עבור לתוכן

הINCOMING בסבבה די סי מחשיב לי את גודל הקובץ בשני כוננים שונים ולא רק באחד..

Featured Replies

פורסם

בXP היה לי סבבה די סי.. את הקבצים שאתה אומר לו להוריד הוא כבר משכלל בכונן ומחשיב אותם כאילו הם כבר נמצאים..

עכשיו התקנתי ויסטה על כונן אחר ועדיין נשאר הXP הפעלתי משם את הסבבה די סיאז עכשיו את כל הקבצים שהוא לא גמר להוריד והוא משכלל בכונן הוא משקלל לי גם בכונן הראשי של ויסטה

(הכונן שבו מותקן XP לא אותו כונן שבו מותקן הויסטה)

וא זיוצא שהוא תופס לי את מה שאני מוריד בשתי כוננים וזה איזה 30G שהוא לא גמר להוריד.. וזה עכשיו מחשיב את זה 30 בכונן שבו מותקן ויסטה ו30 בכונן שבו מותקן XP.. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..

אני מפחד למחוק את הקבצים שהוא לק גמר להוריד מאחד מהכוננים כי אז זה ימחוק לי את מה שהיה עד עכשיו.. ואז כל החלקים שהוא הוריד ממה שהוא לא גמר ימחקו..

אז מה אפשר לעשות?

פורסם

לא הבנתי כל כך מה כתבת..

לפי מה שהבנתי זה לקח קובץ אחד והציג אותו כאילו הוא 2?

יכול להיות שהפעלת בטעות (או לא בטעות) מערך RAID כלשהו?

פורסם
  • מחבר

את הקבצים באמצע ההורדה בתוכנה הוא כבר מחשיב את גודלם על הכונן.. לפני שהוא בכלל מסיים אותם

ולכן עם אני מוריד כרגע 30G זה יחשב כאילו כבר על כונן C יש את ה30G האלה אפילו שהוא לא סיים את ההורדה

עכשיו במקום להחשיב את הגודל רק על כונן אחד הוא מחשיב אותו על שתי כוננים.. ואז בעצם יוצא בכונן C הוא תופס 30G ובכונן D עוד 30G וזה שוב אותם הורדות..

וזה בגלל שהסבבה די סי מותקן בכונן D שהוא הכונן הראשי של הXP ואני משתמש כרגע בכונן C שהוא הכונן הראשי של ויסטה ואז את כל הדברים שלא גמר להוריד

בסבבה הוא מעתיק לי מכונן D לכונן C ואז נוצר שבשניהם יש את הקבצים האלה..

ואין לי RAID..

פורסם

את הקבצים באמצע ההורדה בתוכנה הוא כבר מחשיב את גודלם על הכונן.. לפני שהוא בכלל מסיים אותם

ולכן עם אני מוריד כרגע 30G זה יחשב כאילו כבר על כונן C יש את ה30G האלה אפילו שהוא לא סיים את ההורדה

עכשיו במקום להחשיב את הגודל רק על כונן אחד הוא מחשיב אותו על שתי כוננים.. ואז בעצם יוצא בכונן C הוא תופס 30G ובכונן D עוד 30G וזה שוב אותם הורדות..

וזה בגלל שהסבבה די סי מותקן בכונן D שהוא הכונן הראשי של הXP ואני משתמש כרגע בכונן C שהוא הכונן הראשי של ויסטה ואז את כל הדברים שלא גמר להוריד

בסבבה הוא מעתיק לי מכונן D לכונן C ואז נוצר שבשניהם יש את הקבצים האלה..

ואין לי RAID..

אה, עכשיו הבנתי..

מה זה הסבבה די סי הזה?

פורסם
  • מחבר

תוכנת הורדות כמו אימיול..

פורסם

אוקיי.. לא שמעתי בחיים O.ם

בדקת בהגדרות בקשר לגיבויים - בטוח זה לא משהו בתוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים