עבור לתוכן

דרוש מפרט ב6K למוזיקה כולל מסך 19" LCD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז קצת סדר בבלאגן:

החנות שאני הולך לקנות ממנה זאת אך ורק החנות KSP, אז בבקשה תרכיבו אך ורק משם מפרט ולא מפה זכרונות ומשם מעבד. מהאתר עצמו הכוונה.

יש צורך בציוד היקפי, כן, מקלדת ועכבר . אין צורך ברמקולים. לגבי השאלה של הכרטיס קול, כרטיס קול אני מביא כבר משלי מקצועי של אולפן RME זה לא קשור לכל העסק. בכל אופן, כמו שאמרתי, תקציב של 6K, לא יותר, כולל הרכבה במעבדה(לא חייב), שתי הארדיסקים, מעבד כפול ליבה חזק, 2 ג'יגה ראם מינימום, מסך 19 LCD לא רחב, אלה רגיל , כרטיס מסך סטנדרט שאפשר לחבר אליו שתי מסכים וגם טלויזיה ב5 פין, מארז שקט, וקירור כלשהו בנפרד למעבד שהכל יהיה חירשי כמה שיותר. לנצל פשוט את כל התקציב, כמו שאמרתי, אני חושב שכדי כמה שיותר להשקיע במעבד והזכרונות. או אפילו אני אקח הארדיסק אחד של ראפטור ? זה גם יכול להיות מאוד נחוץ למערכת הפעלה..שמעתי שבעריכות אודיו ויצירה זה מאוד עוזר ומשבר את הביצועים. מה אתם חושבים ?

תודה.

• תגובות 49
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי חבר מומחה לעריכת מוזיקה, ומניסיונו אני ממליץ שתשדרג את הזיכרון למשהוא אם CL4 לפחות ואל תחסוך בלוח אם.

כמו כן מה שהמליצו לך ב BPM (או באיזה אתר מוסיקה אחר) בקשר לשני הרדיסקים אחד 80 ואחד 160 זה שטוית, תיקח 2 טובים וגדולים לפחות 250 ואולי תחבר ב RAID0 ( שירים בקיו בייס זה לא MP3 של 10M, כל "שיר" תופס 80-120MB ) תאמין לי תצטרך כל מגה.

דרך אגב איזה כ.קול יש לך ?( זה חשוב, איך הוא מתחבר למחשב: USB, IEEE 1394 ,PCI/E ,איזה דרישות יש לו, כי לכ.קול מיקצואים יש דרישות גבוהות.)

ועוד משהוא, לא משנה איזה מסך רק שיהיה בעל תפנות צד דקות כה שיותר (כדי לחבר שני מסכים ביחד בעתיד הקרוב. זו הדרך היחידה שבה תוכל לעבוד ביעילות בתוכנות עריכה).

והדבר הכי טוב שאתה יכול לשפר זה להתקין ווינדוס 64BIT (תתקין אותו ראשון שיהיה בתחילת הדיסק ושיהיה בנוסף לוינדוס הרגיל) רק תוודא שקול הדריברים קיימים ותשתמש בתוכנת עריכה שמנצלת את ה 64BIT .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. לא המליצו לי בשום מכללה של מוזיקה שתי הארדיסקים בגודל הספציפי שדיברתי עליו. (אחד של 80 , ועוד אחד של )160

אמרתי שיהיה מינימום את הגדלים הללו. אם יהיה אפשר להשים בתקציב 250,250 או כל מספר אחר, אז סבבה לא משנה לי..

לגבי RAID 0 אני מעדיף לא לעשות כרגע.. אולי בהמשך. ואני לא מאתמול בעסק חבר.. אני כבר כמה שנים בעסק הזה.

על כרטיס קול אין לי כרגע משהו, אני לא סגור על מה אני הולך, זה יהיה בהמשך ..

ולגבי המסך, כן, אתה אכן צודק, שיהיה כמה שיותר דק בצדדים בתפנות של הפלסטיק עצמו.

לגבי הווינדוס 64BIT, גם את זה אולי אני אתקין בהמשך, לא כרגע בכל אופן. מה שחשבתי לעשות אם זה נכנס בתקציב, זה להביא הארדיסק ראפטור של 40GB ככה למערכת הפעלה ששם יהיה מותקן רוב התוכנות של העריכה וכו', ועוד הארדיסק רגיל, סאטה 2, 250GB או קצת פחות.

לגבי הדרישות שלי, כמו שאמרתי

התקציב 6K, ללא חריגה

המחשב אמור לכלול ציוד היקפי של המקלדת ועכבר סטנדרטיים, לא יותר מדיי משהו מיוחד

מעבד כפול ליבה הכי חזק שאפשר להכניס בתקציב הזה.

2 ג'יגה ראם זיכרון מינימום.

מארז שקט, עם כמובן קירור בנפרד למעבד משהו שקט וחירשי.

מסך 19" LCD טוב כמו שאמרנו, שהתפנות יהיו כמה שיותר דק..

:xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין יותר מדי בעריכת מוזיקה ולא ברכטיסי קול וכו' אבל אני יודע שזיכרון CL4 זה שטויות ואין לזה כמעט שום חשיבות למעבדי C2D גם לעריכת מוזיקה

פורסם

KSP

מעבדי אינטל? כמות

מחיר סה"כ

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1

1050

1050

לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות

מחיר סה"כ

945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1

515

515

זכרונות? DDR 400 כמות

מחיר סה"כ

1GB Kingston CL3 2

480

960

דיסקים קשיחים? Western Digital כמות

מחיר סה"כ

250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 2

390

780

צורבים? DVD Recorders כמות

מחיר סה"כ

LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 1

175

175

מארזים? כמות

מחיר סה"כ

HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1

210

210

ספקי כוח? HEC כמות

מחיר סה"כ

HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1

235

235

מסכים? SONY כמות

מחיר סה"כ

X95F 19'' LCD 8ms DVI 1

1470

1470

סה"כ

5395

תוסיף עוד 100-200 עם אתה לא קונה במזומן

בנוסף שנה אחריות אם לא נגעתה במארז

פורסם
  • מחבר

תודה. אבל מה עם כרטיס מסך?

וגם עכבר ומקלדת, וקירור בנפרד למעבד. שיהיה שקט.

פורסם

אני לא מבין יותר מדי בעריכת מוזיקה ולא ברכטיסי קול וכו' אבל אני יודע שזיכרון CL4 זה שטויות ואין לזה כמעט שום חשיבות למעבדי C2D גם לעריכת מוזיקה

אז הינה קישור, תקרא, ותגיד לי של לםנסי אין שום חשיבו בתוכנות אשר משתמשות בזיכרון רב.

http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html

פורסם

יש פה המון עמודים,תמקד אותי

פורסם
  • מחבר

אז הינה קישור, תקרא, ותגיד לי של לםנסי אין שום חשיבו בתוכנות אשר משתמשות בזיכרון רב.

http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html

אוקי.. סומך עלייך.

אז אתה יכול בבקשה להכין לי מפרט ב6K עם ציוד היקפי של מקלדת, עכבר, ומסך 19" LCD לא רחב, אלה רגיל, שהפלסיטיקים של התפנות יהיו כמה שיותר דקות ושתי הארדיסקים של 250 ג'יגה, ו2 ג'יגה ראם , ומעבד כפול ליבה, וקירור שקט בנפרד למעבד, וכל השאר?

תודה רבה.

פורסם

אני לא מזלזל ב-BUGY ולא באף אחד אבל אני מציע לך לחכות קצת לפני שאתה "סומך" על אנשים..

אנשים עושים גם טעויות ויכול להיות שטעיתי,אבל יכול להיות גם שהוא טועה

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, לכן, גם אתה מוזמן לבנות מפרט שעומד בדרישה שלי. וגם כל אחד בפורום. ולפי זה אני כבר אחליט על מה ללכת.

פורסם

חבל שאתה סגור על קניה מ-KSP, קשה מאד לבנות משם מפרט שקט שיתאים לדרישות.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה חנות אתה ממליץ? גם אמינה עם שירות טוב, אחריות, וגם זולה.

מאיזור חיפה בלבד.

פורסם

הכי קרוב ניראה לי זה נעה מחשבים אבל זולים הם לא בד"כ

פורסם

אני ממליץ על נועה מחשבים והנה מפרט מהם:

דגם מחיר כמות

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ 1

ABIT IL9 PRO INTEL945P 490 ¤ 1

Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 440 ¤ 2

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ¤ 1

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ¤ 1

GIGABYTE RADEON RX550 256MB 128BIT BULK 280 ¤ 1

LG GSA-H12N DVDRW X18 DUAL LAYER BLACK/WHITE 175 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 240 ¤ 1

FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm 260 ¤ 1

סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 140 ¤ 1

ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 ¤ 1

סה"כ: ¤ 4665

מחיר כל תשלום: 4525.05

www.noacomp.co.il

מעבד Core2, קירור מעולה ושקט למעבד של Arctic cooling

לוח מבוסס צ'יפסט 945P (כולל כרטיס רשת 1GB, כרטיס קול High definition). הלוח מקורר פסיבית

2GB זיכרון של Kingston, שני כונני 250gb שקטים עם 16mb buffer, צורב DVD בעל פעולה שקטה

כרטיס מסך מקורר פסיבית, כולל TV-OUT ו-DVI

מארז איכותי עם גומיות להשקטת רעש בחיבורי הכוננים, ספק איכותי ושקט של FSP

את המסך Sony שנתנו לך במפרטים הקודמים תקח מ-KSP או ממקום אחר. תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים