עבור לתוכן

בקשר לקרור bt

Featured Replies

פורסם

אני ממש מתלבט עם לקנות אותו,יש לי איזה בעיה עם הטמפרטורה,היא מגיעה ל60 במנוחה(פנטיום d) אני יודע שה d חם אבל זה מוגזם.

אני רוצה לקנות את ה bt ל oc אבל אני פוחד שהלוח ישבר לי כי הוא נוראה כבד,מה אתם אומרים?

פורסם

שהרבה מאוד אנשים כנראה קונים את המוצר, והוא לא שבר להם את הלוח ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מי קנה מה קנה וכמה קנה

פורסם

לא ישבר כלום :screwy:

פורסם

אל תקנה,

אני קניתי, עקם לי את הלוח, לפעמים הברגים יוצאים פגומים ואי אפשר להתקין.. ועוד הרבה שטויות.

פורסם

עיקם לך את הלוח יפה את זה עוד לא שמעתי (שלא נדבר על "הברגים הפגומים").. פותח התרד הBT? הוא אחלה קירור ומנסיון של המון אנשים הוא לא יגרום לך שום נזק ללוח...

פורסם
  • מחבר

אל תקנה,

אני קניתי, עקם לי את הלוח, לפעמים הברגים יוצאים פגומים ואי אפשר להתקין.. ועוד הרבה שטויות.

אחי איזה באסה איתך :-\

מי הרכיב את המאורר אתה?

פורסם

עיקם לך את הלוח יפה את זה עוד לא שמעתי (שלא נדבר על "הברגים הפגומים").. פותח התרד הBT? הוא אחלה קירור ומנסיון של המון אנשים הוא לא יגרום לך שום נזק ללוח...

אתה אומר שאני מדבר שטויות?

אתה יכול לבוא עכשיו ולראות את הברגים הפגומים! מרוב הלחץ שהקירור הזה עשה על הלוח הוא עיקם אותו.

וכן אני הרכבתי.

פורסם

לי יש את ה-BT והוא לא עיקם לי שום לוח ואין שום ברגים פגומים. אחלה קירור שעושה עבודה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

תגיד אחי איזה טמפ אתה מקבל איתו במנוחה?

פורסם

יש לי מעבד פרסקוט 45 מעלות במנוחה

פורסם
  • מחבר

הא...טוב אין לי מושג עם זה טוב או לא ???

פורסם

זה לא רע בכלל לפרסקוט.

איזה מעבד יש לך ומה הטמפ'?

פורסם

לי יש את ה-BT והוא לא עיקם לי שום לוח ואין שום ברגים פגומים. אחלה קירור שעושה עבודה מצויינת.

אז אולי נפלתי על מוצר פגום סבבה?

עדיין הלכתי להחליף ושוב קיבלתי ברגים פגומים!

בקרת האיכות שלהם גרועה.

פורסם
  • מחבר

זה לא רע בכלל לפרסקוט.

איזה מעבד יש לך ומה הטמפ'?

יש לי d2.66 טמפ במנוחה 55.ה d חם אבל בלי קשר אני חושב שיש לי בעיה בגוף קרור או עם המשחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים