עבור לתוכן

שינוי IP בראוטר ללא כיבוי

Featured Replies

פורסם

האם קיימת אפשרות לשנות IP בראוטר בלי לכבות אותו?

הראוטר מחובר לארבעה מחשבים שונים אצלנו בבית וכמובן שכולם מקבלים את אותו IP פנימי 127.0.0.1.

העניין הוא שאני מוריד מראפיד-שר והדרך היחידה להוריד בלי להיות משתמש פרימיום (הדרך היחידה שאני מכיר לפחות) היא לשנות את האייפי ורק אז מתאפשרת הורדה עם המתנה קצרה של דקה וחצי ולא המתנה של כשלושת-רבעי שעה.

כמובן שישנם דרכים כמו תוכנות שונות לעקוף את ראפיד-שר באמצעות מחיקת הקוקיז ומחיקת עקבות או דרך התחברות אנונימית דרך "Annonymous" שגם היא לא פועלת (לפחות אצלי אולי בגלל הראוטר) בכל מקרה הדרך היחידה שבאמת עוזרת היא אכן כיבוי הראוטר אחרי כל 2 הורדות >> משתנה האייפי הכללי >> אפשר להוריד שוב פעמיים ברציפות בלבד. אז עד שיחשבו על תוכנה שבאמת תעקוף את ראפיד-שר החינמי, השיטה היחידה היא (אם קיימת בכלל) תוכנה ש"מדמה" את הכיבוי וההדלקה של הראוטר, כלומר, שינוי אייפי פנימי בראוטר.

נ.ב. כמובן שהשיטה הידועה של ip renew לא תעבוד בראוטר בגלל הסיבות הנ"ל

פורסם

מי שנותן לך את ה IP שלך זו ספקית האינטרנט

בכל פעם שאתה מתחבר - (כלומר מחייג לשרת שלהם ומזדהה באמצעות שם משתמש וססמא)

אז אתה מקבל IP אקראי חדש בתמורה להזדהות הזו שלך.

כשאתה מכבה ומדליק את הראוטר אתה גורם לו להתנתק ולהתחבר (לחייג מחדש ולהזדהות מחדש) כשהוא נדלק.

אתה יכול לעשות את זה גם בלי לכבות אותו פיזית

אלא פשוט להכנס לממשק שלו ומשם לעשות לו RESTART ע"י פקודה, או ללחוץ DISCONNECT במידה ויש אפשרות כזו

ואז RE-CONNECT. (לא בכל נתב תהיה לך האפשרות הזו)

מבקש לא לדון להבא בהורדות, גם אם מדובר ברפיד-שייר (אני מודע לכך שלא דיברנו על טיב ההורדות עצמן, אבל בכל זאת)

ואם לא יצא לך עדיין, אז קרא את חוקי הפורום בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים