פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים יש, מינולטה 7D. בטיול לצפון בסוף השבוע האחרון השתמשתי גם בה וגם בשתי הדיגיטליות האחרות שלי - ריקו R5 ואולימפוס C5060. מעניין שהתמונות שהכי אהבתי היו דווקא מהן, ולא עם ה-DSLR. שתי תמונות שצילמתי בטיול עם הריקו העליתי בת'רד הזה, והנה עוד אחת שצילמתי עם האולימפוס: עם המינולטה לא היו לי "keepers" מהטיול הזה.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים Casio Exilim EX-Z850 Lago de brais Italy 2006 אולי בעתיד הרחוק נוכל להשקיע באיזה DLSR. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים תלוי כמה כסף יהיה לי.ותלוי גם אם תוכל למצוא D50 בחנויות. לפי קן רוקוול, ניקון הפסיקו לייצר את המצלמה. ובחלק מהחנויות היא מופיע כבר עם סטטוס של "Availability: Discontinued", למשל כאן.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים Muahaha השגתי אותה ברגע האחרון!!1111 סתם.. עכשיו תוכלו להשיג D70s במחיר סביר.. (במידה ואכן ירדו המחירים.. אם לא תתקעו עם הD40)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים ותלוי גם אם תוכל למצוא D50 בחנויות. לפי קן רוקוול, ניקון הפסיקו לייצר את המצלמה. ובחלק מהחנויות היא מופיע כבר עם סטטוס של "Availability: Discontinued", למשל כאן.OMG :'(אז כנראה אני אצטרך להוריד את SB800, לקחת את SB600 ולקחת את D70s :-\למה הפסיקו את היצור של המצלמה? בגלל D40? הרי הם תכלס שונות, בD40 אין מנוע פיקוס פנימי וזה מוריד אותה פשוט קטגוריה.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אז כנראה אני אצטרך להוריד את SB800, לקחת את SB600 ולקחת את D70s :-\ או ללכת על חברה אחרת... למה הפסיקו את היצור של המצלמה? בגלל D40? הרי הם תכלס שונות, בD40 אין מנוע פיקוס פנימי וזה מוריד אותה פשוט קטגוריה. המרחק בתכונות בין ה-D80 ל-D50 קטן מדי בשביל הפרש המחיר בין השתיים. ניקון רצו ליצור מצלמה שתהיה הולמת יותר את תג המחיר הנמוך, וה-D40 מתאימה בדיוק (אם משווים רק לדגמים של קנון כמובן, לא לאלה של חברות אחרות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.