פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים בכלל היתי מציע לחכות עד שמחירי ה-DX10 יוזלו קצת..Keman אנחנו אכן קרובים בהודעות אבל אל תשלח שתי הודעות רצוף בבקשה..
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אלוהים ישמור אותי אתם מהירים....לא הספקתי לשאול על המפרט הראשון וכבר צצו לי עוד שנים..סחטיין...!!
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אוקי אז מה החלטנו? (לדעתכם...)א. לוח-אם: AB9 או IB9 ?ב. כרטיס מסך: 320 או 640 מגה?ג. מארז chieftech או compucase?ד. מסך: איזה מהשניים עדיף??
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים א.IL9ב.640 מן הסתם עדיף ואם הוא נכנס אז מה טוב..ג.ציפ'טק יהיה נחמד אבל כדי שהוא יהיה שקט ומקורר כמו שצריך תצטרך להחליף/להוסיף מאוררים שזה עוד כסף - לשיקולךד.ה-SONY
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר לגבי הכרטיס מסך, כאשר שאלתי מה כדאי הכונה היתה יחס עלות\תועלת כמובן... ואם יש מארז אחר באיזור המחירים הזה שעליו אתה ממליץ אז בכיף אני מעיף את הchief חזרה לטיפי... ועוד תגובות בבקשה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים יש מארזים רבים בתקציב אבל לא מ-KSPלגבי הכ.מסך היתי אומר שתחסוך 700 ש"ח ותיקח את הגרסא של ה-320M. יש ביקורות באתר (בעמוד הראשי) תציץ בהן
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אחלה מפרט שהוצא כאן...לגבי המארז הייתי הולך על טריטון או פוסידון של GB...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים קודם כל הייתי הולך על 4GB זיכרון פנימי ברמת מחיר של המע' הנ"ל +מגדיל קצת את מהירות המעבד וחוסך על מסך לטובת אלו ורק לאחר מכן תקנה מסך טוב כי את המחשב החזק כבר יהיה לך !
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר לא חובה מKSP..אני בכלל במקור בקשתי חלקים שיש בנעה אבל בכל אופן לא חובה מKSP ועוד משהו, זה חשוב שלמטרותיי יהיו לזכרונות צלעות קירור?נראה לי שהתבלבלת generalA... אני מנסה לחסוך, התקציב שלי של ה 9K הוא תקציב מקור מוגזם שאני מעוניין לקצץ
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים שטויות במיץ.4G לא נחוצים בטח ובטח לא בתקציב כזה אולי אם תקציב כפול אפשר לחשוב על זה)אין צורך במעבד חזק יותר ובטח ובטח לא לרדת במסךarvennen למטרות שלך אין שום צורך בקירור מיוחד לזכרונותלגבי מארזים - יש רבים וטובים ולאחר שיוחלט מאיזו חנות קונים אני אשמח להמליץ על מארז/ספק
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים שום תוכנה/משחק לא דורש 4GB של זכרון(וגם כן לא נראה לי שידרשו בזמן הקרוב)...ורק בשביל 4GB לרדת בשאר המפרט, בכלל לא שווה...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר קודם כל הייתי רוצה לבדוק דברים שיש בחנות נעה,אבל אם יש חנות מומלצת אחרת אז תרגיש חופשיואני ממש לא מסכים אם רעיון ה4G... זה פשוט מטורף.. באיחוד כשמטרתי היא לחסוך ולא להפריז...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים תקנה מנועה את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096יותר זול ב650~ ש"ח ויתן אותם ביצועים ברזולוציה של 1280x1024 [לפעמים ביצועים אפילו יותר טובים מה640!!!]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.