עבור לתוכן

איך אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הויסטה? רק עם הראוטר אני מצליח..

Featured Replies

פורסם

כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה

אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..?

רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?

פורסם

איזו תשתית, איזה מודם?

פורסם
  • מחבר

כבלים.. אינטרנט זהב ולא יודע בדיוק איזה מודם.. זה חשוב? (רשום עליו broadband)

פורסם
  • מחבר

עשיתי את כל מה שאמרת.. עכשיו יש לי בחיבורי רשת

רשת וירטואלית L2TP Dailer

ועוד חיבור בפס רחב

בשניהם הוא מבקש סיסמא ושם משתמש

כשאני מנסה להכנס קודם לרשת וירטואלית ולהתחבר הוא נתקע באימות שם משתמש וסיסמא.. ומראה שגיאה..

(רשמתי את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות לאינטרנט שלי..)

מה הבעיה?

פורסם

בתשתית כבלים החיבור לאינטרנט מסובך למדי מניסיון שיש לי לעומת זאת בתשתית של בזק החיבור נורא פשוט , היה לי ממש פשוט ליצור התקשרות לאינטרנט בVISTA

פורסם

סימנת את הPAP?

פורסם
  • מחבר

סתכל הוא פעם רושם לי כשאני מנסה להתחבר ברשת הוירטואלי תבעיה 732 פעם 734 פעם אחת גם ראיתי 961

כל פעם הוא משנה.. והחיבור השני חיבור בפס רחב מביא כל הזמן את אותה בעיה משהו עם 800 לא זוכר את המספר המדוייק..

אז עדיין צריך לעשות מה שכתבת על הCHAP ?כי לי הוא לא רושם כמעט אפעם 961 כל פעם הוא מחליף בין 3 הבעיות שרשמתי לך אבל רק פעם אחת מתוך בערך 10 יצא לי בעיה 961

ואם צריך לעשות את הדבר הזה עם הCHAP אמרת שאם זה לא יעבוד נבדוק כל מינ ידברים.. אי אפשר לבדוק לפני אותם? כי אני לא כזה רוצה שישתנה לי הסיסמא והשם משתמש..

פורסם

לך על זה

(וזה 691)

פורסם
  • מחבר

סתכל אבא שלי לא יסכים לשנות את השם משתמש וסיסמא..

בעיקרון אני עושה את זה ורוצה להתחבר מהאינטרנט הרגיל רק כי הראוטר שלי חוסם לי ולא נותן לי להוריד בסבבה די סי וכאלה..

קראתי את הדבר שמסדר ופותח את הפורטים.. את התוכנה לא יכלתי להפעיל כי היא לא עובדת בVISTA אבל יש משהו מיוחד שם לסבבה דיסי עקבץי אחרי ההוראות ועשיתי הכל.. אבל עשיתי את זה בXP כשעברתי לויסטה מה ששינתי לא היה ובשביל לשנות את זה גם שם צריך למצוא את לחצן ההפעלה (RUN)

שאותו אני לא מוצא.. ת'ידוע אולי איפה הוא?

אם האפשרות היחידה שנשארה זה רק לעשות את הCHAP אני מעדיף אז כבר לתקן את הפורטים למרות שזה יקח זמן.. אבל אם יש דרך פשוטה שאני יוכל להפעיל את האינטרנט בלי הראוטר בלי לשנות שם משתמש וסיסמא.. אני יעשה את זה.. פשוט אני מעדיף לפתור את זה בל ילשנות שם משתמש וסיסמא..

פורסם

למה שישנו לך את הסיסמא? :nixweiss:

פורסם

בד"כ (לפחות אצלנו) כשמוסיפים ללקוח CHAP על המנוי , חייבים לשנות ססמא, אחרת זה לא נכנס לתוקף (זה פרוטוקול הצפנה...)

אבל מקסימום אח"כ תשנה את הססמא חזרה לססמא שלך, או תבקש מהם לשנות לך, זה אפשרי ברוב הספקיות..

פורסם
  • מחבר

אממ עזרו לי ומצאתי את הRUN וניראה לי שסידרת את הפתיחת פורטים.. בדקתי עם משהו באתר של סבבה די סי וזה סידר לי את הפורטים של הסבבה..

עכשיו אחרי שפתחתי את הפורטים צריך לעשות עוד משהו? או עכשיו זה עובד לי רגיל וזה עובד בדיוק כמו שזה היה עובד בלי הראוטר?

או שצריך לעשות עוד משהו חוץ מלפתוח את הפורטים?

עכשיו בסבבה די סי הוא רושם לי באתר של פתיחת הפורטים שכולם מביאים מה לעשות.. אבל מה אני יעשה נגיד בתוכנות כמו אימיול או במשחק WOW..

איך אני יודע איזה פורטים לשנות.. איך לשנות.. ובכלל התוכנה שכולם מביאים לא עובדת בויסטה אז מה אפשר לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים