פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים התחלתי לעבוד על תמונה שנידלקתי עלייה וחשבתי לעשות מין חתימה כזאת , אז מה אתם אומרים ??? יש מקום לשיפור??? (צירפתי שלושה תמונות : המקורית , אחת מאמצע העבודה , והתוצאה הסופית.) נ.ב מצטער על הDONT COPY על התמונות פשוט זה די לשימוש אישי ולא להפצה.... [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים נחמד.אני הייתי מוריד את העשן הזה... בתוצאה הסופית הוא לא מובן, ונראה כמו עשן שאמור לצאת מהגלגל בביצוע לא כ"כ טוב.אהבתי!
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר תודה bykeking . העשן הזה זה כל העניין בתמונה זה למישהו שהוא חולה על מכוניות והפליטה הזאת די מגניבה אותו אז אני רציתי האמת להדגיש אותה יותר עם קצת גוונים סגולים, כחולים בהירים.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר התקוונתה נייטרוס וזה הפליטה שיוצאת מהמנוע כאשר יש עירבוב של הנייטרוס במנועאבל למי אכפת .... אני צריך רעיונות איך להפוך את ה"עשן" ליותר עשן מאשר שיכבה לבנהניסיתי בפילטרים כל מיני וזה נראה דוחה , יש למישהו רעיון ? (NOISE , CLOUDS , משהו ARTISTIC )
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים עוד דבר ששמתי לב זה שכל המדבקות על הרכב לא מתאימות כ"כ אחרי העריכה. הן לא מובנות, ואני חושב שאפשר להגיע לתוצאה יותר טובה בלעדיהן.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר טוב מחקתי את המדבקות איך זה עכשיו ? , אני עדיין לא יודע מה לעשות עם הפליטת נייטרוס[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.