פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטהאז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..?רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר כבלים.. אינטרנט זהב ולא יודע בדיוק איזה מודם.. זה חשוב? (רשום עליו broadband)
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים http://support.actcom.net.il/support/tips/cableen/Configuring_L2TP_Winvista.phpתשתמש בlns.inter.net.ilבמקום pns4.actcom.net.il
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר עשיתי את כל מה שאמרת.. עכשיו יש לי בחיבורי רשתרשת וירטואלית L2TP Dailerועוד חיבור בפס רחבבשניהם הוא מבקש סיסמא ושם משתמשכשאני מנסה להכנס קודם לרשת וירטואלית ולהתחבר הוא נתקע באימות שם משתמש וסיסמא.. ומראה שגיאה..(רשמתי את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות לאינטרנט שלי..)מה הבעיה?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים בתשתית כבלים החיבור לאינטרנט מסובך למדי מניסיון שיש לי לעומת זאת בתשתית של בזק החיבור נורא פשוט , היה לי ממש פשוט ליצור התקשרות לאינטרנט בVISTA
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227333.msg1992769#msg1992769http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227721.msg1996399#msg1996399שים לב למה שכתבתי על CHAP.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר סתכל הוא פעם רושם לי כשאני מנסה להתחבר ברשת הוירטואלי תבעיה 732 פעם 734 פעם אחת גם ראיתי 961כל פעם הוא משנה.. והחיבור השני חיבור בפס רחב מביא כל הזמן את אותה בעיה משהו עם 800 לא זוכר את המספר המדוייק..אז עדיין צריך לעשות מה שכתבת על הCHAP ?כי לי הוא לא רושם כמעט אפעם 961 כל פעם הוא מחליף בין 3 הבעיות שרשמתי לך אבל רק פעם אחת מתוך בערך 10 יצא לי בעיה 961ואם צריך לעשות את הדבר הזה עם הCHAP אמרת שאם זה לא יעבוד נבדוק כל מינ ידברים.. אי אפשר לבדוק לפני אותם? כי אני לא כזה רוצה שישתנה לי הסיסמא והשם משתמש..
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר סתכל אבא שלי לא יסכים לשנות את השם משתמש וסיסמא..בעיקרון אני עושה את זה ורוצה להתחבר מהאינטרנט הרגיל רק כי הראוטר שלי חוסם לי ולא נותן לי להוריד בסבבה די סי וכאלה..קראתי את הדבר שמסדר ופותח את הפורטים.. את התוכנה לא יכלתי להפעיל כי היא לא עובדת בVISTA אבל יש משהו מיוחד שם לסבבה דיסי עקבץי אחרי ההוראות ועשיתי הכל.. אבל עשיתי את זה בXP כשעברתי לויסטה מה ששינתי לא היה ובשביל לשנות את זה גם שם צריך למצוא את לחצן ההפעלה (RUN)שאותו אני לא מוצא.. ת'ידוע אולי איפה הוא?אם האפשרות היחידה שנשארה זה רק לעשות את הCHAP אני מעדיף אז כבר לתקן את הפורטים למרות שזה יקח זמן.. אבל אם יש דרך פשוטה שאני יוכל להפעיל את האינטרנט בלי הראוטר בלי לשנות שם משתמש וסיסמא.. אני יעשה את זה.. פשוט אני מעדיף לפתור את זה בל ילשנות שם משתמש וסיסמא..
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים בד"כ (לפחות אצלנו) כשמוסיפים ללקוח CHAP על המנוי , חייבים לשנות ססמא, אחרת זה לא נכנס לתוקף (זה פרוטוקול הצפנה...)אבל מקסימום אח"כ תשנה את הססמא חזרה לססמא שלך, או תבקש מהם לשנות לך, זה אפשרי ברוב הספקיות..
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר אממ עזרו לי ומצאתי את הRUN וניראה לי שסידרת את הפתיחת פורטים.. בדקתי עם משהו באתר של סבבה די סי וזה סידר לי את הפורטים של הסבבה..עכשיו אחרי שפתחתי את הפורטים צריך לעשות עוד משהו? או עכשיו זה עובד לי רגיל וזה עובד בדיוק כמו שזה היה עובד בלי הראוטר?או שצריך לעשות עוד משהו חוץ מלפתוח את הפורטים?עכשיו בסבבה די סי הוא רושם לי באתר של פתיחת הפורטים שכולם מביאים מה לעשות.. אבל מה אני יעשה נגיד בתוכנות כמו אימיול או במשחק WOW..איך אני יודע איזה פורטים לשנות.. איך לשנות.. ובכלל התוכנה שכולם מביאים לא עובדת בויסטה אז מה אפשר לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.