פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים בעקרון הייתי אומר שהכרטיס עצמו נדפק, אבל אני מבין שהוא עבד בצורה תקינה עד הפירמוטאז קשה לומר בוודאות אם זו בעיית תוכנה או חומרה... מצב קשהיש לך במחשב השני כרטיס WIFI-USB ? נסה להתקין אותו על הלפטופ ולראות אם הוא כן קולט...
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אולי בגלל שהתקנת WIN רגיל ולא את הגרסא המותאמת ללפטופ, חסר איזשהו "קישור" בין ה FNC-F2 לכרטיס עצמו ברמת התוכנהאני הייתי מחפש ב"HELP" של התוכנה עצמה (התוכנה שבאה כברירת מחדל עם הלפטופ לניהול רשתות אלחוטיות) לגבי זה.אגב, בעבר הפירמוטים (שבהם הכל היה בסדר)היו גם כאלה (עם דיסק רגיל של XP במקום הדיסק שחזור של הלפטופ) או שזו הפעם הראשונה שהתקנת WIN רגיל עליו ?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים hotfixes זה פשוט windows update , פשוט תוריד את כל העדכונים...לא נכון, יש hotfixes למחשבים ניידים שמן הסתם לא כלולים ב windows update והיצרן נותן קישורים אליהם ישירות.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אוקיי, אז זה משהו אחר, לא ידעתי. (עוד לא יצא לי לפרמט את הלפטופ שלי)תוכל לתת דוגמא מאתר יצרן כלשהו ?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים למשל:http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-64133בכלל לפרמט לאפטופ ולהתקין את כל הדריברים / עדכונים שלו, זה לא נעים... (חבל שבארץ מוכרים הרבה לאפטופים עם windows בעברית עליהם).
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים טוב, לא מצאתי הרבה באתר של ג'יגהבייטאבל בכל מקרה, אנטולי, נסה את הדרייבר המעודכן מהאתר שלהם (אם לא ניסית כבר)לינקב FAQ שלהם לא רשום שום דבר מיוחד על WLAN מלבד ללחוץ FNC+F2.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים מחבר התקנתי את הדרייבר עוד אתמול, לא עזר.יש איזו התקנה שונה של ה-XP שצריך לעשות למחשבים ניידים?Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר לא, זה לא בעיה של קליטה חלשה, זה נראה כמו משהו בתוכנה של המחשב שלא מוגדר/עובד טוב ומגביל את הכרטיס רשת (נראה לי לפחות).Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.