עבור לתוכן

עזרה עם רשת אלחוטית במחשב נייד. הרשת לא מזוהה במחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא, נורית שכזו אין. עם זאת, אני יודע כשהכרטיס רשת דלוק כי התוכנה שלו מתחילה לחפש רשת.

Anatoli.

• תגובות 50
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בהכרח קשור.

בהרבה מחשבים (כמו במחשב הנייד שלי), הניטרול של הכרטיס האלחוטי גורם לנטרול המשדר/מקלט בלבד, ללא נטרול של הכרטיס עצמו.

בפועל הוא לא יצרוך כמעט אנרגיה, אבל זה לא מונע ממנו לחפש רשת.

הוא פשוט לא ימצא שום דבר.

פורסם

אולי נסה להתקין שוב את מערכת הפעלה ? או שתנסה לראות אם יש איזה דיסק הפעלה של לינוקס בלי התקנה שתומך בכרטיס האלחוטי כדי לשלול בעיית תוכנה.

פורסם
  • מחבר

אני התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים. הבאתי גרסא אחרת שלה אתמול (HOME SP2) אני אתקין אותה היום/ מחר ואבדוק את זה ואעדכן אתכם.

תודה לכולם על העזרה עד כה :)

Anatoli.

פורסם

למה שלא תתקין מהדיסק המקורי של הלפטופ ? (זו לא התקנה, אלא גוסט אני מניח, אבל עדיין.. למה לא ?)

פורסם
  • מחבר

כי אין שום דיסק מקורי שמגיע איתו עם ווינדוס. זה הנייד הפחות או יותר יחיד שנמכר בלי XP בזמנו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי 2 התקנות נוספות של XP. אחת מהן היא זהה לזו שעבדתי איתה עד הפרמוט. לצערי עדיין אני לא מצליח להפעיל את זה.

למישהו יש רעיון כלשהו?

Anatoli.

פורסם

כפי שאמרתי מקודם.. נסה התקנת livecd with wireless של לינוקס ותראה אם זה עובד שם או לא...

פורסם

ב utility של הכרטיס, בדקת שהוא על RADIO ON ?

ואני אומר בכל זאת תבדוק בביוס, אולי משהו השתנה, קורה...

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את הנושא של הלינוקס ולא ממש יודע איך להשתמש בזה ומאיפה להשיג את זה.

בנוגע לביוס, איפסתי את הכל ליתר ביטחון, לא השתנה דבר.

Anatoli.

פורסם

למיטב ידעתי יש פה פורום לינוקס, פשוט תשאל שם.. יש דיסקים של לינוקס שאתה שם במחשב, והם בלי התקנה ובלי כלום פועלים באופן מלאה מה CD...

תחפש (תשאל) אחד שיש לו אפשרות תמיכה בכרטיס wireless שלך, וככה תוכל לדעת אם זה בעיית חומרה או לא.

פורסם

בנוגע לביוס, איפסתי את הכל ליתר ביטחון, לא השתנה דבר.

אני מציע שבכל זאת תבדוק, יש מצב שכברירת מחדל (הגדרות יצרן) הוא מנוטרל בביוס, תעבור על זה, ממליץ בחוזקה.

ובנוסף, מה ששאלתי קודם, ב utility של הכרטיס, יש אופציה של RADIO OFF/ON איפשהו ? חפש את זה.

פורסם
  • מחבר

יש אופציה שכזו בתוכנה, והיא גם מגיבה ללחצנים במקלדת (בניגוד לווינדוס שלא מגיב).

בביוס בדקתי, אין שום דבר שקשור לרשת, אין שם כמעט שום דבר.

Anatoli.

פורסם

לי אין עוד רעיונות לצערי, חוץ מלקחת לתיקון במסגרת האחריות, ולשאול אותם איך הם סידרו את זה, למען הסדר הטוב.

אם למישהו יש רעיונות נוספים, אני ובטח שגם אנטולי, נשמח לדעת....

פורסם

עזבו, למה לתת רעיונות, גם ככה מתעלמים מהם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים