פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר סבבה אז יש את החוטי ב34 דולר בפליי אסיהאבל זה מוזראיך זה שמשהו שמיועד לאקס בוקס יכול להיות משומש במחשב?מה החיבור של החוטי? ומה החיבור של האלחוטי(של הקולט שלו שמתחבר לקונסולה)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים סבבה אז יש את החוטי ב34 דולר בפליי אסיהאבל זה מוזראיך זה שמשהו שמיועד לאקס בוקס יכול להיות משומש במחשב?מה החיבור של החוטי? ומה החיבור של האלחוטי(של הקולט שלו שמתחבר לקונסולה)החוטי מתחבר בUSB רגיל, והמקלט של האלחוטי מובנה בקונסולה עצמה.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אפשר לקנות גם את המקלט האלחוטי בנפרד. הוא עולה כ20 דולר.וממש אין בעיה עם המקום שתקעו את הסוללות, בכלל לא מרגישים בזה (למרות שלמחשב עדיף חוטי, זה לא שאתה יושב שמונה קילומטר מהמסך...)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אפשר לקנות גם את המקלט האלחוטי בנפרד. הוא עולה כ20 דולר.וממש אין בעיה עם המקום שתקעו את הסוללות, בכלל לא מרגישים בזה (למרות שלמחשב עדיף חוטי, זה לא שאתה יושב שמונה קילומטר מהמסך...)לי ממש יש בעיה עם זה, תקעו אותם במקום הכי מפגר בעולם, החוטי בהרבה הרבה יותר נוח מזה.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר אז אם אני יזמיןasia 360 wireless controllerו asia 360 wireless receiver for windowsהם יעבדו נכון? ואני יוכל לחבר באלחוטי עד 4 כאלהכן?כי המחיר שם פנטסטי לשלט ומתאם ביחד, ודווקא כן יש לי העדפה לאלחוטי בגלל שאם אני משחק עם מישהו ורוצים לדחוף שני כיסאות יש בעיה עם מאיפה שהחוט הולךאו שאולי אני רוצה לשחק מהמיטה
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים המיקום של הבטריות בסדר גמור. אם זה מפריע לך, אולי יש לך בעיה מסויימת בידיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.