TNT והוא אומר את זה עם מבטא כזה כל פעם שאני וחבר שלי ניזכרים בזה אנחנו מתיים מצחוק !

ב- FEAR ממש בהתחלה יש קטע שאתה עובר ליד קיר ואז בא אליך איזה זומבי עם נבוט ומביא בך בומבה,שיחקתי בחדר חשוך,בלילה בפול ווליום (חבר אמר לי שזה משחק לא כזה מפחיד) באותו רגע שזה קרה הלב שלי היה איפשהו באיזור האשכים,מהקטע הזה הפסקתי לשחק עד עכשיו.... ד"א

שחקתי על המחשב של דוד שלי יש לו 7600GS.

פורסם

אבל הכי טוב בשבילי זה היה באיזה קטע (די באמצע) שאתה צריך לרדת בסולם ,ואלה ששיחקו בזה יזכרו איך המצלמה זזה שאתה יורד בסולם, ובדיוק שאתה מסתובב כדי לאחוז בידיות של הסולם מופיעה לך הילדה הקטנה הזאת

אחד הקטעים הכי מפחידים שגרמו לי מזה לשלשל כמעט :smile1: חחחחח זה צריך להיות הHOLY SHIT של השנה , זה הקטע הכי מפחיד ועוד שיחקתי ולידי בן דוד שלי והוא כמעט קבל התקף לב שתינו צרחנו כמו כוסיות ....... אין זה אחד החזקים.

פורסם

הרבה ב-HL2

והסוף של FEAR

פורסם

ה"ע

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי את הקטע הזה של ה-Holy Shit?

רגעים שגורמים לך להגיד (או להגיד בלב) HOLY SHIT!!!

בדר"כ רגעים מפחידים

אבל אצלי זה קרה גם בפעם הראשונה שפרצתי לחדר עם 2 INGRAMS בהילוך איטי במשחק מקס פיין

ב- FEAR ממש בהתחלה יש קטע שאתה עובר ליד קיר ואז בא אליך איזה זומבי עם נבוט ומביא בך בומבה,שיחקתי בחדר חשוך,בלילה בפול ווליום (חבר אמר לי שזה משחק לא כזה מפחיד) באותו רגע שזה קרה הלב שלי היה איפשהו באיזור האשכים,מהקטע הזה הפסקתי לשחק עד עכשיו.... ד"א

שחקתי על המחשב של דוד שלי יש לו 7600GS.

הזומבי הזה קוראים לו PAXTON FETTEL

והוא המטרה שלך כמעט כל המשחק (בשאר החלקים המטרה שלך היא EMA הילדה הקטנה)

ולמה הפסקת לשחק!!!

זה משחק גדול!!!!

אין לך מושג מה אתה מפסיד :bash: :bash:

כל פעם שיש רגע מפחיד אני קופץ במקום ושניה אחר כך מתפוצץ מצחוק בגלל שזה נראה ונשמע כל כך אמיתי שזה מהנה!!!!

אני משחק אותו על ה 76GT שלי והמשחק רץ חלק חלק 100% על הגדות כמעט הכי גבוהות ורזולוציה 1024*768

אחד הקטעים הכי מפחידים שגרמו לי מזה לשלשל כמעט :smile1: חחחחח זה צריך להיות הHOLY SHIT של השנה , זה הקטע הכי מפחיד ועוד שיחקתי ולידי בן דוד שלי והוא כמעט קבל התקף לב שתינו צרחנו כמו כוסיות ....... אין זה אחד החזקים.

הקט הזה ע כל כך טוב כי לא רק שהוא מפחיד בצורה בלתי מוסברת אלא הוא גם עשוי כל כך טוב

הסאונד בדיוק במקום

האפקט שהם נעלמים ומופיעים מבהיל מאוד

והם הכניסו את זה בדיוק בנקודה שאף אחד לא היה מצפה לה!!

LOVE IT!!!! :xyxthumbs:

פורסם

אוףףף יש כל כך הרבה וקרהו לי כל כך הרבה מקרים כאלה, שאין לי כח עכשיו לכתוב את כולם (אחר כך אני יעדכן).

הרב הם לא כל כך מפחידים, אלא מגניבים או מפליאים!

פורסם

הסוף של FEAR

וכל Ravenholm (ב-HL2) היה HOLLY SHIT אחד גדול

פורסם
  • מחבר

הסוף של FEAR

כבר כמה אנשים אמרו לי שהסוף של FEAR מדהים/יפה/מפחיד/מגניב וכו'...

אני עדיין לא הגעתי אליו מעניין מה כל כך מפחיד בו אחרי כל הקטעים שעברתי עם EMA :screwy:

פורסם

הסוף של EP1.....HOLLLYYY SHIIITTT

פורסם

הסוף של FEAR

אני אף פעם לא ישכח את ה-holy shit הארוך שלי ב-ravenholm. :lol:

כל רגע צרחתי, קפצתי, שברתי (את העכבר שלי).

גם ב-Ep 1, בשלב עם המעלית שאליקס מנסה להפעיל ופתאום יש הפסקת חשמל, ושניה אחרי זה נגמר לך האור בפנס ובאים אליך זומבים מכל מקום.

פורסם

המפף... ב-FEAR, כשהולכים באיזשהו מקום ורואים מעקה בצד שמאל. פתאום רואים גופה נופלת מלעלה... מציצים... ורואים הרבה גופות למטה. בעצם יש לי וידאו של זה (יcorpsepool.aviי).

Half-Life 2, ה"נסיעה" בתוך ה-Citadel לקראת סוף המשחק. באותה נשימה, Half-Life 2: Episode One שהיה ח'תכת משחק - Holy Shit בפני עצמו.

FarCry, ברגע שיוצאים מתוך המבנה בתחילת המשחק.

Diablo II, כל הריגת בוס חווית Holy Shit מחדש.

פורסם
  • מחבר

תראו את התמונה שמצאתי בוויקי

נראה אם מישהו מזהה את הרגע במשחק :screwy:

וואי נכון אני זוכר את זה!!

חבל"ז

[attachment deleted by admin]

פורסם

המפף... ב-FEAR, כשהולכים באיזשהו מקום ורואים מעקה בצד שמאל. פתאום רואים גופה נופלת מלעלה... מציצים... ורואים הרבה גופות למטה. בעצם יש לי וידאו של זה (יcorpsepool.aviי).

Half-Life 2, ה"נסיעה" בתוך ה-Citadel לקראת סוף המשחק. באותה נשימה, Half-Life 2: Episode One שהיה ח'תכת משחק - Holy Shit בפני עצמו.

Diablo II, כל הריגת בוס חווית Holy Shit מחדש.

יש לך גם סרטון של הילדה שנעלמת שכולם מדברים עליה פה?

אני רוצה לראות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים