פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים לא הבנתי ,את הip הפנימי אתה יכול לשנות את הip החיצוני אתה לא יכול לשנות,זה נקבע על ידי ספק האינטרנט .אתה לא מצליח לשנות את הפנימי ?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים זה ADSL, הIP שלך משתנה בכל חיבוראם אתה מתכוון לIP שאתה מקבל מהDHCP של הראוטר, אתה יכול לקבוע IP סטאטי אחר
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר הIP הפנימי זה זה שמוגדר בכרטיס רשת.. נכון? אני מדבר על האייפי שאני מקבל בwww.whatismyip.comאין שום אפשרות לשנות אותו?לעומרי , האלקטל פרוץ לראוטר ומחובר לסויטצ' ולכן אני לא מתחבר.. אבל איך אני מחליף את הIP? אתם רוצים שאני אתן לכם סקרין מאיזהשהיא אפשרות בראוטר?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מוזרעל איזה אלקטל מדובר?אין חשיבות לאם אתה מחייגאו הראוטר עושה את זה, אתה אמור לקבל IP שונה כל חיבור
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר האייפי נשאר אותו דבר.. כל הזמן.. מדובר על ALCATEL speed touch HOME כזה :
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אין לי מושגאולי יש לזה קשר לכך שמדובר בחייגן PPTP ולא PPPOE/PPPOAלי לא יצא להתקל בבעיה להחליף IP של בזקסורי, אולי מישהו אחר יוכל לעזור :-\
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים תנתק ותחבר חזרה אחרי 5 דקות ולא חצי דקה לפעמים השרת של הספקית מקצה לך את אותו אייפי שהיה לך כבר במידה והניתוק לא נמשך זמן רב מדי. אם זה עדיין לא משתנה, אז תרים טלפון לספקית לתמיכה, אולי מאיזושהיא סיבה יש לכם אייפי קבוע בספקית, תברר. (אייפי קבוע בד"כ ניתן למנויים עסקיים ואנשים שלא יודעים להשתמש ב no-ip לחיבורי מצלמות אבטחה וכו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.